yıl 2001 :) daha çocuğuz uzun uğraşlar sonucu benimle tanışmayı başardı benimki tesadüf işte aynı liseye başlamışız :) gene uzun uğraşları sonucu istemeye istemeye çıkma teklifini kabul ettim . öyle böyle devirdik yılları 2012de de evlendik :)
yıl 2001 :) daha çocuğuz uzun uğraşlar sonucu benimle tanışmayı başardı benimki tesadüf işte aynı liseye başlamışız :) gene uzun uğraşları sonucu istemeye istemeye çıkma teklifini kabul ettim . öyle böyle devirdik yılları 2012de de evlendik :)
hepimizeee kuşummmmaşallah
maşallah canımmmm nazardan korusun allahhh çok güzellbende ilk iş günüm iş yerine girerken eşim görmüş oda aynı iş yerinde o gün için sabahçı kalmış çay içip eve gideyim derken arkadaşlarıyla bengeçmişim önünden yanındakine demişki Allah sahibine bağışlasın çok güzel bir kız... birde bakmış onun iş yerine giriyorum.....ben hastayken falan yada uykuya dalacakken mutlaka saçlarımı okşamacı anlatır... yorgun bir gecenin sabahında çay içip evime gideyim derken birde baktım bir afet önümden geçiyor dedim ki Allah sahibine bağışlasın Nasıl bir duadirki seni bana bağışladıııı....
benim onu tanıyışım ise masamın başında çalışırken birisi geldi tuhaf yarı argo yarı efelenme şekliyle bi konuşma ses tonuda farklı geldi. yaptığım iş çok dikkat isteye bişi ona odaklanmışımmm .habire arkamda bağırıyor tek bir cümle sordum yanımdaki arkadaşıma bu konuşan neyin nesi ya dönme falan mı ?:)
kız arkadaşımın verdiği cevap şşşttt suymadın.sakın ona bulaşma asla başa çıkamazsınnn....
sonuç : metrolarda seviyorum seni oğlum aşığım sana diye bağıran bir deli
konak meydanında istemiyorum seni bırak peşimi diye bağırıp itip tekmelediğim bir aşık
kaçırır korkusuyla sevmeye bile kalkışamadığım bir adam.sevmeye kalmadan apar topar oldu herşey..
evlendik:her gece yatmadan üstüne uzattığım ayaklarımı öpmeden yatmayan bir eş..
sağol canımbenim.maşallah canımmmm nazardan korusun allahhh çok güzell
bende ilk iş günüm iş yerine girerken eşim görmüş oda aynı iş yerinde o gün için sabahçı kalmış çay içip eve gideyim derken arkadaşlarıyla bengeçmişim önünden yanındakine demişki Allah sahibine bağışlasın çok güzel bir kız... birde bakmış onun iş yerine giriyorum.....ben hastayken falan yada uykuya dalacakken mutlaka saçlarımı okşamacı anlatır... yorgun bir gecenin sabahında çay içip evime gideyim derken birde baktım bir afet önümden geçiyor dedim ki Allah sahibine bağışlasın Nasıl bir duadirki seni bana bağışladıııı....
benim onu tanıyışım ise masamın başında çalışırken birisi geldi tuhaf yarı argo yarı efelenme şekliyle bi konuşma ses tonuda farklı geldi. yaptığım iş çok dikkat isteye bişi ona odaklanmışımmm .habire arkamda bağırıyor tek bir cümle sordum yanımdaki arkadaşıma bu konuşan neyin nesi ya dönme falan mı ?:)
kız arkadaşımın verdiği cevap şşşttt suymadın.sakın ona bulaşma asla başa çıkamazsınnn....
konak meydanında istemiyorum seni bırak peşimi diye bağırıp itip tekmelediğim bir aşık
kaçırır korkusuyla sevmeye bile kalkışamadığım bir adam.sevmeye kalmadan apar topar oldu herşey..
evlendik:her gece yatmadan üstüne uzattığım ayaklarımı öpmeden yatmayan bir eş..
günaydın gençlerrrrrrrrrr
Azrass nerelerdesinnn ozledik
ayy kuzum utandım
yes yorumda yaptım şimdim güzelliğin dibi
canım gördüm şimdi, takipler karşılıklı bebeeemmmsasknn canım bende ekledim seni :)
canım o romantikliği bide bana...Ayyy çok duygulu alahhım bozmasın ne romantik maşallah kırkbinkere tüü tüüü tüüüüinşallah tez zamanda bide bebişle şenlenir yuvanız
okurken tüylerim ayağa kalkıp halayy çektiler yaaabende ilk iş günüm iş yerine girerken eşim görmüş oda aynı iş yerinde o gün için sabahçı kalmış çay içip eve gideyim derken arkadaşlarıyla bengeçmişim önünden yanındakine demişki Allah sahibine bağışlasın çok güzel bir kız... birde bakmış onun iş yerine giriyorum.....ben hastayken falan yada uykuya dalacakken mutlaka saçlarımı okşamacı anlatır... yorgun bir gecenin sabahında çay içip evime gideyim derken birde baktım bir afet önümden geçiyor dedim ki Allah sahibine bağışlasın Nasıl bir duadirki seni bana bağışladıııı....
bu hareket güzelmiş valla, maşallahhh tütütütütütütüttüttütücanım o romantikliği bide bana...
herkesin içinde seni seviyorum diye bağırıyor insanlar alkışlıyor bir yandan evet de diye (evlenme teklifi etmiş gibii)
yollarda bağıra bağıra ağladım gelme arkamdan olmaz istemiyorum ben seni düş yakamdan diye
işi bıraktım
telefonlarına cvp vermedim.
ben ne kadar istemediysem o kadar bana yaklaştı...
birgün soluğu elinde tatlı bizimkilerin evine dayanmakla aldı ben başka yerde iş başlamıştım ben işteyim annemin babamın yengemin karşısına çıkmış demezmi maşallah bir kız yetiştirmişsiniz 9 aydır hayır diye kaldırdığı başını yere indirip evet dedirtemedim...
rezil oldum heppp
canım ben aşık olarak evlenmedim ki.okurken tüylerim ayağa kalkıp halayy çektiler yaaa
vay arkadaş aşka bak, maşallah size ne deyim.
böyle aşka saygı duyulurr ( ceketimin önünü düğmelerim abi :)
ama şimdi seviosun değil mi kocanı?canım ben aşık olarak evlenmedim ki.
eşimi gören şimdi bi hevesle soruyor vay be sevgiye bak ayakkabılarını bile eğilip bağlıyor
nasıl evlendiniz diye soruyorlar.
eşim uzun bi gülmenin ardından ciddileşip o benimle evlenmek istemedi ben zorla evlendim çok kovaladı beni ama pes etmedim seviyorum benim sevgim ikimizede yeter . ben hemen dürdüklüyom sus diye
hem romantik değilim hemde ters olmuşum çok ciddiyim
canım o romantikliği bide bana...
herkesin içinde seni seviyorum diye bağırıyor insanlar alkışlıyor bir yandan evet de diye (evlenme teklifi etmiş gibii)
yollarda bağıra bağıra ağladım gelme arkamdan olmaz istemiyorum ben seni düş yakamdan diye
işi bıraktım
telefonlarına cvp vermedim.
ben ne kadar istemediysem o kadar bana yaklaştı...
birgün soluğu elinde tatlı bizimkilerin evine dayanmakla aldı ben başka yerde iş başlamıştım ben işteyim annemin babamın yengemin karşısına çıkmış demezmi maşallah bir kız yetiştirmişsiniz 9 aydır hayır diye kaldırdığı başını yere indirip evet dedirtemedim...
rezil oldum heppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?