iyi akşamlar canlar ben kaçıyorummmm
yok kızzz o nerden çıktııı ama Allah söyletti herhalll
yok kızlar ne hamilesi yaaa keşkeee ama malesef değilimmmminşallahhhhhhhhhhh hamişsindir inşallahhhhhhhh
yok kızlar ne hamilesi yaaa keşkeee ama malesef değilimmmm
ben önümüzdeki aya totem yapıyorum kuşum
kızzzzzz ama önümüzdeki ayda tedaviye ara verecezzzz çalışmalara devam ama tedavi arası :) senin totem aralık ayı içindir
bizde çalışma durmuyo ama paso boşa kürek sallıyoz gibi geliyo banaçalışmalara devam ise her zaman umut vardır şekerimmmmmm
bizde çalışma durmuyo ama paso boşa kürek sallıyoz gibi geliyo bana
önümüzdeki ay zevkine çalışacam eşimde bende dinlenelim biraz psikolojik olarak :)Sallamıyorsunuz canım vakti gelmedi sadece ama bu neden önümüzdeki ay olmasın...İnşallah hiç beklemedigin anda hoppp konar göbüşüneeeeee
ne atması kııız sen beni silin mi dedin ki ya da ara verdim sonra dönüş yapcam mı dedin ya nda başkasını silerken mi güme gittin sen o zaman yaz bilgilerini tekrar ekliyimniye attınız beni aranızdaaannnnnnnnn
bananee küstümmmmmmmmne atması kııız sen beni silin mi dedin ki ya da ara verdim sonra dönüş yapcam mı dedin ya nda başkasını silerken mi güme gittin sen o zaman yaz bilgilerini tekrar ekliyim
o zamann hamilesin diyim bende sanabananee küstümmmmmmmmkaderrrrrr burdada vurdu sillesini uleeennnnnnnnnn
ahhhhh ahh basma yarameeeeeeee he ya demişlerrr konuşulması bile hoşuma gitti valla diyorumya hep hamile kalsam pankartla gezecemmo zamann hamilesin diyim bende sanabugün burda demişler ya sanaa
bende alnıma yazcammmm
ahhhhh ahh basma yarameeeeeeee he ya demişlerrr konuşulması bile hoşuma gitti valla diyorumya hep hamile kalsam pankartla gezecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?