öyle bir kullanıcı yok diyo kııızzzzOkey bende busra taksim die varim sanirim instg da ekliyorum
kaybolmasınn yeaaa kalsın bizimlegünadyın bayanlarrrr baymayanlarrrrrr
maşallah bugün pek bi neşem var, ama öğleden sonra kaybolur kesin
öğleden sonra hafta sonuna daha yakın oluyor diye miiigünadyın bayanlarrrr baymayanlarrrrrr
maşallah bugün pek bi neşem var, ama öğleden sonra kaybolur kesin
günaydın mukocumm ,geçmişler olsunnn .test yaptın mıydı senngünaydın....bende şifayı kapmışım bugün...hafiften nezle oldum...belimde çok ağrıyo hasta olsam günüm geçiyo olmadım lekelenme var sadece...hamiş desem değilim...ammaaaaann iki gram aklım vardı oda gitti....
günaydın canpareeeeeeeeeeeegünaydın can parelerim, meleklerim,geleceğin en güzel anne adayları günyadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir gün olsun...Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnnn
iki gün önce elimde son bi tane hemilelik testi vardı....yaptım negatifti...sonra daha yapmadım...hava değişimi olabilir belkim diyorum....günaydın mukocumm ,geçmişler olsunnn .test yaptın mıydı senn
günaydın kuzum...günaydın can parelerim, meleklerim,geleceğin en güzel anne adayları günyadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir gün olsun...Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnnn
üzülme canımm, vardır bunda da bir hayırcansu1109 kırmızı kart hem de 4 gün erken
eee ben batı tek mi beklicemmmcansu1109 kırmızı kart hem de 4 gün erken
Maalesef canım ben yarın Dr gidicem hormonlara bi baktirayimeee ben batı tek mi beklicemmm
en azından 4 gün önce gelip seni daha fazla umutlandırmadı. zaten olmucak gibi geliyordu sana bu ay için.Maalesef canım ben yarın Dr gidicem hormonlara bi baktirayim
gecikme ne kadar pekiiki gün önce elimde son bi tane hemilelik testi vardı....yaptım negatifti...sonra daha yapmadım...hava değişimi olabilir belkim diyorum....
Evet olmucak diyorum zaten erken gelmesi ve ağrılı olması canımı sıktıen azından 4 gün önce gelip seni daha fazla umutlandırmadı. zaten olmucak gibi geliyordu sana bu ay için.
hayırlııs olsun inş.. git bakalım aklında soru işareti kalmasınn. benim de geçen ay 4 gün önce gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?