ağrısı başlı başına bi sıkıntı zaten çabuk geçer umarımmEvet olmucak diyorum zaten erken gelmesi ve ağrılı olması canımı sıktı
ağrı belki üşüttügün için olabilir mi cnm...havalar malum...Evet olmucak diyorum zaten erken gelmesi ve ağrılı olması canımı sıktı
canım vardır bi hayır bunda da erken gelmesi geçten daha iyi bence,en azından beklentin yükselmemiş oluyocansu1109 kırmızı kart hem de 4 gün erken
canım istediiiiiçıtır çıtır simit var kızlar artı çay buyrun gelin.....
Usutmedim ama bilmiyorum belkideağrı belki üşüttügün için olabilir mi cnm...havalar malum...
Beklentim yoktu zaten ama düzenliydi benim adetin erken gelince ona takıldımcanım vardır bi hayır bunda da erken gelmesi geçten daha iyi bence,en azından beklentin yükselmemiş oluyo
canım şöle üç aydır 28 günde bir oluyorum...28 ağustos- 24 eylül- 20veya 21 ekimde bekliyordum sadece ara ara kahverengi lekelenme oluyor....ve 4 gündür göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum gece...belimde çok ağrıyor ama şuda var hava değişimlerinde beim günümde etkileniyor...gecikme ne kadar peki
canım belirtiler genelde birbirinin aynısı oluyor regl & gebelik ama ,günün geçmiş gözüküyor ,yarın gelen giden olmazsa testi tekrarla derim bencanım şöle üç aydır 28 günde bir oluyorum...28 ağustos- 24 eylül- 20veya 21 ekimde bekliyordum sadece ara ara kahverengi lekelenme oluyor....ve 4 gündür göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum gece...belimde çok ağrıyor ama şuda var hava değişimlerinde beim günümde etkileniyor...
canım dengeler çok şaşıyor ,vücuda yabancı madde giriyor sonuçta ,benim bunca yıldır düzenli olan adetim 5aydır saçmalaadı ben de kestiremiyorum artıkBeklentim yoktu zaten ama düzenliydi benim adetin erken gelince ona takıldım
yabancı madde ne kıızzzcanım dengeler çok şaşıyor ,vücuda yabancı madde giriyor sonuçta ,benim bunca yıldır düzenli olan adetim 5aydır saçmalaadı ben de kestiremiyorum artık
hihihi spermcikleryabancı madde ne kıızzz
bende dedim yabancı madde neee ? alışmışlardır bir defasında milyon milyon geliyorlarrrrhihihi spermciklersonuçta alışık değil bünye bunlar ne diyodur
gerçekten yaa ne kadar fazlalar aslındabende dedim yabancı madde neee ? alışmışlardır bir defasında milyon milyon geliyorlarrrr
değil mi ya hepsi tutsaydıgerçekten yaa ne kadar fazlalar aslındaama sadece 1 tanesi galip geliyo allah'ın mucizesi değil de ne
oyyy düşünemedim bi an, köpekler gibi 8-9 tane çıkarırdıkdeğil mi ya hepsi tutsaydı
allah korusun kıızoyyy düşünemedim bi an, köpekler gibi 8-9 tane çıkarırdık
kafasını işlere gömdü heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?