demeeeeeeeeeeee diyetteyim yapma bana bunuuuuuuuçıtır çıtır simit var kızlar artı çay buyrun gelin.....
canım çok geçmiş olsun o kulak arkası çok kötü oluyo ya benimde çıkıyo aradacansu1109 laves35 canlarım gece kötü bi rüya gördüm eşim beni aldatıyordu adamı gece uyandırdım kızdım ağladım kulağım yüzünden uyuyamadım sabah geldim KBB ye gittim kadın orayı neşterle açtı sıktı varya canımdan can aldı yarında gel yine sıkalım olmadı ameliyathanede alıcaz orayı dikiş atacaz dedi. bugun 1 de çıkıcam işten bide hata üstüne hata geldi benım elemenlardan çıkmadan onlara gömüldüm. bu arada doktor dediki bu antibiyotik yetmez hemen beta h ye baktır başka kuvvetli vercem dedi kan testi verdim 1 saate alcam sonucu çıkmadan yazarım size sonucu ama belli olurmuki ki ya bata 5-6-7 gün var.
kuzum ne güzel beklenti içine girmeden gelmişkafasını işlere gömdü heralde....
slm kızçelerrrrrrrrrrrr
çok şükür neşem daha gitmedi şimdide ne yese öğlen diye düşünüyoz
canım çok geçmiş olsun o kulak arkası çok kötü oluyo ya benimde çıkıyo arada
bende diyetteyim ama hominigırtlak yiyorummdemeeeeeeeeeeee diyetteyim yapma bana bunuuuuuuu
daha erken gibi bence, ama belli de olmaz bilemedim kiya benım ilk defa geliyor başıma sadece açıp sıktı ölüyorum ameliyatla alsalar naparım acaba gebelik şimdi belli olurmuki ya kadın ilaç dozunu yükselticek
çoookkkgeçmiş olsunnn.benimde eşime böyle şeyler yapmışlığım çookkturcansu1109 laves35 canlarım gece kötü bi rüya gördüm eşim beni aldatıyordu adamı gece uyandırdım kızdım ağladım kulağım yüzünden uyuyamadım sabah geldim KBB ye gittim kadın orayı neşterle açtı sıktı varya canımdan can aldı yarında gel yine sıkalım olmadı ameliyathanede alıcaz orayı dikiş atacaz dedi. bugun 1 de çıkıcam işten bide hata üstüne hata geldi benım elemenlardan çıkmadan onlara gömüldüm. bu arada doktor dediki bu antibiyotik yetmez hemen beta h ye baktır başka kuvvetli vercem dedi kan testi verdim 1 saate alcam sonucu çıkmadan yazarım size sonucu ama belli olurmuki ki ya bata 5-6-7 gün var.
çoookkkgeçmiş olsunnn.benimde eşime böyle şeyler yapmışlığım çookkturhayırlısı olsun canım yaaaa inşallahhh pozitiftirr
allah seniiii :) valla ben kesin kararlıyımmm bu kez 15günde 2kilo vermişim bunu devam ettirmem lazımmm sporada başladım fit bir anne olacam benbende diyetteyim ama hominigırtlak yiyorumm
bide detoks suyu yaptım güyaaa
çok düşünme canım senin yazın belli çocuk konusunda Allah isterse bir dünya ilaç alsanda sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya çok takılma canım.Sağol canım pozitif olursada ilaç dozunu yükseltemeyecek ameliyatlık olucam. henüz belli değilsede yüksek doz ilaç kullanmış olcam ya zararı olursa ay sıyırıcam ya
Bende busra taksim diye bende seni ekliym cansu kabul edermisinben talep gönderdiiim cansustclr
geçmiş olsun çookk. elamanlarda üstüne tuz biber olmuş.çıkar inş. ya bizede yaz mutlaka bizde merak ettikya benım ilk defa geliyor başıma sadece açıp sıktı ölüyorum ameliyatla alsalar naparım acaba gebelik şimdi belli olurmuki ya kadın ilaç dozunu yükselticek
B-m Taksim miş adimcanım ben istek attım
öyle bir kullanıcı yok diyo kııızzzz
tam adını yazsan
canım korkmaa ablam hamileliğini 3. ayında öğrendi tatile giderken adet olmamak için bi ilaç içmiş meğersem o zaman hamileymiş tabi bilmiyoya ağrı kesiciler falan bi dünya adet olamadı kahverengi akıntısı falan gelmiş meğer bebektenmiş bizde ilaç etkisinibozdu sandık doktora gittiler ilacı gösterdiler doktorda bu çok riskli bir ilaç en tehlikelilerinden çocuk büyük ihtimal engelli almamız lazım karar verin dedi bütün hamileliği ağlayarak dua ederek geçti ablamınn ama şimdi sağlıklımı sağlıklı bir bebişi olduuuu yani Allah ne derse o olur ilaçlar doktorlar halt etmişSağol canım pozitif olursada ilaç dozunu yükseltemeyecek ameliyatlık olucam. henüz belli değilsede yüksek doz ilaç kullanmış olcam ya zararı olursa ay sıyırıcam ya
çok düşünme canım senin yazın belli çocuk konusunda Allah isterse bir dünya ilaç alsanda sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya çok takılma canım.
eeee beşin üstündeeeKIZLAR 10.1 NE ŞİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?