aminn inşallah hepimizinnAmin senin içinde hayırlısıni dilerim..
Evet aceleci davranıyoruz gerçekten. Nasip Rabbim daha fazla aratmasın inşallah hepimize tez zaman da nasip etsin. Sen tedaviye baslicakin canım ne oldu. Ben de işin acikcasi İzmir de Dr arıyorum bu yaz da bi şeyler yapmasak 1 yıl sonra ki yaza kalıyor en azindan iyi bir Dr araştırıp tedavi yöntemleri filan düşünüyorum yani bilmiyorum en azından bi kontrol vsdediğin gibi onu yakalamak da bir şey ve kendiliğinden regl oldun bu çok güzel bir şey geçen ay ne kdr sıktı seni düşün..yavaş yava şdüzene girecek ... her şeyin zamanı belli de işte biz kullar aceleci davranıyoruz.
ben de iyiyim hamdolsun kuzum bildiğin gibi değişiklik yok iş ev ev iş yoğun takılıyoruz yarmazlık yok çok şükür
aleyküm selam canım benim.geç kalmasından iyidir erken gelmesi hiç takma kafana . hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu olur inşallahSelamun aleykum kizlar yine hasta oldum iki gun onceden ins asilama tedavisine basliyoruz cuma ilk muayenemi olucam. Heyecan stres hepsi var hakkimizda hayirlisi olsun.cansu1109 nasilsin canim sen basladin mi tedaviye bu arada yeni bat 8 mart
canım sorunu bulmak önemli sorun yoksa eğer rabbimin bildiği vardır demek tevekkül etmek lazım.. veren de alan da O ..Evet aceleci davranıyoruz gerçekten. Nasip Rabbim daha fazla aratmasın inşallah hepimize tez zaman da nasip etsin. Sen tedaviye baslicakin canım ne oldu. Ben de işin acikcasi İzmir de Dr arıyorum bu yaz da bi şeyler yapmasak 1 yıl sonra ki yaza kalıyor en azindan iyi bir Dr araştırıp tedavi yöntemleri filan düşünüyorum yani bilmiyorum en azından bi kontrol vs
edhoHuu huu hanımlar sevgililer günü planlarınızı alayımAzcık fikir corlucam sizden
ahahah süpeeredhoreglim bitmiş olur eğer uzamazsa gecesine de bi açılış patlatabilirim al corla istediğin kadar
ben ne bileyim sevg. evde olmayı seviyorum. dışarılar vıcık vıcık bize özel değil bir kereahahah süpeerbizde de en yakın ihtimal o Kocam gıcıklık yapıyo cunku
Arkadaslar program yaptılar wamtese gitcektik.Benimkide ramazandan beri namaza başladı haliyle alkol almıyor ama bizim evimizde alkol var yani arkadaşlar gelince içen içer.Bende arada sarap içerim karışmaz bana.Boyle mantıklı davranan adam kalktı wamtes programına ben alkollü yere girmem dedi.ben ne bileyim sevg. evde olmayı seviyorum. dışarılar vıcık vıcık bize özel değil bir kere
bide h.içi zaten evde kur sofranı mis gibi yak mumlarını giyin güzelce paran cebine kalsın :)
allah daim etsin canım .demek ki estiler öyle sonra kendi de pişman oldu :) ama baktığında yanlış yapmıyor kocin çünkü alkol satan 2yer varsa alabileceğin alkol satmayanı tercih et diyor..Arkadaslar program yaptılar wamtese gitcektik.Benimkide ramazandan beri namaza başladı haliyle alkol almıyor ama bizim evimizde alkol var yani arkadaşlar gelince içen içer.Bende arada sarap içerim karışmaz bana.Boyle mantıklı davranan adam kalktı wamtes programına ben alkollü yere girmem dedi.Tepem atık ama ses etmiyorum yani.Aradı öğlen bi program yap gidelim biyerlere diyebiliyor çünkü sacmaladıgını
geçen sene yakın arklarla bizde masa kurup mum falan yakıp muhabbet etmiştik öyle. Dışarıyı pek sevmiyoruz sevgililer gününde. Bu sene bi aksilik çıkmazsa yine evde başbaşa masa hazırlar takılırız diye düşünüyorum.Huu huu hanımlar sevgililer günü planlarınızı alayımAzcık fikir corlucam sizden
Ya ben destekliyorum zaten hep,yemek saatlerini bile namaza göre ayarladım.Yeterki kılınsın evimizde diye.Gıcıklığına yapıyor benim arkadaşlarımla esleriyle toplanılcaktı.Yoksa tatile gittik hersey dahile o cola içti bütün tatil boyunca ben takıldım kafama göre.Sırf gıcıklıktan yaniallah daim etsin canım .demek ki estiler öyle sonra kendi de pişman oldu :) ama baktığında yanlış yapmıyor kocin çünkü alkol satan 2yer varsa alabileceğin alkol satmayanı tercih et diyor..
wamtese gidin içmeyin canım siz de... demokrasilerde çareler tükenmez
hee o zaman iş değişir bebişimYa ben destekliyorum zaten hep,yemek saatlerini bile namaza göre ayarladım.Yeterki kılınsın evimizde diye.Gıcıklığına yapıyor benim arkadaşlarımla esleriyle toplanılcaktı.Yoksa tatile gittik hersey dahile o cola içti bütün tatil boyunca ben takıldım kafama göre.Sırf gıcıklıktan yani
iyiyiz hamdolsun canım benim sen napıyosun , yaramazlık yok dimi .. valla benim de yoğun grupta da pek değişiklik yok her şey aynı :)Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız? okuyamadım pek var mı bişey yoğunum bu hafta.
ıyı bende yok canım bi yaramazlık aynı işte :)iyiyiz hamdolsun canım benim sen napıyosun , yaramazlık yok dimi .. valla benim de yoğun grupta da pek değişiklik yok her şey aynı :)
Aslında 3 gün salonda yatsa akıllanırda lanet gelsin yumyum dönemimhee o zaman iş değişir bebişiminsan niyete takılıyor zaten sen onu yola getirirsin bence
İns canim surec nasil ilerleyecek bilmiyorum o yuzden belirsizlik var bende ama doktoruma guveniyorum.aleyküm selam canım benim.geç kalmasından iyidir erken gelmesi hiç takma kafana . hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu olur inşallahbelki senin tembel de aşılamayı bekliyordur bilemeyiz ki
ben nisan reglisiyle başlayacağım canım aksi bi durum olmazsa rabbim hepimize hayırlı adımlar attırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?