amin canım benim inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin hepimize..tüm isteyenlere inşallahHaklısın canım şükür iyiyiz... Darısı tez zamanda hayırlısı ile sizlere olsun inşaALLAH(c.c)...(Aminnnn inşaALLAH(c.c)...)
rabbim Ol dediği an gelecekler canım inanmaya duaya devamAhh keşke gelse bebekler
İnşallah canım bende hep dua ediyorum rabbim sağlıklı tatliş bebekler nasip etsin isteyen herkeserabbim Ol dediği an gelecekler canım inanmaya duaya devam
amiinn inşallahİnşallah canım bende hep dua ediyorum rabbim sağlıklı tatliş bebekler nasip etsin isteyen herkese
1 senedir bekliyorum zaten bir yıllık evliyimamiinn inşallah
sen ne kadar zamandır bekliyorsun
Senin ne kadar oldu?1 senedir bekliyorum zaten bir yıllık evliyim
hiç korunmadınız yani..1 senedir bekliyorum zaten bir yıllık evliyim
insanlarımız bi acayip olmuş,hürriyette okudum simdi dün aksam altıparmakda bi kadına tecavüz etiyi demişsinnn
kadın da üzülmüştür sonradan eminim allah sinirlerimize hakim olsnkahrolur insan ya
İnsanlar bi acayip,aksam altıparmakta alt geçitte bi kadına tecavüz etmeye kalkmışlar.Hürriyet te okudum simdi.Tam o alt geçitte,karsısında carsı karakolu var birde.Bi kişi de görmüş kacms,ya kaçıyorsun bari karakola git dimiiyi demişsinnn
kadın da üzülmüştür sonradan eminim allah sinirlerimize hakim olsnkahrolur insan ya
InsaAllah canım yaa insaAllahcanımm bi kaç gündür aklımdaydın inanır mısın tam yazıcam bir şey cıktı kaldı ..
erken gelmiş ama döngüyü uzun yazmıştık kendiliğinden gelmesine sevindim. son olsun inşallah canım rabbim büyük duaya devam
ohaaaa ciddi misinnnnninsanlarımız bi acayip olmuş,hürriyette okudum simdi dün aksam altıparmakda bi kadına tecavüz et
İnsanlar bi acayip,aksam altıparmakta alt geçitte bi kadına tecavüz etmeye kalkmışlar.Hürriyet te okudum simdi.Tam o alt geçitte,karsısında carsı karakolu var birde.Bi kişi de görmüş kacms,ya kaçıyorsun bari karakola git dimiHerkes bana dokunmayan bin yasasıncı,sabah sabah sinir oldum.
dediğin gibi onu yakalamak da bir şey ve kendiliğinden regl oldun bu çok güzel bir şey geçen ay ne kdr sıktı seni düşün..yavaş yava şdüzene girecek ... her şeyin zamanı belli de işte biz kullar aceleci davranıyoruz.InsaAllah canım yaa insaAllahbu ay ovu testi kullandım 24 te pik oldu 25 te çat çok şükür en azından onu farkedebildim o zamanları degerlendirdik ama nasip değilmiş sen nasılsın bitanem durumlar nasıl.
amin hepimiz için inşallahHakkında hayırlısı canım
Ilk bir iki ay istemedim çocuk düşüncemiz yoktu.ama ilaç falan kullanmadm . ondan sonra 1 yıl istedik denedik ama her ay sonuç hüsran.testler falan yaptrdim Doktor bir sorun yok dedi iki ayrı doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi. Sonra geçen ay klomen kullanmak istedim şansım falan oldu bende sandım yumurta çatladi ikinci yumurta takibi için doktora gidişimde yumurta istediğimiz boyutta değil dedi ama inşallah güzel haberler alırsın dedi başka da bişey demedi. Zaten de yine regl oldum ya tekrar o ilacı kullanicam yada kür falan denerim heralde bilmiyorum umarım iyi olur hersey bazen çok endişeleniyorum
Devir kötü,insanımız cahil gel de çocuk yapohaaaa ciddi misinnnnnbu nedir yaa
artık insanları evinden dışarı cıkarmayacaklar ne biçim şey bu allah kötülerle karşılaştırmasın hiçbirimiziçok kötü bi devir oldu ya
Amiinn o mutluluğu tez zamanda yaşatsn rabbim. Adetim eskiden beri düzensiz benim ama sanki eskiye göre daha iyi düzene giriyor gibi inşallah. Adetm düzenli olsa heray sıkıntı stres çekmem en azından çat diye regl olurum beklemek zorunda kalmam ama iki ay önce 40 gün regl olmadım dedim bu defa hamileyimdir heralde ama değilmişim:/ .rabbim ol deyince olacak inşallahamin hepimiz için inşallah
benim de tahliller testler her şey normaldi hsg çektirince karşılaştım gerçekle. maalesef..
reglin düzenli mi peki neden klomen verdi dr.
mutlaka var bir sebep işte vakit saat gelmeden olmuyor.tez zamanda nasip olur inşallah
Klomeni ben istedim yoksa o bişey önermedi daha da ona gitmen zaten özele giderim umarım o doktor yardımci olur. Tabi öncesinde bebek haberi alırsam da güzel olur inşallah :)Amiinn o mutluluğu tez zamanda yaşatsn rabbim. Adetim eskiden beri düzensiz benim ama sanki eskiye göre daha iyi düzene giriyor gibi inşallah. Adetm düzenli olsa heray sıkıntı stres çekmem en azından çat diye regl olurum beklemek zorunda kalmam ama iki ay önce 40 gün regl olmadım dedim bu defa hamileyimdir heralde ama değilmişim:/ .rabbim ol deyince olacak inşallah
yaa deme öyleeDevir kötü,insanımız cahil gel de çocuk yapVallla suratımıza tükürcek ilerde bu çocuklar beni ne demeye getirdin bu dünyaya diye
inşallah cnm hakkında en hayırlısı olsun inşallahKlomeni ben istedim yoksa o bişey önermedi daha da ona gitmen zaten özele giderim umarım o doktor yardımci olur. Tabi öncesinde bebek haberi alırsam da güzel olur inşallah :)
Amin senin içinde hayırlısıni dilerim..inşallah cnm hakkında en hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?