Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

1 senedir bekliyorum zaten bir yıllık evliyim
hiç korunmadınız yani..
peki sorun ne cnm yaptırdınız mı her şeyi ? hsg fln çektirmemişsindir sanırım daha..
bizim 1bucuk sene oldu korunmayı bırakalı 20ay hatta. benim de tek tüp tıkalı tek tüp de cok az açık o yüzden baharda tüp bebek yaptırcaz nasipse

iyi demişsinnn
kadın da üzülmüştür sonradan eminim allah sinirlerimize hakim olsn kahrolur insan ya
insanlarımız bi acayip olmuş,hürriyette okudum simdi dün aksam altıparmakda bi kadına tecavüz et
iyi demişsinnn
kadın da üzülmüştür sonradan eminim allah sinirlerimize hakim olsn kahrolur insan ya
İnsanlar bi acayip,aksam altıparmakta alt geçitte bi kadına tecavüz etmeye kalkmışlar.Hürriyet te okudum simdi.Tam o alt geçitte,karsısında carsı karakolu var birde.Bi kişi de görmüş kacms,ya kaçıyorsun bari karakola git dimiHerkes bana dokunmayan bin yasasıncı,sabah sabah sinir oldum.

InsaAllah canım yaa insaAllah bu ay ovu testi kullandım 24 te pik oldu 25 te çat çok şükür en azından onu farkedebildim o zamanları degerlendirdik ama nasip değilmiş sen nasılsın bitanem durumlar nasıl.

Hakkında hayırlısı canım

Ilk bir iki ay istemedim çocuk düşüncemiz yoktu.ama ilaç falan kullanmadm . ondan sonra 1 yıl istedik denedik ama her ay sonuç hüsran.testler falan yaptrdim Doktor bir sorun yok dedi iki ayrı doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi. Sonra geçen ay klomen kullanmak istedim şansım falan oldu bende sandım yumurta çatladi ikinci yumurta takibi için doktora gidişimde yumurta istediğimiz boyutta değil dedi ama inşallah güzel haberler alırsın dedi başka da bişey demedi. Zaten de yine regl oldum ya tekrar o ilacı kullanicam yada kür falan denerim heralde bilmiyorum umarım iyi olur hersey bazen çok endişeleniyorum

ohaaaa ciddi misinnnnn bu nedir yaa
artık insanları evinden dışarı cıkarmayacaklar ne biçim şey bu allah kötülerle karşılaştırmasın hiçbirimizi çok kötü bi devir oldu ya

InsaAllah canım yaa insaAllah bu ay ovu testi kullandım 24 te pik oldu 25 te çat çok şükür en azından onu farkedebildim o zamanları degerlendirdik ama nasip değilmiş sen nasılsın bitanem durumlar nasıl.
dediğin gibi onu yakalamak da bir şey ve kendiliğinden regl oldun bu çok güzel bir şey geçen ay ne kdr sıktı seni düşün..yavaş yava şdüzene girecek ... her şeyin zamanı belli de işte biz kullar aceleci davranıyoruz.
ben de iyiyim hamdolsun kuzum bildiğin gibi değişiklik yok iş ev ev iş yoğun takılıyoruz yarmazlık yok çok şükür

amin hepimiz için inşallah
benim de tahliller testler her şey normaldi hsg çektirince karşılaştım gerçekle. maalesef..
reglin düzenli mi peki neden klomen verdi dr.
mutlaka var bir sebep işte vakit saat gelmeden olmuyor.tez zamanda nasip olur inşallah

ohaaaa ciddi misinnnnn bu nedir yaa
artık insanları evinden dışarı cıkarmayacaklar ne biçim şey bu allah kötülerle karşılaştırmasın hiçbirimizi çok kötü bi devir oldu ya
Devir kötü,insanımız cahil gel de çocuk yapVallla suratımıza tükürcek ilerde bu çocuklar beni ne demeye getirdin bu dünyaya diye

Amiinn o mutluluğu tez zamanda yaşatsn rabbim. Adetim eskiden beri düzensiz benim ama sanki eskiye göre daha iyi düzene giriyor gibi inşallah. Adetm düzenli olsa heray sıkıntı stres çekmem en azından çat diye regl olurum beklemek zorunda kalmam ama iki ay önce 40 gün regl olmadım dedim bu defa hamileyimdir heralde ama değilmişim:/ .rabbim ol deyince olacak inşallah

Klomeni ben istedim yoksa o bişey önermedi daha da ona gitmen zaten özele giderim umarım o doktor yardımci olur. Tabi öncesinde bebek haberi alırsam da güzel olur inşallah :)

Devir kötü,insanımız cahil gel de çocuk yapVallla suratımıza tükürcek ilerde bu çocuklar beni ne demeye getirdin bu dünyaya diye
yaa deme öylee
dünyayı sorgulamaya başladığımda işin içinden cıkamıyorum çok üzülüyroum memleketin haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…