sorma sinir oldum yaa adam koca gece dişlerini gıcırdattıHaydaaa siz bizim cocugumuz olmuyır babaanne napalım bi yol göster dediniz sankiBen kardeşime bile söyleniyorm bazen.Bana su dr bu dr deme konuşmak istemiyrum diye.
boşver iyi yapıyor..haddini bilmeyene had bildirmek gerekyior biz aman yanlış anlamasın kırılmasın kimse diye diye kırıldığımızla kalıyoruzbana bir kez eşimin halası öyle baskı yapar gibi konuştu daha yeni evliydim. Kayınvalidem halletmişti onu, bana gerek kalmadan. Birde karşı komşumun yaptığını hiç unutmam.Ama 2. ye tekrar edicek olursa daha laf ağzından çıkmadan fena benzeticem...İsmini unutum, tarihini unuturm ama söyleneni asla unutmam. Fevride davranmam yeri geldimi şap yapıştırırım ardımada bakmam...
Bana geçen şu kadın varya dediki neden stres yapıcaksın ki tadını çıkar... Yapmıcam demiyorsun yapmak istiyorsun ama bu süre içinde geçen hergün sana bahşedilmiş bir özgürlük. tadını çıkar gez toz, kafanı dinle yapmak istediğin ne varsa yap. o zamanını bekliyorsa sende o zamana kadar bende bunu yapmadım deme? milyonlarca senin yerinde olmak isteyen insan var bunu unutma dedi.. Bi iyi geldi o bana...
Şüpheye düştüklerinden zaten uzak durmak gerekir, kalbinin ısınmadığı insan ne olursa olsun ama baştan ama sondan illa bir prüz çıkartıyor.
Ben deli, benim eşim benden deli... Ben yine kalp kırmıyayım, kul hakkına girerim belki falan düşünürümde ama o güzel bir kalaylar.
Destek olacakları yerdesorma sinir oldum yaa adam koca gece dişlerini gıcırdattı
aynen öyle canım bu yüzden de psikolojiler bozuldu bizim biraz fırsat vermiyorlar dediğin gibiDestek olacakları yerdeyok yok anlamıyor kesinlkle.Ben kendi kardeşime anlatamıyorum daha.Nerde bi dr duysa geliyor abla git diye.Hic unuttur muyorlar saolsunlar
ahh ahh nekadar güçlüymüşüz meğer kusumaynen öyle canım bu yüzden de psikolojiler bozuldu bizim biraz fırsat vermiyorlar dediğin gibi
selam canımmm. çooookkk iyiyimmm sizler napıyonuz bakayımm???günaydın aylinim..Nasılsın nasıl gidiyor
valla yoğun iş temposu arasında gidip geliyorumaylinkooo nerelerdesinnnn
hiç söyleme canım insanlar ne boş şeyler için uğraşıyorlar diyorum .. bi de bu ara çocuklarını azarlayanlar batıyor gözümeahh ahh nekadar güçlüymüşüz meğer kusumSimdi yüzünde sivilce cıksa karalar bağlayan insanlar daha cok batıyor gözüme.Silkelemek istiyorum kendine gel diye.Hele öyle ask meşk için üzülmüyrlar mı ay cinnet geliyor bana
hareket iyidir yoğunluk iyidir canım kafa olduk olmadık şeylerle meşgul olmaz.ben de bisiklet düşünüyorum bu ay bakalım yürüyüşe de kayabilirim bilemiyorumvalla yoğun iş temposu arasında gidip geliyorumyürüyüş bandı aldım spor aktivitemde arttı eski eşimde köpek gibi pişmanmış bu ara baya iyiyim yani
aynen canım hiiiççç bişi düşünemez oldum yoğunluktanhareket iyidir yoğunluk iyidir canım kafa olduk olmadık şeylerle meşgul olmaz.ben de bisiklet düşünüyorum bu ay bakalım yürüyüşe de kayabilirim bilemiyorum
dava ne oldu bitti mi peki
der mi peki öyle bir ihtimal var mıaynen canım hiiiççç bişi düşünemez oldum yoğunluktanbisiklette almıştım ona daha hiç binmedim üstelik 5 yıl oluyo alalı yok canım tek korkum dava zaten martta duruşma var boşanmak istemiyorum derse yine uzar diye korkuyorum
evet var maalesefder mi peki öyle bir ihtimal var mı
Haklısın canım şükür iyiyiz... Darısı tez zamanda hayırlısı ile sizlere olsun inşaALLAH(c.c)...(Aminnnn inşaALLAH(c.c)...)hepimizden canım benim.hiç canını sıkma böyle sıkıntılar olsun ne yapalım ..bebişin iyi sen iyisin ya ...gerisi hallolur
hic sorma o konuyu ben pazar ikea da bi kadınla kavga ediyordum az kaldı.Kadın neye kızdıysa artık 8-9 yasında oğlan çocuk nasıl vuruyor sırtına sırtına sen görceksin eve gidince diyor bide.Dayanamadım yanından geçerken bakamıcaksan doğuırmasaydın dedim.Deseydi bisey kavga edecektim.Uyuz oluyorm öylelerine yahiç söyleme canım insanlar ne boş şeyler için uğraşıyorlar diyorum .. bi de bu ara çocuklarını azarlayanlar batıyor gözümehele bi arkadaşım zor çocuk sahibi oldu bir de çocuğa habire har har bağırıyor cocuğu ürkek yaptı iyice cocuk azıcık yüksek ses duydumu gidip dolap içine saklanıyor,.dün akşam kociye dedim zor da sahip oldu .ben eğer böyle yaparsam bana bu günleri hatırlat olur mu dedim
napalım aynı yumyum say,bat say sonra tekrar yumyum sayselam canımmm. çooookkk iyiyimmm sizler napıyonuz bakayımm???
iyi demişsinnnhic sorma o konuyu ben pazar ikea da bi kadınla kavga ediyordum az kaldı.Kadın neye kızdıysa artık 8-9 yasında oğlan çocuk nasıl vuruyor sırtına sırtına sen görceksin eve gidince diyor bide.Dayanamadım yanından geçerken bakamıcaksan doğuırmasaydın dedim.Deseydi bisey kavga edecektim.Uyuz oluyorm öylelerine ya
canımm bi kaç gündür aklımdaydın inanır mısın tam yazıcam bir şey cıktı kaldı ..cansu1109 canım ben kırmızılar dün geldi sat 7 şubat bat tahmini 16 mart
Yine geldi bu ay umutluydum ama nasip.
Kuzum sen nasılsın ne var ne yok hiç girmiyorum kk ya durumlar neler canım kim de ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?