Aaaa kan testi sonucumu kizlar ben pek anlamıyorumkızlar anlayanlarrr bi el atıverinALTINIM ın sonucuna zannedersem hamişşş. çünkü bata daha 6-8 gün var
canım daha erken ama bence oda şüphelendi ve değerlerin yükseliyormu ona bakıcakkkdoktoru aradım cumartesi bidaha yaptır dedi
canım daha erken ama bence oda şüphelendi ve değerlerin yükseliyormu ona bakıcakkk
ben sakince yazııyorum ki sende heyecanlanma diye amann sakin olll mümkünse sadece cumartesi test yapılacak gibi düşünnay hadi inşallahhhhhhhh ya nasıl heyecanlandım gözlerim dolu ellerin titriyo cumartesi gelirmi yhaaaaaaaa offffff
kız sen ne diyosun daha şimdiden çığlık atacam utanmasam cumartesi naparım acababen sakince yazııyorum ki sende heyecanlanma diye amann sakin olll mümkünse sadece cumartesi test yapılacak gibi düşünn
ben senin için demiştim sakin olursan herşey dha güzel olur diyeekız sen ne diyosun daha şimdiden çığlık atacam utanmasam cumartesi naparım acaba
tamamdır canım ekliyorumBende busra taksim diye bende seni ekliym cansu kabul edermisin
kız sen ne diyosun daha şimdiden çığlık atacam utanmasam cumartesi naparım acaba
ben senin için demiştim sakin olursan herşey dha güzel olur diyee
beraber bekleriz bende cumartesiyi bekliyorumPek sakin olduğum söylenemez. ay gel cumartesi ya.
ah canım yaa geçmişler olsun ,dün çok tanışma hikayesi ,aşk meşk konuştuk ya etkilenmişsindir kıyamamcansu1109 laves35 canlarım gece kötü bi rüya gördüm eşim beni aldatıyordu adamı gece uyandırdım kızdım ağladım kulağım yüzünden uyuyamadım sabah geldim KBB ye gittim kadın orayı neşterle açtı sıktı varya canımdan can aldı yarında gel yine sıkalım olmadı ameliyathanede alıcaz orayı dikiş atacaz dedi. bugun 1 de çıkıcam işten bide hata üstüne hata geldi benım elemenlardan çıkmadan onlara gömüldüm. bu arada doktor dediki bu antibiyotik yetmez hemen beta h ye baktır başka kuvvetli vercem dedi kan testi verdim 1 saate alcam sonucu çıkmadan yazarım size sonucu ama belli olurmuki ki ya bata 5-6-7 gün var.
suları fln yapmayın kızçeler yaaa ,biraz hareket ekmek hamur işi ıvır zıvırı kesitiniz mi bi de bol su içtiniz mi olay tamambende diyetteyim ama hominigırtlak yiyorumm
bide detoks suyu yaptım güyaaa
ah görüyor musun rabbimin mucizelerini işte sınavlarımız türlü türlü rabbim korusun çok etkilendimcanım korkmaa ablam hamileliğini 3. ayında öğrendi tatile giderken adet olmamak için bi ilaç içmiş meğersem o zaman hamileymiş tabi bilmiyoya ağrı kesiciler falan bi dünya adet olamadı kahverengi akıntısı falan gelmiş meğer bebektenmiş bizde ilaç etkisinibozdu sandık doktora gittiler ilacı gösterdiler doktorda bu çok riskli bir ilaç en tehlikelilerinden çocuk büyük ihtimal engelli almamız lazım karar verin dedi bütün hamileliği ağlayarak dua ederek geçti ablamınn ama şimdi sağlıklımı sağlıklı bir bebişi olduuuu yani Allah ne derse o olur ilaçlar doktorlar halt etmiş
suları fln yapmayın kızçeler yaaa ,biraz hareket ekmek hamur işi ıvır zıvırı kesitiniz mi bi de bol su içtiniz mi olay tamam
ay anca okudum canikom yaaaa gördüm gördümmmmm sevinmek için erken ama gene de güzel bi başlangıç buuu değerler yükselirse tamamdır bu işşcansu çok geriden geliyosun yaptım 10.5
çok geçmiş olsun cnm....sağlık önemli ordaki iltahap kana felan karşırsa ateş felanda yapar....sen iyi ol ki gerisi halledilir İnşaallah....cansu1109 laves35 canlarım gece kötü bi rüya gördüm eşim beni aldatıyordu adamı gece uyandırdım kızdım ağladım kulağım yüzünden uyuyamadım sabah geldim KBB ye gittim kadın orayı neşterle açtı sıktı varya canımdan can aldı yarında gel yine sıkalım olmadı ameliyathanede alıcaz orayı dikiş atacaz dedi. bugun 1 de çıkıcam işten bide hata üstüne hata geldi benım elemenlardan çıkmadan onlara gömüldüm. bu arada doktor dediki bu antibiyotik yetmez hemen beta h ye baktır başka kuvvetli vercem dedi kan testi verdim 1 saate alcam sonucu çıkmadan yazarım size sonucu ama belli olurmuki ki ya bata 5-6-7 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?