Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar anlayanlarrr bi el atıverin ALTINIM ın sonucuna zannedersem hamişşş. çünkü bata daha 6-8 gün var

ay hadi inşallahhhhhhhh ya nasıl heyecanlandım gözlerim dolu ellerin titriyo cumartesi gelirmi yhaaaaaaaa offffff
ben sakince yazııyorum ki sende heyecanlanma diye amann sakin olll mümkünse sadece cumartesi test yapılacak gibi düşünn

ben sakince yazııyorum ki sende heyecanlanma diye amann sakin olll mümkünse sadece cumartesi test yapılacak gibi düşünn
kız sen ne diyosun daha şimdiden çığlık atacam utanmasam cumartesi naparım acaba

ah canım yaa geçmişler olsun ,dün çok tanışma hikayesi ,aşk meşk konuştuk ya etkilenmişsindir kıyamam
ah yaa acımaz mı hüfff inşallah tekrarlamaz bitmiş geçmiştir.
hadi bakalımmm merakla bekliyorzzz eğer 5gün varsa cıkabilir heralde yaa en o konuda daha deneyimli ark.lar var onlar yorumlasın :)

ah görüyor musun rabbimin mucizelerini işte sınavlarımız türlü türlü rabbim korusun çok etkilendim

ALTINIM sanırım hamişsin. ama adetine daha var o yüzden düşük çıkmıstır yengeminde 12,75 mi ne çıkmıstı şimdi nur topu gibii yegenim var maşallahhh inşallah netleşir bir an ince

çok geçmiş olsun cnm....sağlık önemli ordaki iltahap kana felan karşırsa ateş felanda yapar....sen iyi ol ki gerisi halledilir İnşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…