Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Insallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurum iyiki varsiniz

Insallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurum iyiki varsiniz
inşallah yükselir. bol bol kün fe yekün çek(ol der oluverir)

dur bakalım yaaa... sen kafana niye takıyorsun ki bu kadar. Asıl takarsan zarar görür. Strese gerek yok. VBumartesiye birşey kalmadı...

geçmiş olsun canım aman dikkat herkes hasta ,benim şirkette herkes kön kön öksürüyo evde de koci öyle kaçarım yok galiba
Cansucugum valla belim tutuk kipirdayamiyorum yayatiyorum öyle calismalar da yalan oldu
o beyaz akintidan bende de var suzme yogut gibi ve vanilya kokuyor ama mantar degil bence
benim akıntım var 1-2gündür ya beyaz ama yoğun kıvamlı mantar falan değildir inşallah ama kaşıntı yanma ağrı falan yok

canin hayırlı ugurlu olsun cok dua et

Cansucugum valla belim tutuk kipirdayamiyorum yayatiyorum öyle calismalar da yalan oldu
o beyaz akintidan bende de var suzme yogut gibi ve vanilya kokuyor ama mantar degil bence

canin hayırlı ugurlu olsun cok dua et
heheh vanilya gibi mi benimkinde koku yok çok da koklamadım ama kötü koksaydı mutlaka farkederdim ay inş olmasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…