Canim cok sevindim büyük ihtimalle hamilesin inşallahcansu çok geriden geliyosun yaptım 10.5
ayy bende geriden geldim sanırım....cnm hadi hayırlısı inş...5 in üstünde ise hamilesin İnşaallah....beraber bekleriz cnm....cansu çok geriden geliyosun yaptım 10.5
aynen canım yasak koymadı ama kendii kötü hissediyorum sanki tekrar hamile kalsam yine böyle olacakmış gibi geliyo ://iyi en azından yasak koymamış.... tatlım hadi üzülme artık toparla kendinii...
ayyy çok heyecanlı yaa 5'in üstü pozitif kabul ediliyor ama tabi cumartesiye 2 katına çıkması lazımm.. Allahım hadi inşallah!!KIZLAR 10.1 NE ŞİMDİ
inşallah yükselir. bol bol kün fe yekün çek(ol der oluverir)Insallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurumiyiki varsiniz
Insallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurumiyiki varsiniz
hoşgeldin mukocum gel öpimbenimde kırmızılar geldi...kasımcılar bende geldim yanınıza.....
aynen canım yaa yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop sonuçdur bakalım yaaa... sen kafana niye takıyorsun ki bu kadar. Asıl takarsan zarar görür. Strese gerek yok. VBumartesiye birşey kalmadı...
Cansucugum valla belim tutuk kipirdayamiyorum yayatiyorum öyle calismalar da yalan oldugeçmiş olsun canım aman dikkat herkes hasta ,benim şirkette herkes kön kön öksürüyo evde de koci öylekaçarım yok galiba
benim akıntım var 1-2gündür ya beyaz ama yoğun kıvamlı mantar falan değildir inşallah ama kaşıntı yanma ağrı falan yok
canin hayırlı ugurlu olsun cok dua etInsallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurumiyiki varsiniz
gel bebeyim gellbenimde kırmızılar geldi...kasımcılar bende geldim yanınıza.....
heheh vanilya gibi miCansucugum valla belim tutuk kipirdayamiyorum yayatiyorum öyle calismalar da yalan oldu
o beyaz akintidan bende de var suzme yogut gibi ve vanilya kokuyor ama mantar degil bence
canin hayırlı ugurlu olsun cok dua et
öp şekerim bende öpeyim gel....hoşgeldin mukocum gel öpim
geldim cannem kasımda yaşarız aşkı bakarsın....gel bebeyim gell
geldiiim öpppöp şekerim bende öpeyim gel....
aynı fikirdeyizzzz...bugün ne kadar sessiz burası huuu kızlaar
bugün ne kadar sessiz burası huuu kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?