aynen vallaaynı fikirdeyizzzz...
dünkü muhabbetler nazara geldi neecoşmuştuk bu saatlerde
ben de ba bs lere başladım yavaştanbenim kdv dönemi canım, deli gibi fatura giriyorumokuyorum ama
nedir nediiirbende bi uğraşı buldum kendimeee bugünn sakinken işler
KIZLAR 10.1 NE ŞİMDİ
aynen bende deli gibi fatura felan işliyorum...muhasebe bürosunda iş bitmez....benim kdv dönemi canım, deli gibi fatura giriyorumokuyorum ama
canım az kaldı ya benim bata hem sakinliğimi bozmayım diye hemde vakit geçsin diye Kün fe yekün (ol der oluverir) çekiyorum. hedef belirledim kendimenedir nediiir
Insallah yavrum ya cumartesini nasio beklerim biiyorum insallah yukselir degerTatlim cok sevindim insallah hayirli haberdir
ayy ben de çeksem ya ne güzel fikir ,kaç tane çekiyosunn allah kabul etsinncanım az kaldı ya benim bata hem sakinliğimi bozmayım diye hemde vakit geçsin diye Kün fe yekün (ol der oluverir) çekiyorum. hedef belirledim kendime
canım benimm yüreğini ferah tut zaten cumartesi test yapcaktık dimi öyle konuşmuştukkkInsallah yavrum ya cumartesini nasio beklerim biiyorum insallah yukselir deger
Bebisim cumartesi beraber yaptiralim o zaman testibende bi uğraşı buldum kendimeee bugünn sakinken işler
mrb canım ,ay ay açmıyoruz artık konu genel olarak bu topicteyiz ,slm kızlar kasım konusu açılacak mı açılacaksa benide ekleyin
20 kasım
ben de şu ov. testleriyle gelen gebelikleri bitireyim bu ay kalmasın bi dahaki aya test mest gıcığım yaaaBebisim cumartesi beraber yaptiralim o zaman testi
normalde böyle şeylerde rakam belirlemeyi sevmem .ekmeye niyetlendim gözümün önüne 10000 geldi. bende başladımmm kafam dağılıyor hem, hemde inş maşallah demekten başka bişi yapmıyorum ....Olmazsa da duadan zarar gelmez . Acayip bi rahatlama geldi yanlız uyumak üzereyimmmayy ben de çeksem ya ne güzel fikir ,kaç tane çekiyosunn allah kabul etsinn
bana da dr cumartesi yaptır dedi. o zamana kadar gelmemiş olursa ben yaptırmıcam yine :) 2 gün daha bekliceem belki 3 bilemedin 4Bebisim cumartesi beraber yaptiralim o zaman testi
Benisim ama bak ben ovu sayesinde tutturdum. Idrar testi yaptim orda bisey cikmiyoben de şu ov. testleriyle gelen gebelikleri bitireyim bu ay kalmasın bi dahaki aya test mest gıcığım yaaa
sabah akşam yapayım bari
daha değer düşük olduğu için çıkmaması normal kuşumm,testlere lafım yok ben hazetmiyorumBenisim ama bak ben ovu sayesinde tutturdum. Idrar testi yaptim orda bisey cikmiyo
Tabı tuttuysaBenisim ama bak ben ovu sayesinde tutturdum. Idrar testi yaptim orda bisey cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?