Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

tek ilişki yeterli olacaktır sen gün aşırı ihmal etme ,ben de öyle biliyorum dr.neden öyle demiş ilginç

aboww biz 1i zor yapıoz ya çalışırken zor oluyor birde hafta ici

tek ilişki yeterli olacaktır sen gün aşırı ihmal etme ,ben de öyle biliyorum dr.neden öyle demiş ilginç
Bilmem ki bende anlamadım. Ama zaten az önce ilişkimiz oldu ve perşembe günü olacak ilişkim. Ayrıca pazar gününü de değerlendirmiştim ay inşallah olur bu kez rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

aboww biz 1i zor yapıoz ya çalışırken zor oluyor birde hafta ici
Aynen al benden de okadar valla bugün 1 kere oldu bide perşembe günü olur ilişkimiz ondan sonra da beklemeye geçeceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımız da Göbüşlerimiz dolsun inşallah bebişle

Aynen al benden de okadar valla bugün 1 kere oldu bide perşembe günü olur ilişkimiz ondan sonra da beklemeye geçeceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımız da Göbüşlerimiz dolsun inşallah bebişle
Aynen cansuya katılıyorm olcaksa tek seferde de olur sen takma kafanaHayırlısıyla inşallah cnm

günaydın yavrummm kızz aksam ben yine sonunu izleyemedim edhoda handan ın fişini cektimi ceylanlarOrda bıraktım
en son işte handan dedi bi daha makineye bağlanırsam desteğimi çekceksiniz diye yemin ettirdi ceylan'la meryem'e .ondan snr bunlar da aşağı indi kahveye bi geldiler yukarı dr.lar gene makineye bağlıyor.ne oldu fln dediler.dr.dedi dilini ısırmış handan hanımı bilmesem intihar etme girişimi diyeceğim dedi. kendini boğmaya kalkmış yani
o değil de bence civciv ölmedi ..çıkcak ortaya bi zaman sonra

Ben dedim bu kendini öldürck dedim
Aaa nasıl ölmedi kızz

Ben dedim bu kendini öldürck dedim
Aaa nasıl ölmedi kızz
sırtına sıktı bi tane o kadar emin olmadılar öldüklerinden bi de ig hesaplarında deniz çakır fln ayşenin fotosunu koyup veda fln demişler civciv yoktu hiç ordan çakozladım
aynen yaa allah korusun ne kötü bi durum her şeyimiz anlık işte

neler neler olmuş öyle ya dün izleyemedim ben

günaydın mı desem canlar yoksa tünaydın mı bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…