tek ilişki yeterli olacaktır sen gün aşırı ihmal etme ,ben de öyle biliyorum dr.neden öyle demiş ilginçİyiyim canım bende tşk ederim amin inşallah rabbim ol der ve olurbugün zaten doktor kontrole çağırmıştı sabah iç çamaşırımı değişirken beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi bian ve doktora gittim oda yumurtan çatlıyor dedi hemen bugün ilişki olsun ve perşembe günü olsun dedi. Bide bugün ve perşembe günü 2 kez olsun dedi bana saçma geldi 2 kez olursa sperm olmaz ki ardarda olurmu hiç ?
aboww biz 1i zor yapıoz ya çalışırken zor oluyor birde hafta iciİyiyim canım bende tşk ederim amin inşallah rabbim ol der ve olurbugün zaten doktor kontrole çağırmıştı sabah iç çamaşırımı değişirken beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi bian ve doktora gittim oda yumurtan çatlıyor dedi hemen bugün ilişki olsun ve perşembe günü olsun dedi. Bide bugün ve perşembe günü 2 kez olsun dedi bana saçma geldi 2 kez olursa sperm olmaz ki ardarda olurmu hiç ?
Bilmem ki bende anlamadım. Ama zaten az önce ilişkimiz oldu ve perşembe günü olacak ilişkim. Ayrıca pazar gününü de değerlendirmiştim ay inşallah olur bu kez rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahtek ilişki yeterli olacaktır sen gün aşırı ihmal etme ,ben de öyle biliyorum dr.neden öyle demiş ilginç
aboww biz 1i zor yapıoz ya çalışırken zor oluyor birde hafta ici
Aynen cansuya katılıyorm olcaksa tek seferde de olur sen takma kafanaAynen al benden de okadar valla bugün 1 kere oldu bide perşembe günü olur ilişkimiz ondan sonra da beklemeye geçeceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımız da Göbüşlerimiz dolsun inşallah bebişle
günaydın yavrummm kızz aksam ben yine sonunu izleyemedim edhoda handan ın fişini cektimi ceylanlargünaydın canlar
Günaydın tatlımm..günaydın canlar
en son işte handan dedi bi daha makineye bağlanırsam desteğimi çekceksiniz diye yemin ettirdi ceylan'la meryem'e .ondan snr bunlar da aşağı indi kahveye bi geldiler yukarı dr.lar gene makineye bağlıyor.ne oldu fln dediler.dr.dedi dilini ısırmış handan hanımı bilmesem intihar etme girişimi diyeceğim dedi. kendini boğmaya kalkmış yanigünaydın yavrummm kızz aksam ben yine sonunu izleyemedim edhoda handan ın fişini cektimi ceylanlarOrda bıraktım
nasılsın kuşum koşturmalı mı gene gün ?günaydın kızlar...
Ben dedim bu kendini öldürck dedimen son işte handan dedi bi daha makineye bağlanırsam desteğimi çekceksiniz diye yemin ettirdi ceylan'la meryem'e .ondan snr bunlar da aşağı indi kahveye bi geldiler yukarı dr.lar gene makineye bağlıyor.ne oldu fln dediler.dr.dedi dilini ısırmış handan hanımı bilmesem intihar etme girişimi diyeceğim dedi. kendini boğmaya kalkmış yani
o değil de bence civciv ölmedi ..çıkcak ortaya bi zaman sonra
sırtına sıktı bi tane o kadar emin olmadılar öldüklerinden bi de ig hesaplarında deniz çakır fln ayşenin fotosunu koyup veda fln demişler civciv yoktu hiç ordan çakozladımBen dedim bu kendini öldürck dedim
Aaa nasıl ölmedi kızz
bugün doktora gidicem canım o yüzden koşturmalı sabahtan işlerimi hallediyorum iş kalmasın diye.öğleden sonra çıkıcam.nasılsın kuşum koşturmalı mı gene gün ?
neler neler olmuş öyle ya dün izleyemedim benen son işte handan dedi bi daha makineye bağlanırsam desteğimi çekceksiniz diye yemin ettirdi ceylan'la meryem'e .ondan snr bunlar da aşağı indi kahveye bi geldiler yukarı dr.lar gene makineye bağlıyor.ne oldu fln dediler.dr.dedi dilini ısırmış handan hanımı bilmesem intihar etme girişimi diyeceğim dedi. kendini boğmaya kalkmış yani
o değil de bence civciv ölmedi ..çıkcak ortaya bi zaman sonra
doktordan çıkınca yaz canım hadi hayırlı haberler inşallahhbugün doktora gidicem canım o yüzden koşturmalı sabahtan işlerimi hallediyorum iş kalmasın diye.öğleden sonra çıkıcam.
valla dün çok karışıktı kuzu ya netten fln izle etkileyiciydiineler neler olmuş öyle ya dün izleyemedim ben
tünaydın cnm :) nasılsıngünaydın mı desem canlar yoksa tünaydın mı bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?