Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ayyy
bana da dr cumartesi yaptır dedi. o zamana kadar gelmemiş olursa ben yaptırmıcam yine :) 2 gün daha bekliceem belki 3 bilemedin 4
ayy daha neler koz benim bi hafta var cumartesi belli olcak yap artik valla senin yerine ben dayanamiyorummm

Kolaydi heleki bu saatten sonra cumartesi sonucumu alana kadar benimle basiniz dertte demedi demeyin ay engellemeyinde bikip hahhaha
hahahah delisin sen deliiiiii ,öyle bişey yapcağımızı sanıyosan yanılıyosun cınımmm bizden kurtulamazsınnn

hahahah delisin sen deliiiiii ,öyle bişey yapcağımızı sanıyosan yanılıyosun cınımmm bizden kurtulamazsınnn
Kurtuak isteyen kim datlummmm. Cumartesi netlesince oturup banunun listeyi elime alip tekk tekk dua edicem insallahh ay bise dicem ama cekiniyorum

ben dayanıyorum yawww ama şuan bi sakız çiğniyorum bütün stresimi ona vermiş gibi duruyorrr
Sakiz dedimmi benim gibi delisini tanimam falim isil severim yillardor asla eksik olmaz cantamdan catir cutur kotu kadin gibide cigner patlatirim cok terbiyesizim bu konuda

Sakiz dedimmi benim gibi delisini tanimam falim isil severim yillardor asla eksik olmaz cantamdan catir cutur kotu kadin gibide cigner patlatirim cok terbiyesizim bu konuda
bizimde iş yerinde sakızları bana çırar verir verirse çiğnerim vermezse çiğnemem hesabı ama benimde zaman yaklaştıkça bi elimde zikirmatik bi elimde sakız (bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdami ki bu dünyaaaa )

Srn heleki hamile.oldugunu ogren ben seni seve seve cumartesiye kadar cekerim tatlim

neymiş neymiş
Ya gelirken eekmek almak icin a101 e girdik cok guzel bebe malzemeleri gelmis bende dayanamadim sari kirmizi bi akkabi aldim cumarteesi guzel sonuc alirsam onunla supriz yaparim esime diye dusundum cok erken biliyorum ama napim

Ya gelirken eekmek almak icin a101 e girdik cok guzel bebe malzemeleri gelmis bende dayanamadim sari kirmizi bi akkabi aldim cumarteesi guzel sonuc alirsam onunla supriz yaparim esime diye dusundum cok erken biliyorum ama napim
hımm onun hayali bile kurulmuşşşş

oyyy yerimmmmm yerimmmmmmm inşallah herşey gönlüne göre olsun canım benimmm

ay insallah yaa allah utandirmasin

Insallahh ya. O ayakkabiyi gorunce derki kardesinin bebesinemi aldin der onun eside iki aylik hamile bende yoo senin bebene aldim derim allahim dur daha faxla hayal kurmayim ben dimi. Olmazsa uzulmeyim. Hayirlisi

ah görüyor musun rabbimin mucizelerini işte sınavlarımız türlü türlü rabbim korusun çok etkilendim
aynen öyle canımm Allah ne derse o olur o engelli olacak dedikleri çocuğu bir görün bir zekiiii anlatamam. ablamda çift rahim vardı birde trombosit yüksekliğimi düşüklüğümü tam hatırlamıyorum düşük sanırım kanama olursa durduramayız dediler ve burada hiçbir özel hastahane kabul etmedi ablamın doğumunu üniversiteye gittik orada sezeryanla aldılar amelyat sonrası doktor kaçıncı gebelik dedi ilk dedik kaçıncı hafta dedi 40 dedik tamamiyle mucize bi bebek dedi neden diye sorduk rahimde resmen yukarıya kadar duvar vardı bu şekildeki gebeliklerde düşük çok fazla olur 40. haftaya gelemezler erken almamız gerekir ve hamileliği yatarak geçirirler dedi ablam ise son haftasına kadar çalıştı ve tam haftasında doğum yaptı doktorunda dediği gibi tam bir mucizeydi benim yeğenim :) bebek geldi bi ağladık eniştemle ablam geldi bidaha ağladık :)

kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum ,galiba ateşlencem ensem ağrıyo her ateş öncesi gibi
canım canım ALTINIM içini ferah tut dualarımız seninle ,rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…