- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.200
- 598
- 38
günaydınn yaa valla alıştım dün bile kolay atlattım pazar olmasına rağmen.Ve uykum düzene girdipufff kendine eziyet ediyorsun kuzucuk yaaaa
alışınca zaten öyle yaşamaya devam ediyor insan en güzeli de o aslında. 21günün sonunda napcaksın peki azar azar devam mı böyle gitcek mi .günaydınn yaa valla alıştım dün bile kolay atlattım pazar olmasına rağmen.Ve uykum düzene girdi
, onu farkettim yığılıp kalmıyorum aksamları.Gercekten ise yarıyormuş kızlar
valla planım o yönde.Cumartesi düğünde ekmeksiz et ve salata yedim.Soda içtim.Pazar koci sabote etti,karnımız tokken balıkçıya soktu.kalamar yedim.Dısardayken biraz zor oluyor.Bukadar sıkmasamda devam etmek istiyormalışınca zaten öyle yaşamaya devam ediyor insan en güzeli de o aslında. 21günün sonunda napcaksın peki azar azar devam mı böyle gitcek mi .
hadi bkaalım kuzum inşallahhhh kendini zora sokmadan et tabii devamvalla planım o yönde.Cumartesi düğünde ekmeksiz et ve salata yedim.Soda içtim.Pazar koci sabote etti,karnımız tokken balıkçıya soktu.kalamar yedim.Dısardayken biraz zor oluyor.Bukadar sıkmasamda devam etmek istiyorm
aynen öyle canım ya.ağız tadı olsun birlkte olun da yer çok öönemli olmuyor kuzum ..
sen napıson nasıl geçti h.sonu canısıhadi bkaalım kuzum inşallahhhh kendini zora sokmadan et tabii devam
güzeldi bebişimm cumartesi günüm vardı çoluk çombalak anneler fln sohbet muhabbet :)sen napıson nasıl geçti h.sonu canısı
ooo mukocuuummmmm hoşgeldin canım nasılsınn yaa neler yapıyosun bakalımm anlattt özleştikkk.gunaydın hanımlar...@cansu1109 canım nasılsın.....@azrass hamilesin sanırım geçmiş mesajlarda gördüm....Allah kucagına almayı nasip etsin...
kızlar napıyonuz görüşmeyeli nasılsınız....
işten ayrıldı o yüzden giremiyor buraya ama çok şükür iyi ..hoşbuldum canım özledim sizi bende çok üzüldüm ya nasıl peki durumu azranın geliyor mu buraya...
sen ne yaptın görüşmeyeli var mı bir değişiklik sende...
ben mayısta erken dogum yaptım zaten riskli bir gebelikti erken doğum tehlikem vardı hep bi yandanda işi bırakamadım işten ayrıldım üç gün sonra doğurdum...dokuz aylık oldu oglum adını Berat Kartal koyduk babası koyu beşiktaşlı...
berat kandili dogdu arkadaş bizde berat koyduk adını....
amin canım inşallahh rabbim hepimizin herkesin yardımcısı olsun inşallah ,teşekkür ederim.Allah yardım etsin canım İnşaallah tedavin çok iyi geçer....işten ayrıldıysa belki daha rahat olur işte stres sebebi zaten....
altınım ne yaptı biliyormusun...
Evet bebısım bat bugun ama gelen gıden yok ıkı gun daha olmazsam test yaparm.aksama veya sabaha da gelebılır beklıycem canm
Memleketteym evde olsam test yapardm vardı evde ama sımdı bekleym ıkı gun gecsn gelmezse yaparm ıns
hadi inşallah gelmez canımmmmEvet bebısım bat bugun ama gelen gıden yok ıkı gun daha olmazsam test yaparm.aksama veya sabaha da gelebılır beklıycem canm
Cansu içim içimi yiyor her günüm zulüm gibi düşünmeden edemiyorum inşallah dr yanılmıştır diyorum ama bu kadar da geriden gelmesi çok zor ya şafi çıkıyoruz topigim.var sende katılmak ister misin az kaldı bugün bitsin diye düşünüyorum eskiden beni tanıyan tanımayan kızlar da varsa katılsa da bitse rabbim inşallah dualarımızı kabul edercanım benim koyulan teşhisler her zmana doğru çıkmıyor rabbim bilir bunu işyerinden bir abinin bebeği için down sendrom teşhisi koydular amniyosentez yaptırdılar yanlış teşhismiş.
rabbim'e bol bol dua et dualarım sizinle.. evelallah sapasağlam dünya güzeli olacak evladın.
hele ki bu evrede kendine de bebeğine de bu stres illetini bulaştırma ne olur canım benim
Amın canm ınshadi inşallah gelmez canımmmm
heyecanla beklliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?