Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydınn yaa valla alıştım dün bile kolay atlattım pazar olmasına rağmen.Ve uykum düzene girdi
, onu farkettim yığılıp kalmıyorum aksamları.Gercekten ise yarıyormuş kızlar
alışınca zaten öyle yaşamaya devam ediyor insan en güzeli de o aslında. 21günün sonunda napcaksın peki azar azar devam mı böyle gitcek mi .

alışınca zaten öyle yaşamaya devam ediyor insan en güzeli de o aslında. 21günün sonunda napcaksın peki azar azar devam mı böyle gitcek mi .
valla planım o yönde.Cumartesi düğünde ekmeksiz et ve salata yedim.Soda içtim.Pazar koci sabote etti,karnımız tokken balıkçıya soktu.kalamar yedim.Dısardayken biraz zor oluyor.Bukadar sıkmasamda devam etmek istiyorm

hadi bkaalım kuzum inşallahhhh kendini zora sokmadan et tabii devam

gunaydın hanımlar...@cansu1109 canım nasılsın.....@azrass hamilesin sanırım geçmiş mesajlarda gördüm....Allah kucagına almayı nasip etsin...
kızlar napıyonuz görüşmeyeli nasılsınız....

sen napıson nasıl geçti h.sonu canısı
güzeldi bebişimm cumartesi günüm vardı çoluk çombalak anneler fln sohbet muhabbet :)
cumtes akşam evdeydik ,dün de geç kalktık kahvaltı ev toparlama derken 3gibi mudanya gittik anam ne trafik millet akmış resmen .yürüyüş yaptık epey bi iyi geldi.
ama ne olcak hafta sonu pıt diye bitiveriyo

gunaydın hanımlar...@cansu1109 canım nasılsın.....@azrass hamilesin sanırım geçmiş mesajlarda gördüm....Allah kucagına almayı nasip etsin...
kızlar napıyonuz görüşmeyeli nasılsınız....
ooo mukocuuummmmm hoşgeldin canım nasılsınn yaa neler yapıyosun bakalımm anlattt özleştikkk.
kuşum azras'ın maalesef kaybı oldu .. bu ay tedaviye devam edicek kısmetse..

hoşbuldum canım özledim sizi bende çok üzüldüm ya nasıl peki durumu azranın geliyor mu buraya...

sen ne yaptın görüşmeyeli var mı bir değişiklik sende...

ben mayısta erken dogum yaptım zaten riskli bir gebelikti erken doğum tehlikem vardı hep bi yandanda işi bırakamadım işten ayrıldım üç gün sonra doğurdum... dokuz aylık oldu oglum adını Berat Kartal koyduk babası koyu beşiktaşlı...

berat kandili dogdu arkadaş bizde berat koyduk adını....

işten ayrıldı o yüzden giremiyor buraya ama çok şükür iyi ..
ben de değişiklik canım nisan ayında ben de tedaviye başlıcam bi mani olmazsa allah'tan dualarını eksik etme..

oyy yerim ben onuuuu maşallahh minik kartala ben de beşiktaşlıyım ayrı bi sevdim bak şimdi oğluşunuuuu

Allah yardım etsin canım İnşaallah tedavin çok iyi geçer....işten ayrıldıysa belki daha rahat olur işte stres sebebi zaten....
altınım ne yaptı biliyormusun...

Allah yardım etsin canım İnşaallah tedavin çok iyi geçer....işten ayrıldıysa belki daha rahat olur işte stres sebebi zaten....
altınım ne yaptı biliyormusun...
amin canım inşallahh rabbim hepimizin herkesin yardımcısı olsun inşallah ,teşekkür ederim.
aynen canım kesinlikle katılıyorum stresliydi ..bu sefer allah'ın izniyle olacak inşallah
altın anne doğurdu büyütüyor kızını buraya girmiyor artık çok çok nadir ama instagram üzerinden takipleşiyoruz ordan biliyorum gelişmeleri :)

Cansu içim içimi yiyor her günüm zulüm gibi düşünmeden edemiyorum inşallah dr yanılmıştır diyorum ama bu kadar da geriden gelmesi çok zor ya şafi çıkıyoruz topigim.var sende katılmak ister misin az kaldı bugün bitsin diye düşünüyorum eskiden beni tanıyan tanımayan kızlar da varsa katılsa da bitse rabbim inşallah dualarımızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…