canım benim ne olur yapma böyle kendini dik tutmaya çalış sen kendini ne kadar üzersen bebişin senden fazla hissediyor üzülüyor.lütfen yapma.rabbimin izniyle her şey normal çıkcak bak ..son dönemler cok önemli kendini telkin etmeye çalış.Cansu içim içimi yiyor her günüm zulüm gibi düşünmeden edemiyorum inşallah dr yanılmıştır diyorum ama bu kadar da geriden gelmesi çok zor ya şafi çıkıyoruz topigim.var sende katılmak ister misin az kaldı bugün bitsin diye düşünüyorum eskiden beni tanıyan tanımayan kızlar da varsa katılsa da bitse rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
napıııyooon beybiii
Yapamıyorum kendimi o kadar güçsüz hissediyorum.ki rabbim yardım etsincanım benim ne olur yapma böyle kendini dik tutmaya çalış sen kendini ne kadar üzersen bebişin senden fazla hissediyor üzülüyor.lütfen yapma.rabbimin izniyle her şey normal çıkcak bak ..son dönemler cok önemli kendini telkin etmeye çalış.
kendini toplamalısın kuzumYapamıyorum kendimi o kadar güçsüz hissediyorum.ki rabbim yardım etsin
Çalışıyorum inşallah başarabilirimkendini toplamalısın kuzumevladına kötülük yapmak istemiyosan toparlanmalısın bir an evvel.
Napimm yaa gelen giden pazartesi sendromları sen napıosnnapıııyooon beybiii
Hosgeldin canımmm.İyiyiz sen napıosunn?Pek bi değişiklik yok buralarda
inşallah canım inşallah bi kadının hele ki bi annenin isteyip de başaramayacağı şey yok hele ki evladı için başarırsın inanıyorumÇalışıyorum inşallah başarabilirim
sen nasılsın kaçak aylinkooo neler yapıyosun anlatt
günaydın kuşuuum nasılsınnnnGünaydınnnn beybitolaaar
günaydın yavrum napim yaa aynı git gellgünaydın kuşuuum nasılsınnnn
Ooo baya sürecek burası yine iyiymiş o zaman 4 gün full gosteriyor burada dagünaydın kızlaaaarrr 10günlük bi yağmur geliyormuş bursa'ya bugün güneşin tadını çıkarmak gerekkk
hep öyle kuzum valla hamdolsun iyiyim yaramazlık yokgünaydın yavrum napim yaa aynı git gellSen napıson
ayyy hadi inşallah bebişimmmm kııııız durdun durdunnnn ikiz mi geliyor yoksaa hadi hayırlısı inşallahhhGünaydın kızçeler ne yapiyorsunuz? Benim yine hastane yolları taştanşimdi çıktım yumyumun biri çatlamış digerini catlatma için iğne verdi rahim kalınlığı iyi dedi. Diğeri çatlamış ilişki olmuş buda olursa ikiz olma ihtimalin artıyor dedi :) bundan sonrası nasip beklemek artık bakalım.
şuanlık 10gün full gösteriyor ama son günlerde tahmin çok iyi olmayabiliyor nasipse görcez bakalım kuzuOoo baya sürecek burası yine iyiymiş o zaman 4 gün full gosteriyor burada da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?