Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim benim de son 1 hafta moralimi bozdular doktor 35 zorlarsam olcumleri 36 dedi. Hatta radyolog 37haftalik bebegi 34 hafta ölçtü. Ben kendi doktorumu bekledim baska doktorlari onemsemedim. 37 arti 6 da normal doğum yaptim. Basi artik asagiya indigi icin olcumler net olamayabiliyor demisti benim doktor kafa ölçüsü icin. Karin ölçüsü nasil peki ? Belki de minik bir bebektir benim oyle oldu mesela 10 gun hic büyümedi siki takip ettiler doktorlar. Artik dogum olmasi gerekiyor normal olmazsa sezeryanla alacagiz dediler o gün dogum yaptım. 2800 dogdu. Insaallah sağlıcakla doğar bebegin korkutma kendini. Duamiz onunla olsun inşaallah. Ben lohusayim abdestli birileri cekerse daha guzel olur sanirim ya safiyi

Aklima doğum gunu geldikçe gülüyorum. Su yazismanin üstüne 4 5 saat sonra dogurmus olmam

Kadın ölçüsü de küçük canim ama benim 32. Haftadan sonra böyle inşallah xedogin gibidir canim

Temiz kalbine doğmuş demek ki heoinize benimki gibi kolay hamilelikler dogumlar lohusaliklar nasip etsin Rabbim
Ay aminnn ben,m bi arkadaş doğurdu gecen ay bende griptim hastaneye gidemedim cicek yolladım.Baska arkadaşlarda gidememiş.Daha mevlüt yapmadı ömrümüzü yedi gelmediniz diye dünden beri.Ay lohusa bunalımındadır diye ses etmiyorm ama dellendim yani

Olabiliir canı sıkılmıştır onun kesin

Olabiliir canı sıkılmıştır onun kesin
Ya mevlüt yapsa gitmesek tmm ben Bismillah ay basından beri 2 tane altın taktım bu ay kesinleşen 2 altın daha var takılcak.Yani müsait olduğunda gelir millet bu kadar sıkboğaz etmek niyekızıyorum ben cok böyle ev aldım gelmedin,doğum yaptım gelmedin diyenlere..Bn bilirim ne zman gelceğimi

Ediyor canim ama kafa çevresi çok az büyüyor 3-4 günde 1mm büyüyor
canım içini ferah tut kendini fazla sıkma. benim bi tanıdığımada farklı bi teşhis koymuşlardı alalım bile dediler ama onlar istemedi Allah a şükür şuan hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı bir bebekti 2 yaşına girecek nerdeyse. Dualarımız seninle canım Allah ım sağlıcakla kavuştursun sizi.

ay valla hiç söyleme ya kuru kuru gidilmiyor ki insan bi durup düşünür yani hediye olayı var bu işin durumu nasıl bakalım insanların diye. . o konuda hak veriyorum sana kuzu

Ayyy gırıp olmusum buguuunnn meyveye dayandm.hap da ıcemıyorm bebıs varsa dıye.hala gelmedı regl test yapmakta ıstemıyorm anam ne zor ısler bunlar
kız kendine neden eziyet ediyosun grip halinle yazık günah değil mi yap testini bişey yoksa iç ilacını ilerlemesin.

ay valla hiç söyleme ya kuru kuru gidilmiyor ki insan bi durup düşünür yani hediye olayı var bu işin durumu nasıl bakalım insanların diye. . o konuda hak veriyorum sana kuzu
kız bu ay Bismillah 4 tane kesinleşen var düğün bakalım ay sonuna kadar neler cıkcakBir de bebek gezmeleri ben bütün ay onlara calıscam.Hadi onu bisekilde ayarlarsın da vaktim de yok ki,bi pazar var.Pazar günü de esler evde bebek görmesine gidelim desem adam yyok artık der

kız kendine neden eziyet ediyosun grip halinle yazık günah değil mi yap testini bişey yoksa iç ilacını ilerlemesin.
Bırsey cıkmazsa dıye korkudan.boyle heveslı beklemekte guzel bu ay ovu testı yaptım ya yum gunude bellı o yuzden kesın hasta olmam lazmdı bı kac gun daha bekleyıp test yaparm galıba.ama hafıf sancıda yokluyo arada yarında olmazsam bırsey olduguna ınanıcam artık bakalm

bizde Allahtan düğün yok bu sene tabi son anda çıkan olmassa :) doğum çok var ya kime ne alıp ne yapacağımı şaşırmış durumdayım görümcemin oldu ona gidicez daha. bu ay sonu kocinin yengesi doğum yapacak kara kara düşünmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…