ay valla anlıyorum çok iyi kuzummmmmmmmmm aynı durumdayız bizim evin halleri oldukız bu ay Bismillah 4 tane kesinleşen var düğün bakalım ay sonuna kadar neler cıkcakBir de bebek gezmeleri ben bütün ay onlara calıscam.Hadi onu bisekilde ayarlarsın da vaktim de yok ki,bi pazar var.Pazar günü de esler evde bebek görmesine gidelim desem adam yyok artık der
ay valla altın olmuş 240 allah yardımcımız olsun yaniiibizde Allahtan düğün yok bu sene tabi son anda çıkan olmassa :) doğum çok var ya kime ne alıp ne yapacağımı şaşırmış durumdayımgörümcemin oldu ona gidicez daha. bu ay sonu kocinin yengesi doğum yapacak kara kara düşünmekteyim
hey allahım yaa kendine eziyet ediyosun ama neyse inşallah sonu güzel olsunnnnBırsey cıkmazsa dıye korkudan.boyle heveslı beklemekte guzel bu ay ovu testı yaptım ya yum gunude bellı o yuzden kesın hasta olmam lazmdı bı kac gun daha bekleyıp test yaparm galıba.ama hafıf sancıda yokluyo arada yarında olmazsam bırsey olduguna ınanıcam artık bakalm
Amın canm ınshey allahım yaa kendine eziyet ediyosun ama neyse inşallah sonu güzel olsunnnn
T nın yanında bı cızgı goruyorm ben ama yarın tekrarla ıstersen canmMrb arkadaşlar sizce test pozitif mi ?
Evet canım T nin altın da çizgi var ama yana kaymış sanki biraz onun İçinn sorayım sizlere dedimT nın yanında bı cızgı goruyorm ben ama yarın tekrarla ıstersen canm
iyi bende napim canım aynı iş güç devam. mahkemeyi bekliyorum işte sabırsızlıkla bitsinde hayatıma yön vereyim diyr :) bebiş yokmu hiççççHosgeldin canımmm.İyiyiz sen napıosunn?Pek bi değişiklik yok buralarda
valla canım ben aynıyım yaa iş güç başka bişi yok yani. mahkemeyi bekliyorum bitsin biran önce diye. kısmetlerim arasından seçim yapıp aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumsen nasılsın kaçak aylinkooo neler yapıyosun anlatt
kızlar doğum yaptı onun dışında pek bi haberimiz yok kuuzuiyi bende napim canım aynı iş güç devam. mahkemeyi bekliyorum işte sabırsızlıkla bitsinde hayatıma yön vereyim diyr :) bebiş yokmu hiçççç
pozitif gibi duruyor tekrarla istersen testi tebrik ederiiim:))Mrb arkadaşlar sizce test pozitif mi ?
vallayılan hikayesine döndü kuzu ya mahkeme işi kıyamamvalla canım ben aynıyım yaa iş güç başka bişi yok yani. mahkemeyi bekliyorum bitsin biran önce diye. kısmetlerim arasından seçim yapıp aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın bebişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm bugün bizim günümüüüz tüm günler bizim ama bugün daha çok bizimmmm kutlu olsun mutlu olsunnn layığıyla yaşamak nasip olsuuuunEki Görüntüle 1963942 kadınlar günümüz kutlu olsun yoldaşlar>Günaydınnnn
Aminnnn insallahhgünaydın bebişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm bugün bizim günümüüüz tüm günler bizim ama bugün daha çok bizimmmm kutlu olsun mutlu olsunnn layığıyla yaşamak nasip olsuuuun
izlemem miiii bayılldımmmmmmmmmmmAminnnn insallahhFilli boyanın reklamıını izlediniz mi bayıldummmm
Ya aynen kac kere izledim bilmiyorm süper olmuş.izlemem miiii bayılldımmmmmmmmmmm
dün diziyi izledin miii çok iyidi o da.
alparslanın babasının gerçek resmiydi o ..2hafta önce vefat etti babası.sahne doğaçlama çekilmiş.
bizim şirketten bi arkadaşın kayınçosu ordan biliyorum haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?