Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay valla anlıyorum çok iyi kuzummmmmmmmmm aynı durumdayız bizim evin halleri oldu

ay valla altın olmuş 240 allah yardımcımız olsun yaniii

hey allahım yaa kendine eziyet ediyosun ama neyse inşallah sonu güzel olsunnnn

Mrb arkadaşlar sizce test pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_0966.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 23
sen nasılsın kaçak aylinkooo neler yapıyosun anlatt
valla canım ben aynıyım yaa iş güç başka bişi yok yani. mahkemeyi bekliyorum bitsin biran önce diye. kısmetlerim arasından seçim yapıp aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar ig kullananlar https://www.instagram.com/yagmuraydgn/ bu hesabı takibe alsın lütfen..Yagmur milli sporcumuz Sponsor bulabilmesi icin maalesef ig hesabının takipci sayısına bakıyor firmalar Yagmur 16 yasında sporcu maasıyla geciniyor ve sanırım anne babası hayatta değilmis

valla canım ben aynıyım yaa iş güç başka bişi yok yani. mahkemeyi bekliyorum bitsin biran önce diye. kısmetlerim arasından seçim yapıp aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
vallayılan hikayesine döndü kuzu ya mahkeme işi kıyamam
ne zaman tarih ..haha deliii az dinlen kendine gel hayatını yaşa kafanı toparla sağlıklı kararlarla sağlıklı başlangıçlar yap

günaydınn canlaaar kadınlar günümüz kutlu mutlu olsunnnnn...her kadının layığıyla hakkıyla yaşaması nasip olsun her günü inşallahh

Aminnnn insallahhFilli boyanın reklamıını izlediniz mi bayıldummmm
izlemem miiii bayılldımmmmmmmmmmm
dün diziyi izledin miii çok iyidi o da.
alparslanın babasının gerçek resmiydi o ..2hafta önce vefat etti babası.sahne doğaçlama çekilmiş.
bizim şirketten bi arkadaşın kayınçosu ordan biliyorum haberleri

Ya aynen kac kere izledim bilmiyorm süper olmuş.
Sonunu yine izleyemedim tabi ama izledim.Son annesinin fenalaştığı sahnede bıraktım
Aa Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…