benim de sağ taraf pasif
İnsallah en azından arada çalışıyor demek bunu gördük paso yatmıyor sol taraf
hamdolsun kuzummm iyiyim ben de ..3bugünhoşbuldum, şükür iyiyim. sen nasılsın. adetinin kaçıncı günündesin.
zor olan kısmı atlatmışsın.hamdolsun kuzummm iyiyim ben de ..3bugün
amin canım hep dualarımdasınız inşallah kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıyla. Eşimin değerleri sınırın biraz üzerinde morfolojisi 4 hiç değişmedi kimisi sebepsiz kimi eş kaynaklı dedi kesin bi tanı yok daha bizdeinşallah gerek kalmaz canım sizde sorun neydi sperm mi ? sperm probleminde aşılama genelde başarılı oluyor spermde bi sıkıntı yoksa çok tavsiye etmiyorlar ama araştırmak gerek iyice.
biz de bildiğin gibi canım regliyim şuan önümüzdeki ay dr.yolları nasipse .. allah hepimize en hayırlı en kısa yoldan sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza inşallah
çok şükür kuşum aynenzor olan kısmı atlatmışsın.
listeye yeni hamiş eklenmiş,tebrik ederim.
listenin başından hazır cuma günüyken tuz ekmek mi dolandırıp dağıtsak ne?
bir rehavet var uzun zamandır. sadece tek bir gebelik haberini aldık
aminn canım inşallah hepimize tüm isteyenlere rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsinamin canım hep dualarımdasınız inşallah kavuşuruz yavrularımıza hayırlısıyla. Eşimin değerleri sınırın biraz üzerinde morfolojisi 4 hiç değişmedi kimisi sebepsiz kimi eş kaynaklı dedi kesin bi tanı yok daha bizde
amann iste bizdeki de umut yavrum yoksa hic mi denk gelmedi 22 aydır sola muhakkak gelmiştir.benim de sağ taraf pasif
hsg sonrası ilk ay sağ çalışmıştı 1ay daha da görmedim
bakalım inşallah iğnelerle harkete geçerler
solda açıklık var sol çalışıyor ama sonuç gene ortada gerçi
öyle oluyor uzun zamandır baksanaçok şükür kuşum aynen
ay valla iyi olur valla gene kitlendik kaldık
inşallah yavrumselam, hoşbuldum.
bildiğiniz gibi değişen birşey yok.
çok şükür halimize.
inşallah hislerin doğrudur
senden 2-3 ay öncesinde de ben çektirdim diye hatırlıyorum.amann iste bizdeki de umut yavrum yoksa hic mi denk gelmedi 22 aydır sola muhakkak gelmiştir.Eylülde cektirmisim hsg yi 6 ay olmus
senin bu iltihap olayların noldu? geçen gün yolda bi yere giderken aklıma geldi birden. şikayetlerin azaldı sanırıminşallah yavrum
belki denk gelmemiştir kız ne belli ...amann iste bizdeki de umut yavrum yoksa hic mi denk gelmedi 22 aydır sola muhakkak gelmiştir.Eylülde cektirmisim hsg yi 6 ay olmus
bakalım kuzumm rabbim nasip etti mi inşallah hepimize sıra gelmiştir artıköyle oluyor uzun zamandır baksana
yılsonuydu, yılbaşıydı derken sıra sana geliyor nihayet.
inşallah
nasılsın, oğlun nasıl.Mrb kızlar nasılsınız?
Şükür canım iyiyiz biz. Büyüyor oğlum 4.5 aylık oldunasılsın, oğlun nasıl.
arada yazdığını okuyordum ama cevap yazmak nasip olMamıştı
inşallah en kısa zamanda tüm giydiğin herşey dar gelirbakalım kuzumm rabbim nasip etti mi inşallah hepimize sıra gelmiştir artık
maaşallahŞükür canım iyiyiz biz. Büyüyor oğlum 4.5 aylık oldu
Eşin de muayene olmuşmuydu canım ?maaşallah
hala bekliyor olsaydın ne yapardın hasbeee? biliyorsun beni. hemşireydin değil mi? yanlış hatırlamıyorum. senden sonra bi hsg çekildim. belki hatırlıyorsundur. hafif sol tarafta tıkanıklık çıktı, çok şükür bildiğim başka birşeyde yok.
hahainşallah en kısa zamanda tüm giydiğin herşey dar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?