Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar selamlar nasılsınız iyi pazarlar size bir sorum olacak ben yasmin kullanıyorum bitmek üzere hapım doktor toparlarsın diye verdi ama kahverengi lekelenmelerim başladı şimdi bu neyin nesi anlamadım daha önce dış gebelik geçirmiştim acaba kalıntılarmı temizleniyor anlam veremedim yaşayan varmı aranızda bu arada pko hastasıyım

cansu1109 canım sen nasılsın naptın nasıl gidiyor tedavi bende karar verdim 2 yumurta vardı ya dondurulmuş koydurcam bakalım adetimde gitcem hayırlısı bu sefer çok takmıcam tabi başarabilirsem ama kahve rengi akıntılar başladı bu beni biraz düşündürüyor

günaydın kızlaaar
13 gündür yaptığım sekersiz 21 detoxsluyla 4 kilo almsım iyimiHayatımda ilk defa 50nin üstünü gördüm

canım benim nasipse nisan reglisiyle başlıyorum ayın 6sı gibi olacak muhtemelen allah yardımcımız olsun.eğer kendini hazır hissediyorsan yaptır canım kafa rahatlığı en önemllisi çünkü.
canım kahverengi lekelenmeleri doktorlar çok önemsemiyor bi kaç ay benim de olmuştu hiç üstünde durmadı doktor.eğer sonrasında regl çeviriyorsa önemsemiyor.

ben nasıl sok bi bilsenHerhalde fazla yedim,kayısıyı hurmayıUzun süredir tartılmıyordum ama hep 49-50 civarında geziyordm.Aksam kv de de bi tartıldım 54 cıktı
valla şaşırdım yavrum yaaa sen boşver normal döngüne dön gene :) bizi bozdu bunlar

yeter bukadar detoxSen naptın nasıl geçti h.sonu
bence de yeteeer
napim kuşum h.sonu kuş gibi bitiveriyor hemen
cmt kuzenler bendeydi anneler fln çoluk çombak oturduk . dün de geç kalk geç kahvaltı derken bi özdilek park'a bakalım dedik bakmaz olaydık kalabalık fenaaa daha bi 2-3hafta gidilmez. yemek yedik dolandık geldik eve
sen naptın nasıl geçti

bize de dün sabah arkadaşlar geldi kahvaltıya öğlene kadar kostur kostur.Tam onlar gitti bi kahve iccem dedim başka ark.aradı yarın aksam bebeğini 40 uçurmaya gelmek istiyoruz diye.Apar topar hediye al hazrlık yap filan bi oturamadımAksm da kostur kostur gitcm eve böreği fialn fırına vercm hic bisey anlamadım bu h.sonunda

höööff vallaaa ben de pzt misafirini hiç sevmiyorum yeaaa hafta başından zor oluyor. h.içi dinlenme bize zaten kuzu yrn uzatır ayaklarını dizi keyfi yaparsın napcan

höööff vallaaa ben de pzt misafirini hiç sevmiyorum yeaaa hafta başından zor oluyor. h.içi dinlenme bize zaten kuzu yrn uzatır ayaklarını dizi keyfi yaparsın napcan
Aynen dedim bari pazar aksamı gelselermiş.Pazartesi zaten abuk geçiyor,sendromlu bide kostur kostur misafr agırlaÖyle yapcz mecbur

Aynen dedim bari pazar aksamı gelselermiş.Pazartesi zaten abuk geçiyor,sendromlu bide kostur kostur misafr agırlaÖyle yapcz mecbur
bırak bide manevi yükü .şimdi bebek olayı fln ay bana bu ara gene gelen geliyor
haftaya çarşambaya randevu aldım sabahtan kociyle kan vercez tahlilleri toparlayalım da çıksın aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…