iyiyiz hasbemmm siz napıyosunuzz hoşgeldinn oğluşkon nasılMrb kızlar nasılsınız?
H.b canım çok şükür iyiyiz oğluşu uyuttum şimdiiyiyiz hasbemmm siz napıyosunuzz hoşgeldinn oğluşkon nasıl
aynen değerlerleri iyi çok şükür.Eşin de muayene olmuşmuydu canım ?
o ihtiimal benim hiiç aklıma gelmedi ,stresten mide cağrısı çeker sadece süt petibör bisküvi yerimhahabebişten olsun inşallahh öyle stresten yenecek yemeklerden fln olmasın
Bilinen hiç bi problem yok dr da bekleyelim demişti demi yanlış hatırlamıyorsamaynen değerlerleri iyi çok şükür.
2. gitiğim doktor biraz daha bekle olmazsa eşin muayene olsun demişti ardından değerler normal çıkarsa hsg çektirin demişti. hsgnin üstünden bile nerdeyse 9 ay geçti. bu arada 17. ayımda bir düşüğüm oldu. tedavi. ardından gen testleri yapıldı. orda da protein c değerim 70-140 arası normalken 150çıktı, 3 hafta sonra tekrarlattı doktor. 142 ye inmiş. ama her ihtimale karşı asprin kullan hem hamile kalmana yardımcı olur hemde pıhtılaşma için dedi. düşükten sonra genel muayeneye gittiğimde de isterseniz tüp deneyin artık. bu şekilde nereye kadar bekliceniz dedi ilk doktorum.Bilinen hiç bi problem yok dr da bekleyelim demişti demi yanlış hatırlamıyorsam
Tüp den önce aşılama falan denediler mi direk tüp neden acaba?2. gitiğim doktor biraz daha bekle olmazsa eşin muayene olsun demişti ardından değerler normal çıkarsa hsg çektirin demişti. hsgnin üstünden bile nerdeyse 9 ay geçti. bu arada 17. ayımda bir düşüğüm oldu. tedavi. ardından gen testleri yapıldı. orda da protein c değerim 70-140 arası normalken 150çıktı, 3 hafta sonra tekrarlattı doktor. 142 ye inmiş. ama her ihtimale karşı asprin kullan hem hamile kalmana yardımcı olur hemde pıhtılaşma için dedi. düşükten sonra genel muayeneye gittiğimde de isterseniz tüp deneyin artık. bu şekilde nereye kadar bekliceniz dedi ilk doktorum.
benim de genelde iştahım kapanır stresten .. o zaman hayra yoralım dimiiiiio ihtiimal benim hiiç aklıma gelmedi ,stresten mide cağrısı çeker sadece süt petibör bisküvi yerim
oh maşallah bal uykuları olsun inşallahhH.b canım çok şükür iyiyiz oğluşu uyuttum şimdi
denemediler, sadece 18-19 ay öncesinde 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı.Tüp den önce aşılama falan denediler mi direk tüp neden acaba?
Bence önce aşılama denenmeli canım inşallah hayırlısıyla önce göbüşüne sonra kucağına almayı nasip etsin Rabbimdenemediler, sadece 18-19 ay öncesinde 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı.
aMinn.Bence önce aşılama denenmeli canım inşallah hayırlısıyla önce göbüşüne sonra kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sagol canm allah razı olsnHayirli olsun kopkuoyu heme maasaallah
belli belirsiz sanki var canımm kan verseneee
Ay hadi inşallah vardır haber veririrm mutlakaadaha yeniymiş silik çıkması normal pzt kan vermeyi ihmal etme hadi inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?