Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüya değil bacım gerçek bebek görmeay valla o rüyalar zaten insanı bunalıma sokuyor yabi ara benim rüyalar da sapıtmıştı allah hayra çıkarsın kuzum
Girdiğim gibi odaya 0'ı yapıştırdı doktor suratima sağolsuun şok etkisi yarattıaaakaç çıktı değer
insan psikolojisinden anlamayan doktorları ihraç edesim geliyor yaGirdiğim gibi odaya 0'ı yapıştırdı doktor suratima sağolsuun şok etkisi yarattı![]()
kız onu anladım da son yazdığını neden acaba rüya gibi algılamadım onu bilemedim benrüya değil bacım gerçek bebek görmeMillet doğurup duruyor
![]()
insan psikolojisinden anlamayan doktorları ihraç edesim geliyor ya![]()
amin canım rabbim büyük kararlamıştır elbet sıkma canınıAynen canım hayırlısı artık diğer aya kaldı Allahım aratmasın
amin canım rabbim büyük kararlamıştır elbet sıkma canınıAynen canım hayırlısı artık diğer aya kaldı Allahım aratmasın
ehehe pazartesi normal bir kafa bence o kafakız onu anladım da son yazdığını neden acaba rüya gibi algılamadım onu bilemedim ben![]()
kafa gitmiş benim
![]()
Bosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilimGirdiğim gibi odaya 0'ı yapıştırdı doktor suratima sağolsuun şok etkisi yarattı![]()
ehehe pazartesi normal bir kafa bence o kafa![]()
Bosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilimİnsanlıktan nasibini alamadıysa gitsin alsın
![]()
Yoğun yaaofff dimi dimiii doğru diyosun ..
senin nasıl geçiyo pzt yoğun mu
pisss rezilllll iyi yapmışsın eline sağlıkBosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilimİnsanlıktan nasibini alamadıysa gitsin alsın
![]()
Artık afedersin kaşarlanmışlar,insan mı karsısındaki hayvan mı ki hayvana bile böyle davranılmaz.Özelde de aynı devlette de.pisss rezilllll iyi yapmışsın eline sağlık![]()
Kiz tartidandir oooo.ben nasıl sok bi bilsenHerhalde fazla yedim,kayısıyı hurmayı
Uzun süredir tartılmıyordum ama hep 49-50 civarında geziyordm.Aksam kv de de bi tartıldım 54 cıktı
![]()
Annlamadım vaalla .Eczanede tartılcam birdeKiz tartidandir oooo.
Hazirliklar başlıyor yani hayırlı olsunbırak bide manevi yükü .şimdi bebek olayı fln ay bana bu ara gene gelen geliyor
haftaya çarşambaya randevu aldım sabahtan kociyle kan vercez tahlilleri toparlayalım da çıksın aradan
Vay pislikkkkk kariiiiBosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilimİnsanlıktan nasibini alamadıysa gitsin alsın
![]()