Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Girdiğim gibi odaya 0'ı yapıştırdı doktor suratima sağolsuun şok etkisi yarattı:cry:
Bosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilim:KK11:İnsanlıktan nasibini alamadıysa gitsin alsın:KK66:

Bosver sıkma canını.Benim bikeresinde 1.20 cıktı hemşireye yükselir mi dedim hamile kalırsan yükselir demişti kendince espri yapmış.Komik misin sen demiş,hastaneye sikayet etmiştim.Hic te pişman değilim:KK11:İnsanlıktan nasibini alamadıysa gitsin alsın:KK66:

En iyisini yapmışsın canım. Bu kadar hassas bi konuda dalga söz konusu olmamalı :sinirli:

pisss rezilllll iyi yapmışsın eline sağlık :@

Mrb kızlar nasılsınız. YArın Benim adet günüm bugün test yaptım hafif çizgi var sanki bi bakarmısınız o_O

Eklentiler

• IMG_1052.webp
    IMG_1052.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1054.webp
    IMG_1054.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 31
Vay pislikkkkk kariiii:mapus:iyi etmiissin almistir insaaalah cezasini

Back
X