Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

iyi canım dişim ağrıyordu sallıyordum hep geçen haafta randevu aldım dolgu yapıldı. Ofisteyim çalışmaya devam. hoş hiç çalışasım yok yaaa.. sen ne yapıyorsun?
Geçmis olsun canımmm.Ahh ahh bende de aynıı dert vardı bu hafta

Naptın naptınn detay istiyorummmHAdi hayırlısı kusummmMübarek günlerde gelsin minnakın
canımmmmm işleri toparlamaktan anca girebildim..
valla kuzum normal ultrasonla baktı alttan muayene .dün 2.günüydü reglinin.
hormonlara bakalım sıkıntı yoksa başlayalım dedi.yüksek gelirse 1ay doğum kntrl kullanırız önümüzdeki reglide başlarız dedi.
değerler normal cıktı çok şükür.
yazdı reçeteyi hemşire iğneleri gösterdi.
ilaçları aldık akşam da 9da vurdum ilk iğnemi sandığımdan cok cok kolaydı.iğne gözükmüyor bile o kadar ince hatta yapamadım sandım hiç acı olmayınca .. iğnelerde bir şey yokmuş kuzum yani aşılama düşünüyorsan ya korkulacak bir şey yok aynı iğnelermiş çünkü.
bakalım pzt kntrl var tekrar .. bakalım hayırlısı allahtan kuzummm

İSİM
Monalissa
SAT
15.03.2017
BAT
15.03.2017
KAÇINCI DENEME
6. ay

hadi Bismillah kızlar
ekliyorum canım aramıza hoşgeldin inşallah bekleyişin kısa sürer.. bat günün geldiğinde bildirimde bulunmanı rica edicem liste devamlılığı için

Hadı hayırlı olsn bası gıbı sonuda kolay olsn mutlu son olsn ıns canm su mubarek gunler hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn rabbım saglıklı sıhhatlı ıns

Hadı hayırlı olsn bası gıbı sonuda kolay olsn mutlu son olsn ıns canm su mubarek gunler hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn rabbım saglıklı sıhhatlı ıns
canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim çabalarımızın sonunu hayırlı kılar inşallah hepimizin

kıZZZ kendin mi vurdun Hadi inşallah yavrumm dualarım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…