Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

evet canım benim.dün başladık
amin inşallah rabbim sonunu güzel kılsın inşallah .
allah razı olsun eksik olma
sen nasılsın iyi misin
Sendende..ben şuan hastanede yatıyorum cnm çikolata kistim şiddetli sancı yapıyor bir hafta içinde 2. Yatışım oldu. Takip altındayım laporoskopi yapılabilir ama kesin değil duanda esirgeme canım

kıZZZ kendin mi vurdun Hadi inşallah yavrumm dualarım seninlee
kendm vurdum aynen koci zaten vuramaz nanemolla
dün dedim iğneyi hazırlarken yanımda dur bari iğneyi bi actık kıl gibi gözükmüyo bile onu görünce rahatlama geldi ona da yanımdaydı yani düşün
en korkan insan bile kolaycacık vurur ..
aminnn bebişim aminn inşallah rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah girdik bi yola

Sendende..ben şuan hastanede yatıyorum cnm çikolata kistim şiddetli sancı yapıyor bir hafta içinde 2. Yatışım oldu. Takip altındayım laporoskopi yapılabilir ama kesin değil duanda esirgeme canım
yapma be canım
rabbim şifa versin inşallah
patlama fln olmadı dimi .
inşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle rabbim acil şifa versin inşallah

yapma be canım
rabbim şifa versin inşallah
patlama fln olmadı dimi .
inşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle rabbim acil şifa versin inşallah
Aminnn.Yok canım şükür patlamadı takip ediyolar inş yarın çıkarım

Günaydın kızlar
Geldim dişçiden
Apse yapmış antibiyotik verdi,sisi indi biraz zaten ama 1 hafta kullanıp haftya muhtemelen çekilecek dis.Kociye telde diyorm ki antibiyotik verdi iste cekilcek sonra falan,simdi başlama regl olursan baslarsın diyo.2 sene olmuş adamdaki umut bitmiyor

ben de tam sana yazdımdııı
ah kuzumm dedim apseyse antibiyot kaçınılmazdiye .öf valla kocine hak veririm beklesen mi ama 1hafta da az değil iyice kötü yapmasın diş. napcaksın

ben de tam sana yazdımdııı
ah kuzumm dedim apseyse antibiyot kaçınılmazdiye .öf valla kocine hak veririm beklesen mi ama 1hafta da az değil iyice kötü yapmasın diş. napcaksın
Baslıcam ya ona takılmıcam birde.Yeni olsak tmm ama 2 sene olmuş bu ay tutarsa zaten Allah onu korur diye düşünmekteyim.

gittim geldim kusum.Sen naptın iğneli hayat nasıl gidiyor
bi değişiklik yok kuzum iğnelerde bi sıkıntı olmuyor çok şükür ama sanki yum yum olacakmışım gibi hafif ağrılar başladı sanırım büyümeye başladıkları için .pazartesi kontrol var bakalım ne durumda yumyumlar .
daha tam adapte olamadım zaten şaşkınım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…