- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.318
- 598
- 38
ewt yarın randevum gitcem bacımdişin nasıl oldu bebişimmm dr. gidecek misin
Canım tüp bebek tedavisine mi basladınkızlar günaydınnn ben geldimmm.
dün başladık bismillah alalh yolumuzu açık etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Amın canm amın.rabbım cumlemızden razı olsn ınscanım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim çabalarımızın sonunu hayırlı kılar inşallah hepimizin
evet canım benim.dün başladıkCanım tüp bebek tedavisine mi basladın
Hayırlı olsun inşallah sonu bebiş olur
Dualarımız seninle.
Sendende..ben şuan hastanede yatıyorum cnm çikolata kistim şiddetli sancı yapıyor bir hafta içinde 2. Yatışım oldu. Takip altındayım laporoskopi yapılabilir ama kesin değil duanda esirgeme canımevet canım benim.dün başladık
amin inşallah rabbim sonunu güzel kılsın inşallah .
allah razı olsun eksik olma
sen nasılsın iyi misin
kendm vurdum aynen koci zaten vuramaz nanemollakıZZZ kendin mi vurdunHadi inşallah yavrumm dualarım seninlee
git kuzum git ihmal etme diş önemli insanı mahvediyor . apse devam mı hala indi mi şişiewt yarın randevum gitcem bacım
yapma be canımSendende..ben şuan hastanede yatıyorum cnm çikolata kistim şiddetli sancı yapıyor bir hafta içinde 2. Yatışım oldu. Takip altındayım laporoskopi yapılabilir ama kesin değil duanda esirgeme canım
Aminnn.Yok canım şükür patlamadı takip ediyolar inş yarın çıkarımyapma be canım
rabbim şifa versin inşallah
patlama fln olmadı dimi .
inşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle rabbim acil şifa versin inşallah
inşallah canım benim inşallah haberdar et beni de merak ederim.rabbim yardımcın olsun inşallahAminnn.Yok canım şükür patlamadı takip ediyolar inş yarın çıkarım
Günaydın canım. sanada hayırlı cumalar.. Nasılsın?günaydın kızlar hayırlı cumalar
sağol cnm benim.Günaydın canım. sanada hayırlı cumalar.. Nasılsın?
Apse devammış cnm ,sis indi antibiyotik verdi kurutmak için muhtemelen haftaya cekilcek.Sonra dolgu molgu yapar herhaldegit kuzum git ihmal etme diş önemli insanı mahvediyor . apse devam mı hala indi mi şişi
ben de tam sana yazdımdıııGünaydın kızlar
Geldim dişçiden
Apse yapmış antibiyotik verdi,sisi indi biraz zaten ama 1 hafta kullanıp haftya muhtemelen çekilecek dis.Kociye telde diyorm ki antibiyotik verdi iste cekilcek sonra falan,simdi başlama regl olursan baslarsın diyo.2 sene olmuş adamdaki umut bitmiyor
gittim geldim kusum.Sen naptın iğneli hayat nasıl gidiyorkuşum naptın gittin mi doktoraaababyloading87
Baslıcam ya ona takılmıcam birde.Yeni olsak tmm ama 2 sene olmuş bu ay tutarsa zaten Allah onu korur diye düşünmekteyim.ben de tam sana yazdımdııı
ah kuzumm dedim apseyse antibiyot kaçınılmazdiye .öf valla kocine hak veririm beklesen mi ama 1hafta da az değil iyice kötü yapmasın diş.napcaksın
bi değişiklik yok kuzumgittim geldim kusum.Sen naptın iğneli hayat nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?