Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

tabii ki çocuk işi beynine düştüğü andan itibaren sürekli artan düşünce + kaygı..rabbim güzel yazılar yazsın diyoruz ya hep..

Inşaallah canim cok sağol. Bende anlamadım cok uzadi gercekten bitsin istiyurum artik kanama. Sen nasilsin neler yapıyorsun?
Umarim kötü birsey yoktur diyorum bende kendimi gectim aklim hep cocukta. Senin yedavi basladi mi ?

cansu1109 cansucum bugün oldum aşılamayı bakım ne olacak. Sana hangi iğneden verdi? Günlük kaç doz uyguluyorsun?
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah güzel olsun sonu
puregon kalem 'i uyguluyorum cnm 225 doz günlük.
bugün 4.günüm olacak.
yarın ilave bir de orgalutran diye bir iğne var onu vurucam. pazartesi kntrl var bakalım ne durumdalar .
hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh cnm benim

Inşaallah canim cok sağol. Bende anlamadım cok uzadi gercekten bitsin istiyurum artik kanama. Sen nasilsin neler yapıyorsun?

Umarim kötü birsey yoktur diyorum bende kendimi gectim aklim hep cocukta. Senin yedavi basladi mi ?
ah olmaz mı senin tüm düşüncen o şimdi ..yüreğini ferah tut kötü bir şey çıkmaz
başladı cnm pazartesi ilk kontrolüm var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

gunaydin araniza yeni katildim 1yillik evliyim 25 martta ilk asilamami oldum 11. gunu kan testi yaptirdim negatif cikti dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama hala regly olmadim simdiden 2. asilamyi dusunuyorum ama kafam cok karisik nezaman yaptirmam daha uygun olur aranizda 2. asilamayi yaptitan var mi? bizim problemimiz esimde varikosel vardi urolog ameliyata gerek yok dedi. cok sukur farkimdayim Allah ol dedikten sonra olur ancak 2. asilamadan once esimin varikosel ameliyati olsa acaba 2. asilama daha mi saglikli olur.

bizde bi değişiklik yok bildiğin gibi devam...

Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum

Bende de aynı o agır kaldırmıyım durumu var bacım.Gecenlerde arkadaş vişne likörü ikram etti kahvenin yanına vişne likörünün alkolünden nolcak ama içmedim dedim midem kötü Normalde affetmem yaniİster istmez takıyorz kafaya ya

içer donar çocuk hey Allahımya

Yavrummm inss geleceksin hayırlı haberlerleee

cansu1109 canım tedaviye başlamışsın galiba hayırlısı olsun inş rabbim daha fazla bekletmeden hepimize birer bebek nasip etsin.
Benim adetler kafayı yedi valla geçen ay gecikti bu ay daha 1 hafta varken çok erken geldi aslında tamda gelemedi 2 gün lekeli sonra biraz kahverengi gibiydi tam sökülemedim yani. Bi kan test yaptirayim dedim 2 çıktı yine değer. yarin dr gidicem bi görünücem.. Yeni bat 3 mayısmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…