tabii ki çocuk işi beynine düştüğü andan itibaren sürekli artan düşünce + kaygı..rabbim güzel yazılar yazsın diyoruz ya hep..Yok kuzum ya annelık baslı basına tedırgınlık ve acabalarla dolu bıtmıyo o yuzden bızım ıcın daha baslangıc bunlar.acaba ıcerde ıyı mı kalbı atıyo mu falan sonra saglıklı mı.baska topıkte allah korusun kalbı duran kurtaj olanlar var ınsan korkuyo ya basladı mı bıtmıyo rabbım yardımcımız olsn.kafam karısmasın dıye bı kac topıkten baska takıp etmıyorm.kızın bırı yazmıs dondurma yedm bebegıme bırsey olur mu dıye yok artık dedm ya mıllet ıyıce ucmus
Amın canm aynen oyletabii ki çocuk işi beynine düştüğü andan itibaren sürekli artan düşünce + kaygı..rabbim güzel yazılar yazsın diyoruz ya hep..
topluca gidelim ama indirim alırızvalla hiç söyleme yaa cnm bizim direk psikologtan rand.almamız lazım aslında
haha dimi olurtopluca gidelim ama indirim alırızzaten hepimizin derdi aynı
Inşaallah canim cok sağol. Bende anlamadım cok uzadi gercekten bitsin istiyurum artik kanama. Sen nasilsin neler yapıyorsun?hoşgeldin,
doğrudur arkadaşım yorucudur.
ama gün geçtikçe sana olan bağımlılığı azalıcaktır, o zaman daha rahat edersin.
çamaşırlarda kalsın katlamadan, sağlık olsun..
ben bakmıştım yaptığın yorumlara yazmıştın ordada da, diğerlerinde de var mı kanaması uzun süren.
tam olarak bilmiyorum ama normal değilse görünmende fayda olur. kızın emiyor üstten, alttan kan gidiyor derken çok zorlar seni.
kızınında inş. düzene girmiştir ultrason sonucu içini ferahlatır inş.
Umarim kötü birsey yoktur diyorum bende kendimi gectim aklim hep cocukta. Senin yedavi basladi mi ?ah kuzummm yoğun yorucu ama güzel günler desene ..allah sağlıkk versin de hepsi olur katlanır yıkanır ütülenir ..sıkma canını.kanama bazen uzun sürebiliyormuş kötü bir şey olduğunu sanmam ..bebiş için de inşallah hayırlı haberlerle dönün kuzum benim
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah güzel olsun sonucansu1109 cansucum bugün oldum aşılamayı bakım ne olacak. Sana hangi iğneden verdi? Günlük kaç doz uyguluyorsun?
ah olmaz mı senin tüm düşüncen o şimdi ..yüreğini ferah tut kötü bir şey çıkmazInşaallah canim cok sağol. Bende anlamadım cok uzadi gercekten bitsin istiyurum artik kanama. Sen nasilsin neler yapıyorsun?
Umarim kötü birsey yoktur diyorum bende kendimi gectim aklim hep cocukta. Senin yedavi basladi mi ?
Hayirli olsun cabim Rabbim olumlu sonuc almayi nasip etsin insaallah sağlıcaklaah olmaz mı senin tüm düşüncen o şimdi ..yüreğini ferah tut kötü bir şey çıkmaz
başladı cnm pazartesi ilk kontrolüm var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
amin kuzum inşallahh dualarını eksik etmeHayirli olsun cabim Rabbim olumlu sonuc almayi nasip etsin insaallah sağlıcakla
bizde bi değişiklik yok bildiğin gibi devam...Inşaallah canim cok sağol. Bende anlamadım cok uzadi gercekten bitsin istiyurum artik kanama. Sen nasilsin neler yapıyorsun?
Umarim kötü birsey yoktur diyorum bende kendimi gectim aklim hep cocukta. Senin yedavi basladi mi ?
Pazartesi güzel haberlerini bekliyorumhadi hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah güzel olsun sonu
puregon kalem 'i uyguluyorum cnm 225 doz günlük.
bugün 4.günüm olacak.
yarın ilave bir de orgalutran diye bir iğne var onu vurucam. pazartesi kntrl var bakalım ne durumdalar .
hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh cnm benim
Bende de aynı o agır kaldırmıyım durumu var bacım.Gecenlerde arkadaş vişne likörü ikram etti kahvenin yanına vişne likörünün alkolünden nolcak ama içmedim dedim midem kötüsözde takmıyoruz. bu ay saldım ben ya yumyumdan 2 gün önce oldu bdaha yumyumdan 3 gün snra yumyumda olmadı hiç takip edesim gelmedi bu ay yaa.. ama ona rağmen alışkanlık olmuş dükkanda bişey kaldıracağım zaman dur almıyım diyorum
içer donar çocuk hey AllahımyaYok kuzum ya annelık baslı basına tedırgınlık ve acabalarla dolu bıtmıyo o yuzden bızım ıcın daha baslangıc bunlar.acaba ıcerde ıyı mı kalbı atıyo mu falan sonra saglıklı mı.baska topıkte allah korusun kalbı duran kurtaj olanlar var ınsan korkuyo ya basladı mı bıtmıyo rabbım yardımcımız olsn.kafam karısmasın dıye bı kac topıkten baska takıp etmıyorm.kızın bırı yazmıs dondurma yedm bebegıme bırsey olur mu dıye yok artık dedm ya mıllet ıyıce ucmus
Yavrummm inss geleceksin hayırlı haberlerleeehadi hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah güzel olsun sonu
puregon kalem 'i uyguluyorum cnm 225 doz günlük.
bugün 4.günüm olacak.
yarın ilave bir de orgalutran diye bir iğne var onu vurucam. pazartesi kntrl var bakalım ne durumdalar .
hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?