Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hakkın hayırlısı olsn canm gec olsn guc olmasn ıns senın esınle tek sorununuzun tuplerın tıkanık olması o yuzden ılk trasferde tutma ıhtımalı yuksekk.olacak ıns bebıs gelıcek rabbımın ıznıyle

Haptan sonra adet olman gerekırdı bı ksc gun daha bekle gelmezse tekrar kan ver ıns bebıstendr canm yıne yoksa doktora tekrar gozuk bakalm

rabbim ol demeyince bir şeyler bahanesi oluyor işte cnm nasip kısmet.rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin en hayırlı en tez zamanda
allah razı olsun cnm benim

Haptan sonra adet olman gerekırdı bı ksc gun daha bekle gelmezse tekrar kan ver ıns bebıstendr canm yıne yoksa doktora tekrar gozuk bakalm
Cevap verdidin icin cook tesekkür ederimm
Hayatmda ilk defa böyle bi gecikme yaşadim ve şuan çook şakınmm böyle olupta hatta ilaci kullandiktan sonra hamile olanlar var bende biraz tedirginimm

Cevap verdidin icin cook tesekkür ederimm
Hayatmda ilk defa böyle bi gecikme yaşadim ve şuan çook şakınmm böyle olupta hatta ilaci kullandiktan sonra hamile olanlar var bende biraz tedirginimm
Evet gorumcemın eltısıde hap kullandı adet olmak ıcın yıne olmayınca doktor kan tahlılı ıstedı ve hamıle oldugunu ogrendı 3 senedr olmuyodu bebıslerı suan dogum bıle yaptı.hakkında hayırlısı olsn

Ben napimm is güc ofiste tadilat var,masaya oturamıorm doğru dürüst
Rabbım guc kuvvet ve sabır versn ben ozele 8 ay anca dayandm sonra cıktm kpss ye gırıcem dıye ozel cekılcek dert degıl.tabı atanadm hala o ayrı bı olay

Aminn cnm saol ilaci kullanmadan önce kan testi yapmismiydi pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…