Amin canım. Allah ım hayırlısını nasip etsin.yeni bir doktordansa git gel aynı sözleri duymak yoruyor bizi cnm .rabbim kararlamıştır elbet hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
Hakkın hayırlısı olsn canm gec olsn guc olmasn ıns senın esınle tek sorununuzun tuplerın tıkanık olması o yuzden ılk trasferde tutma ıhtımalı yuksekk.olacak ıns bebıs gelıcek rabbımın ıznıylekızlar günaydın.
çok şükür durumlar güzel
yumurtalarım iyi durumda ilacın dozunu düşürdük yrn tekrar kontrolüm var.bu hafta toplama olur gibi geliyor bana.
ama geçmişimde bi ameliyat olduğu için karın bölgesinde.rahmi aynı ay içinde hem yumurta geliştirme hem toplama hem transfer fazla yoracak .bu ay donduralım .rahmini güçlendirip dinlendirelim önümüdeki regliden sonra transfer yapalım dedi.
nasip bakalım ben de duumlar böyle :)
Haptan sonra adet olman gerekırdı bı ksc gun daha bekle gelmezse tekrar kan ver ıns bebıstendr canm yıne yoksa doktora tekrar gozuk bakalmGünaydın kızlar
Adetim 35 günde bir olur ve herzaman düzenlidir arada 2. 3. 4 gün felan geciktigi olur en son 14 şubatta oldum 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadim 2 gün gectikten sonra saglik ocaginda kan testi yaptim negatif cikti 11. Günü doktora gittim ulturasyondan baktı kan testi yapti gebelik yok dedi tarlusal yazdı bende ilacı kullandm 7 gün oluyo bitireli ve hala gelen giden yokkk şuan yine hamilelik olabilirmi?? bana yardimci olurmusunuz fikirlerinizi benimle paylaşırsanz cook sevinirimm
rabbim ol demeyince bir şeyler bahanesi oluyor işte cnm nasip kısmet.rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin en hayırlı en tez zamandaHakkın hayırlısı olsn canm gec olsn guc olmasn ıns senın esınle tek sorununuzun tuplerın tıkanık olması o yuzden ılk trasferde tutma ıhtımalı yuksekk.olacak ıns bebıs gelıcek rabbımın ıznıyle
Cevap verdidin icin cook tesekkür ederimmHaptan sonra adet olman gerekırdı bı ksc gun daha bekle gelmezse tekrar kan ver ıns bebıstendr canm yıne yoksa doktora tekrar gozuk bakalm
Ben napimm is güc ofiste tadilat var,masaya oturamıorm doğru dürüstaminnn inşallahh canım benimmm hesapta olmayan bir şey oldu demek ki hayırlısı böyleymiş rabbim kararlamıştır ne yapalım
sen nasılsınnnnnnnnn konuşamıyoruz
Amın canm cumlemızden ıns.rabbim ol demeyince bir şeyler bahanesi oluyor işte cnm nasip kısmet.rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin en hayırlı en tez zamanda
allah razı olsun cnm benim
Evet gorumcemın eltısıde hap kullandı adet olmak ıcın yıne olmayınca doktor kan tahlılı ıstedı ve hamıle oldugunu ogrendı 3 senedr olmuyodu bebıslerı suan dogum bıle yaptı.hakkında hayırlısı olsnCevap verdidin icin cook tesekkür ederimm
Hayatmda ilk defa böyle bi gecikme yaşadim ve şuan çook şakınmm böyle olupta hatta ilaci kullandiktan sonra hamile olanlar var bende biraz tedirginimm
Rabbım guc kuvvet ve sabır versn ben ozele 8 ay anca dayandm sonra cıktm kpss ye gırıcem dıye ozel cekılcek dert degıl.tabı atanadm hala o ayrı bı olayBen napimm is güc ofiste tadilat var,masaya oturamıorm doğru dürüst
hadi yaa öfff en sevmediğimmmmmBen napimm is güc ofiste tadilat var,masaya oturamıorm doğru dürüst
Aminn cnm saol ilaci kullanmadan önce kan testi yapmismiydi pekiiEvet gorumcemın eltısıde hap kullandı adet olmak ıcın yıne olmayınca doktor kan tahlılı ıstedı ve hamıle oldugunu ogrendı 3 senedr olmuyodu bebıslerı suan dogum bıle yaptı.hakkında hayırlısı olsn
Yok yapmamıstı bebek ıcın tedavı goruyodu yok dıye dusunmus 3 yıl olmayıncaAminn cnm saol ilaci kullanmadan önce kan testi yapmismiydi pekii
çok kötü oldum ya gözlerimi açamaadım kahvede fayda etmedi :) 5 dk masaya dayadım başımı da öyle kendime geldim
Bu hafta bitecek inşallah canısıhadi yaa öfff en sevmediğimmmmm
ne kadar sürecek
hadi inşallahhh dön aramızaaa özleştikkkkBu hafta bitecek inşallah canısı
Bende özledimmmmmmmmmmmmmhadi inşallahhh dön aramızaaa özleştikkkk
Bende özledimmmmmmmmmmmmm
Anladim cnmm herseyin hayırlısııYok yapmamıstı bebek ıcın tedavı goruyodu yok dıye dusunmus 3 yıl olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?