Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım benim teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah
aminn sağlıklı hayırlı evlat-lar nasip etsin hepimize.
allah allah kuzu ya aşılamadan sonra mı böyle oldu senin hsg sonrası mı ..lekelenme yerleşme belirtisi olabilir mi ki ..? son olsun inşallah

gunaydin bugun kontrol gununuz olacakti sanirim bizide bilgilendirir misiniz? ayrica bu ilk askilamaniz mi?

günaydın bugün kontrolüm var evet ama aşılama yaptırmıyorum ben tüp bebek tedavisindeyim.
aşılamayı R ruyam28 yaptırıyor yardımcı olur sana
insAllah guzel haberlerini duyariz tup bebegi nerede yaptiriyorsunuz? benim q. asilamam tutmadi 2 asilama icinde tup bebek merkezi olsun diye dusundum oda tutmazsa direk tup bebege geceriz diye

insAllah guzel haberlerini duyariz tup bebegi nerede yaptiriyorsunuz? benim q. asilamam tutmadi 2 asilama icinde tup bebek merkezi olsun diye dusundum oda tutmazsa direk tup bebege geceriz diye
amin inşallah rabbim inşallah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin kimsenin çabalarını boşa cıkarmasın
acıbadem'de yaptırıyorum ben.
sen bursada mısın ? aşılamanı nerede yaptırdın normal aşılama mı iğneli aşılama mı ypatırıyorsun .
inşallah sonu güzel olsun güzel haberi al sen de

2 senedir her ay böyle geciyor malesef ya varsa diye bas agrisindan oluyodum ilac icmiyordum yaa ama artik yeteer kendime işkence yapıyorum dedim bundan sonra hayırlısı artik

2 senedir her ay böyle geciyor malesef ya varsa diye bas agrisindan oluyodum ilac icmiyordum yaa ama artik yeteer kendime işkence yapıyorum dedim bundan sonra hayırlısı artik
sabah bi kargo geldi,içinden deneme cayı cıktı emziren anneler için cayEvren unutturmuyoki anacım

insAllah hepimiz guzel sonuclar aliriz. ben hatayda yasiyorum birinci asilamam burada ozel bir hastanede oldu 5 gun klomen ve catlatma ignesiyle
2. asilamayi istanbulda bahceci ya da acibadem diye dusunuyorum. olurda 2. asilamada tutmazsa direk ayni hastanede devam etmek istiyorum. siz daha once asilama yaptirdiniz mi?

sabah bi kargo geldi,içinden deneme cayı cıktı emziren anneler için cayEvren unutturmuyoki anacım

maalesef.
cuma günü istanbullu gelin'e bakamadık .cmt akşam baktım netten koci de bakıyor göz ucuyla hamile haberini verdi kız adam delirdi baktım benimkinin gözler bi tuhaflaştı nasıl kötü oldum
unutmamıza imkan yok artık kuzu bununla yaşamaya başetcez

inşallah sen de güzel haberler al
rabbim çabaları boş cıkarmasın inşallah
yok benim tek tüpüm kapalı ,diğerinde de hafif açıklık var o yüzden aşılama bende bir işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…