sorma o sahnede tam eşim eve girdi, ne oluyor diye sordu. anlattımmm. hiç yorum yapmadan gülümsedi girdi elini yüzünü yıkamaya
maalesef.
cuma günü istanbullu gelin'e bakamadık .cmt akşam baktım netten koci de bakıyor göz ucuyla hamile haberini verdi kız adam delirdi baktım benimkinin gözler bi tuhaflaştı nasıl kötü oldum
unutmamıza imkan yok artık kuzu bununla yaşamaya başetcez
bize de nasip olsun inşallahhhhsorma o sahnede tam eşim eve girdi, ne oluyor diye sordu. anlattımmm. hiç yorum yapmadan gülümsedi girdi elini yüzünü yıkamaya
aminnnbize de nasip olsun inşallahhhhhayırla sağlıkla
ben bu hafta istanbula gidecem persembe bahceci ile gorusecem ama asilamayi bir sıkıntı cikmazsa haziranda istiyorum bu ay yeni yaptirdim 1 ay ara diye mayis ayindada isle alakali programimin yogunlugu insAllah haziranda nasip olur tabii ozamana kadar sizlerin guzel habeeini alirimçok teşekkür ederim aminnn inşallah rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı / vermeyi nasip etsin
sen ne zaman gideceksin aşılama için
Kız Bursa da adet zırna mı çalınıyormuş hamile haberinde
maalesef.
cuma günü istanbullu gelin'e bakamadık .cmt akşam baktım netten koci de bakıyor göz ucuyla hamile haberini verdi kız adam delirdi baktım benimkinin gözler bi tuhaflaştı nasıl kötü oldum
unutmamıza imkan yok artık kuzu bununla yaşamaya başetcez
Aynen yaaOda var ya sen ne kadar unutayim takmıyım desende birşeyler çıkıyor işte.
ay ne bileyim valla anlmadım ben deKız Bursa da adet zırna mı çalınıyormuş hamile haberindeİg da bikac kişi daha yazmış bizde çaldırmıştık hamile kalınca diye Hic haberim yok.Öyle yavrum heryer subliminal msj dolu
rabbim doğru zamanda yönlendirsin inşallah cnm ..inşallah sıra sıra alırız güzel haberleriben bu hafta istanbula gidecem persembe bahceci ile gorusecem ama asilamayi bir sıkıntı cikmazsa haziranda istiyorum bu ay yeni yaptirdim 1 ay ara diye mayis ayindada isle alakali programimin yogunlugu insAllah haziranda nasip olur tabii ozamana kadar sizlerin guzel habeeini alirim
Sorma ya kesin korkarız 2 sene sonra olursa normal ama korkmamızay ne bileyim valla anlmadım ben dehatta aklıma şey geldi bz böyle yapsak erken sevindik diye bişey olur bebeğe diye korkarız.allahım sevinmeye korkuyoruz artık
Günaydın cansum. Çok güzel haberler Allah ım sonunuda güzel hayırlı kılsın inşaallah kuzum.kızlar günaydın.
çok şükür durumlar güzel
yumurtalarım iyi durumda ilacın dozunu düşürdük yrn tekrar kontrolüm var.bu hafta toplama olur gibi geliyor bana.
ama geçmişimde bi ameliyat olduğu için karın bölgesinde.rahmi aynı ay içinde hem yumurta geliştirme hem toplama hem transfer fazla yoracak .bu ay donduralım .rahmini güçlendirip dinlendirelim önümüdeki regliden sonra transfer yapalım dedi.
nasip bakalım ben de duumlar böyle :)
canım benim ayperim çok sağol.inşallah rabbim hepimize güzel haberler aldırsın sonunu güzel kılsın hepimizin inşallah.G
Günaydın cansum. Çok güzel haberler Allah ım sonunuda güzel hayırlı kılsın inşaallah kuzum.
Düzgün bir doktor bulursam gidicem canım çok sorunda değil olmadı diğer ay giderim bir ay rahat takılırım en azından bakalım. Hiç doktora gidesimde yok nedense ama napalim el mahkumcanım benim ayperim çok sağol.inşallah rabbim hepimize güzel haberler aldırsın sonunu güzel kılsın hepimizin inşallah.
sende ne var ne yok. ufukta dr. fln var mı
Yavrum harika haber buuukızlar günaydın.
çok şükür durumlar güzel
yumurtalarım iyi durumda ilacın dozunu düşürdük yrn tekrar kontrolüm var.bu hafta toplama olur gibi geliyor bana.
ama geçmişimde bi ameliyat olduğu için karın bölgesinde.rahmi aynı ay içinde hem yumurta geliştirme hem toplama hem transfer fazla yoracak .bu ay donduralım .rahmini güçlendirip dinlendirelim önümüdeki regliden sonra transfer yapalım dedi.
nasip bakalım ben de duumlar böyle :)
aminnn inşallahh canım benimmm hesapta olmayan bir şey oldu demek ki hayırlısı böyleymiş rabbim kararlamıştır ne yapalımYavrum harika haber buuuTabi tabi acele etmeyin,bukadar beklediniz bi regl de neymiss Hayırlısı nezmansa ozamn olsun
kuzum eğer 1ay kendini dinlendirmek sana iyi gelecekse gitme bu ay.. ama gitmediğin zaman gözünde büyüyüp sana yük oluyorsa uzatma git derim..Düzgün bir doktor bulursam gidicem canım çok sorunda değil olmadı diğer ay giderim bir ay rahat takılırım en azından bakalım. Hiç doktora gidesimde yok nedense ama napalim el mahkum
Offf bu ay hiç gidesim yok ya neden bilmiyorum. Bakalım o zamana kadar yine ne olur. Sanırım yeni bir doktora gitmek beni gerdi.kuzum eğer 1ay kendini dinlendirmek sana iyi gelecekse gitme bu ay.. ama gitmediğin zaman gözünde büyüyüp sana yük oluyorsa uzatma git derim..
yeni bir doktordansa git gel aynı sözleri duymak yoruyor bizi cnm .rabbim kararlamıştır elbet hakkımızda en hayırlısı olsun inşallahOfff bu ay hiç gidesim yok ya neden bilmiyorum. Bakalım o zamana kadar yine ne olur. Sanırım yeni bir doktora gitmek beni gerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?