Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

sorma o sahnede tam eşim eve girdi, ne oluyor diye sordu. anlattımmm. hiç yorum yapmadan gülümsedi girdi elini yüzünü yıkamaya

çok teşekkür ederim aminnn inşallah rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı / vermeyi nasip etsin
sen ne zaman gideceksin aşılama için
ben bu hafta istanbula gidecem persembe bahceci ile gorusecem ama asilamayi bir sıkıntı cikmazsa haziranda istiyorum bu ay yeni yaptirdim 1 ay ara diye mayis ayindada isle alakali programimin yogunlugu insAllah haziranda nasip olur tabii ozamana kadar sizlerin guzel habeeini alirim

Kız Bursa da adet zırna mı çalınıyormuş hamile haberindeİg da bikac kişi daha yazmış bizde çaldırmıştık hamile kalınca diyeHic haberim yok.Öyle yavrum heryer subliminal msj dolu

Kız Bursa da adet zırna mı çalınıyormuş hamile haberindeİg da bikac kişi daha yazmış bizde çaldırmıştık hamile kalınca diyeHic haberim yok.Öyle yavrum heryer subliminal msj dolu
ay ne bileyim valla anlmadım ben de hatta aklıma şey geldi bz böyle yapsak erken sevindik diye bişey olur bebeğe diye korkarız.allahım sevinmeye korkuyoruz artık

rabbim doğru zamanda yönlendirsin inşallah cnm ..inşallah sıra sıra alırız güzel haberleri

kızlar günaydın.
çok şükür durumlar güzel
yumurtalarım iyi durumda ilacın dozunu düşürdük yrn tekrar kontrolüm var.bu hafta toplama olur gibi geliyor bana.
ama geçmişimde bi ameliyat olduğu için karın bölgesinde.rahmi aynı ay içinde hem yumurta geliştirme hem toplama hem transfer fazla yoracak .bu ay donduralım .rahmini güçlendirip dinlendirelim önümüdeki regliden sonra transfer yapalım dedi.
nasip bakalım ben de duumlar böyle :)

kızlar günaydın.
Normalde benim regl öncesi karnım ağrırdı. Hatta yumurtlama zamanı bile. Göğüslerim çok ağrırdı. 15 i reg olmam gerekiyor ama hiç belirti yok olmayacağından eminim ama dün test yaptım negatif zaten.

G
Günaydın cansum. Çok güzel haberler Allah ım sonunuda güzel hayırlı kılsın inşaallah kuzum.

G

Günaydın cansum. Çok güzel haberler Allah ım sonunuda güzel hayırlı kılsın inşaallah kuzum.
canım benim ayperim çok sağol.inşallah rabbim hepimize güzel haberler aldırsın sonunu güzel kılsın hepimizin inşallah.
sende ne var ne yok. ufukta dr. fln var mı

Günaydın kızlar
Adetim 35 günde bir olur ve herzaman düzenlidir arada 2. 3. 4 gün felan geciktigi olur en son 14 şubatta oldum 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadim 2 gün gectikten sonra saglik ocaginda kan testi yaptim negatif cikti 11. Günü doktora gittim ulturasyondan baktı kan testi yapti gebelik yok dedi tarlusal yazdı bende ilacı kullandm 7 gün oluyo bitireli ve hala gelen giden yokkk şuan yine hamilelik olabilirmi?? bana yardimci olurmusunuz fikirlerinizi benimle paylaşırsanz cook sevinirimm

canım benim ayperim çok sağol.inşallah rabbim hepimize güzel haberler aldırsın sonunu güzel kılsın hepimizin inşallah.
sende ne var ne yok. ufukta dr. fln var mı
Düzgün bir doktor bulursam gidicem canım çok sorunda değil olmadı diğer ay giderim bir ay rahat takılırım en azından bakalım. Hiç doktora gidesimde yok nedense ama napalim el mahkum

Yavrum harika haber buuuTabi tabi acele etmeyin,bukadar beklediniz bi regl de neymissHayırlısı nezmansa ozamn olsun

Yavrum harika haber buuuTabi tabi acele etmeyin,bukadar beklediniz bi regl de neymissHayırlısı nezmansa ozamn olsun
aminnn inşallahh canım benimmm hesapta olmayan bir şey oldu demek ki hayırlısı böyleymiş rabbim kararlamıştır ne yapalım
sen nasılsınnnnnnnnn konuşamıyoruz

Düzgün bir doktor bulursam gidicem canım çok sorunda değil olmadı diğer ay giderim bir ay rahat takılırım en azından bakalım. Hiç doktora gidesimde yok nedense ama napalim el mahkum
kuzum eğer 1ay kendini dinlendirmek sana iyi gelecekse gitme bu ay.. ama gitmediğin zaman gözünde büyüyüp sana yük oluyorsa uzatma git derim..

kuzum eğer 1ay kendini dinlendirmek sana iyi gelecekse gitme bu ay.. ama gitmediğin zaman gözünde büyüyüp sana yük oluyorsa uzatma git derim..
Offf bu ay hiç gidesim yok ya neden bilmiyorum. Bakalım o zamana kadar yine ne olur. Sanırım yeni bir doktora gitmek beni gerdi.

Offf bu ay hiç gidesim yok ya neden bilmiyorum. Bakalım o zamana kadar yine ne olur. Sanırım yeni bir doktora gitmek beni gerdi.
yeni bir doktordansa git gel aynı sözleri duymak yoruyor bizi cnm .rabbim kararlamıştır elbet hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…