Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bak gördün müüüüü sana hep dediğim buydu rabbim ol dedikten sonra her şey boş ... nasip etsin ol desin yeter ki umutsuzluk yok bebişimmmm
Aynn bende ona inanıyorum yavrum.Tüpde deneriz olmazsa bırakırım kendi haline kafasındayım suan için..ELimden geleni yaptım derim en azından..

Kızlar inş Rabbim daha fazla beklemeden bebis ler imiz i saglikla nasip etsin
O heyecan i yaşamanın hayalini kuruyoruz her gün
Biliyoruz elbet bir zaman i var

günaydınnnn hanımlaaar
gece gündüz uyuyorum
yemekten sonra yatıyorum resmen sabah test yaptım acep bisey mi var diye,test bozuk cıktı iyi mi>Tek çizgi bile cıkmadı

Aynn bende ona inanıyorum yavrum.Tüpde deneriz olmazsa bırakırım kendi haline kafasındayım suan için..ELimden geleni yaptım derim en azından..
insanlar vazgeçmiyorlar cnm rabbim inşalalh ilk denemelerde ya da gerek olmadan sağlıkla hayırla nasip etsin

günaydınnnn hanımlaaar
gece gündüz uyuyorum
yemekten sonra yatıyorum resmen sabah test yaptım acep bisey mi var diye,test bozuk cıktı iyi mi>Tek çizgi bile cıkmadı
haydaaa bi kere bana da öyle olmuştuuu
senin ne kadar kaldı regline kuzuummmmmm .. anaammm hadi hayırlısı inşallahhh kııııızz olur mu olurrrr

Pekde afilli bi testti fosforlu yeşil filan hic beklemezdim ondan bozuk cıksın
oda insanlar gibi, dışını süslemekten içine fırsat bulamamış. hayırlısı inş. ben hep dikkat ediyorum yok kız belirti melirti diyosun... zaten öyle aman aman bişiler olmuyor ki. seni yaptırmaya sevk eden hisler neyden kaynaklıysa belirti o oluyor...
günaydın bu arada. :)

günaydın cnm..Ben rutin 1 hafta kala hep yaparım test,öyle rahat ediyorm ne bilim..Regl de daha az acı cekiyrum öyle

günaydın cnm..Ben rutin 1 hafta kala hep yaparım test,öyle rahat ediyorm ne bilim..Regl de daha az acı cekiyrum öyle
insan kendini daha iyi hazırlıyor değil mi? kırmızıları görünce zaten biliyordum havasında,edalarındaa :)
tedavi,doktor konularında çok tembel çıktık arkadaşım çoookk... en azından sen bir atak yap. cansu1109 dan sonra, içimiz açılsın.

Aynen, biliyordum diyorsun.Sorma sorma artık kardeşim bile abla sen bi dra gitsene artık oturdun kaldın böyle bi silkelen diyor.Haklı valla,heray erteleyip duruyorumNolcaksa erteleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…