- 21 Ağustos 2015
- 32.062
- 97.323
- 598
- 38
Aynn bende ona inanıyorum yavrum.Tüpde deneriz olmazsa bırakırım kendi haline kafasındayım suan için..ELimden geleni yaptım derim en azından..bak gördün müüüüü sana hep dediğim buydu rabbim ol dedikten sonra her şey boş ... nasip etsin ol desin yeter ki umutsuzluk yok bebişimmmm
Canım beş gün oldu aşılama yaptıralı bekliyoruz bakalıminşallah cnm inşallah
sende durum nasıl hangi aşamadasın ne kdr kaldı
Bayanlar aşılama yi ne durumda öneriyor doktor ?Canım beş gün oldu aşılama yaptıralı bekliyoruz bakalım
hadi hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun canım benimmm. aşılamada da 14gün mü bekleme süresi ..Canım beş gün oldu aşılama yaptıralı bekliyoruz bakalım
insanlar vazgeçmiyorlar cnm rabbim inşalalh ilk denemelerde ya da gerek olmadan sağlıkla hayırla nasip etsinAynn bende ona inanıyorum yavrum.Tüpde deneriz olmazsa bırakırım kendi haline kafasındayım suan için..ELimden geleni yaptım derim en azından..
haydaaa bi kere bana da öyle olmuştuuugünaydınnnn hanımlaaar
gece gündüz uyuyorum
yemekten sonra yatıyorum resmen sabah test yaptım acep bisey mi var diye,test bozuk cıktı iyi mi>Tek çizgi bile cıkmadı
5 gün var yok kız belirti melirti,2 gün gec yattım ondan herhaldehaydaaa bi kere bana da öyle olmuştuuu
senin ne kadar kaldı regline kuzuummmmmm .. anaammm hadi hayırlısı inşallahhh kııııızz olur mu olurrrr
hiç belli olmaz o işler beybisiiiiii rabbim ol dediyse hadi inşallahh5 gün var yok kız belirti melirti,2 gün gec yattım ondan herhalde
Pekde afilli bi testti fosforlu yeşil filan hic beklemezdim ondan bozuk cıksınhiç belli olmaz o işler beybisiiiiii rabbim ol dediyse hadi inşallahh
oda insanlar gibi, dışını süslemekten içine fırsat bulamamış. hayırlısı inş. ben hep dikkat ediyorum yok kız belirti melirti diyosun... zaten öyle aman aman bişiler olmuyor ki. seni yaptırmaya sevk eden hisler neyden kaynaklıysa belirti o oluyor...Pekde afilli bi testti fosforlu yeşil filan hic beklemezdim ondan bozuk cıksın
günaydın cnm..Ben rutin 1 hafta kala hep yaparım test,öyle rahat ediyorm ne bilim..Regl de daha az acı cekiyrum öyleoda insanlar gibi, dışını süslemekten içine fırsat bulamamış. hayırlısı inş. ben hep dikkat ediyorum yok kız belirti melirti diyosun... zaten öyle aman aman bişiler olmuyor ki. seni yaptırmaya sevk eden hisler neyden kaynaklıysa belirti o oluyor...
günaydın bu arada. :)
insan kendini daha iyi hazırlıyor değil mi? kırmızıları görünce zaten biliyordum havasında,edalarındaa :)günaydın cnm..Ben rutin 1 hafta kala hep yaparım test,öyle rahat ediyorm ne bilim..Regl de daha az acı cekiyrum öyle
acaba diye beklemektense bi test patlatıyosun oda iyiymişgünaydın cnm..Ben rutin 1 hafta kala hep yaparım test,öyle rahat ediyorm ne bilim..Regl de daha az acı cekiyrum öyle
İnsallah kuzummacaba diye beklemektense bi test patlatıyosun oda iyiymişbelirtiye kanma hiç beklemediğin bir anda bi bakmışsın oluvermiş inşaallah öyle olmuştur
Aynen, biliyordum diyorsun.insan kendini daha iyi hazırlıyor değil mi? kırmızıları görünce zaten biliyordum havasında,edalarındaa :)
tedavi,doktor konularında çok tembel çıktık arkadaşım çoookk... en azından sen bir atak yap.cansu1109 dan sonra, içimiz açılsın.
Gunaydın cnmgünaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?