Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay sorma bizde yeni yeni yerlesiyorz ofiste tadilat vardı haftalardır,bu ay karar verdik dr a gitcz.Asılama isticez bakalım ne dicek..Reglim yeni bitti..30u yumyum
verdiniz mi karar hadi bismillah kuzum bakalım bi adım atıyorsunuz rabbim hayırlı kılsın inşallahhhh .
iğneli aşılama mı isticeksin ?

O degılde kadının kocası ne tepkı verdı kı ben olsam aldattıgını ıspatlarm bes parasız ortada bırakırım sonra ıkısınede guzel temız bı dayak cekerm ıcımın yagı erırdı
Inanirmisin hicbirsey karisina geri don dedi hatta ustelik bu adam kürt geri don dedi diyede benim eski esim adami oldurmeye kalkti zor engellediler sonra bu adam tehdit etti bende senin karini alip kısas yapacagim diye bizimkide istedigini yap istersen daga kaldir diye beni adama vermeyi kabul etti

Haydaaaa ne la buuu.demek kı ıkısıde erkek degılmıs mıdesızler yazıklar olsun bunu da duydum ya bos ver asla hıcbırseye degmez bunlar adi pislikler

Kiraydi kendi evimizde olsa vermezdi nafakayi bile vermemek icin telefon adres herseyi degistirdi sigortali is bile bulmam yeterki o hayatini yaşasinmis
kızzz nasıl adam bu,nasıl vicdan bu sok oldum okuduklarımaHiç mi tanımadın bu adamı bacımAllah verir onların belasını merak etme sen

verdiniz mi karar hadi bismillah kuzum bakalım bi adım atıyorsunuz rabbim hayırlı kılsın inşallahhhh .
iğneli aşılama mı isticeksin ?
iğneli diyoruz aMa bakakım dr ne dickBana kalsa direk tüp baslaylım diyorm ama kocinin arkadsının esi aşılamayla hamile kaldı gecen ay,taktı şimdi ona

iğneli diyoruz aMa bakakım dr ne dickBana kalsa direk tüp baslaylım diyorm ama kocinin arkadsının esi aşılamayla hamile kaldı gecen ay,taktı şimdi ona
Kız benm ıcımede oyle doguyo bılıyomusun ıns asılamayla olur da tupe gerek kalmaz.

nasip kuzum hiç belli olmaz vakti geldiyse eğer olur neden olmasın rabbim ol desin yeter ki diye bekliyoruz

kızzz nasıl adam bu,nasıl vicdan bu sok oldum okuduklarımaHiç mi tanımadın bu adamı bacımAllah verir onların belasını merak etme sen
Bu adam bu ise girene kadar boyle degildi canim cok düzgün bir evliligim vardi benim hatta televizyonda gorse boyle bisiyi beddua okurdu yazik o cocuklara diye inan hala soktayim

Haydaaaa ne la buuu.demek kı ıkısıde erkek degılmıs mıdesızler yazıklar olsun bunu da duydum ya bos ver asla hıcbırseye degmez bunlar adi pislikler
ALLAH affetsin ama her duamda beddua etmeden duramiyorum gunaha giriyorum ama elimde degil adam en azından tehditte kaldi birsey yapmadi o kadar asikmiski eski esim ben kadinmiymisim oyle diyormus

Bu adam bu ise girene kadar boyle degildi canim cok düzgün bir evliligim vardi benim hatta televizyonda gorse boyle bisiyi beddua okurdu yazik o cocuklara diye inan hala soktayim
canım bi yerde okumuştum ;
sadık erkek yoktur ,sadakati sınanmamış erkek vardır diye..
bu durum onu gösteriyor .karşısına cıkmış gevşek biri hemen yoldan çıkmış eski kocan olcak insan da..inan bana seni aldatması üzmesi bunları geç (tabii ki de çok çok önemli) ama sırf çocukların için hayatımın hatasısınız lafı bile o adamı bitirip içinde hiç yer etmemesi için yeter de artar bile.. önüne bakmaya çalış lütfen

ALLAH affetsin ama her duamda beddua etmeden duramiyorum gunaha giriyorum ama elimde degil adam en azından tehditte kaldi birsey yapmadi o kadar asikmiski eski esim ben kadinmiymisim oyle diyormus
Ask,tutku bunlar geçici seyler cnm hic merak etme.Önemli olan sevgi..Biz bukadar sey yasadık,yasıyoruz sadece ask olsa dayanabilir miydik?Sevgi başka bisey.Ask kalp çarpıntısı 3-5 ay sonra geçiyor,onun ki de geçecek.Ama is isten geçmiş olacak...Kimsenin ahı kimsede kalmıyor merak etme canısı

Buna da şükret,neden sana Allah bunu genç yasında göstermiş..İse güce girebilirsin suan..Ya 40ndan sonra görseydin..Her serde bir hayır vardır bacım..

kızlarrr napıyonuz bakalımmm???? özledim sizleri yaaaaa eeeee yeni bebişlerimiz varmı kimler hamile kimlere noluyo diyiverin bakalımmmm??? azra ne durumda döndümü gruba?? ayyy canlarım yaaaaa kız düğün yapim çağırcam hepiniz gelceniz heeee

Cabaliyorum ama inan hic kolay degil senelerini veriyorsun 2 evlat veriyorsun o bir kalemde herseyi siliyor üstelik agir olaylarla dusman gibi bakiyordu sanki o degil gibi bana acik sacik resimlerini attilar o kadin mesajlar yaziyordu baktim olacak gibi degil hattimdan sonra face instgrm hepsini kapattım ALLAHa sığınıyorum ben onu vekil aldim simdi susuyorum ama rabbim konussun onlarla

Insallah tez zamanda olsun bende göreyim istiyorum rabbim o laflarini yaptiklarini yedirsin ne yaptigimi bilsem gam yemeyeceğim birde sen fikir fikir degilsin cocuklara cok duskunsun biktirdin dedi bahaneside bu oynak bisi olmam gerekiyormus demekki kiymetli olmk icin

Buna da şükret,neden sana Allah bunu genç yasında göstermiş..İse güce girebilirsin suan..Ya 40ndan sonra görseydin..Her serde bir hayır vardır bacım..
Oyle ama cocuk olunca ne yapacagini bilemiyor ki insan buyuk kizim her gece baba diye agliyor benide okuldan almaya gelsin herkesin geliyor diyor aile ortamina sokamıyorum kucuk kizim baba demeye basladi ama bosluga baba sevgisi guvenini hic bilmeyecek kendimide cok yargiladim cikamiyorum isin icinden ne biliyim haketmedim ya

canım eğer yapabiliyorsan bi uzmandan yardım almayı deneyerek işe başlayabilirsin bence bu utanılacak bir şey değil kendini yargılamaya sakın sakın girme ..en beteri bu bende de suç var... sen ne yaparsan yap karşındakinin tutumunu haklı çıkarmaz o yüzden kendine yüklenmeyi bırakmalısın lütfen

Azmıs o azmısAllah ıslah etsin onu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…