canım benim rabbime sığın seni en iyi O anlar O bilir,derdinin dermanı da O'nda10 seans gittim canim ilac vermek isterim ama emziriyorsun diyor vermiyor
Sagol tatlim cok tesekkur ederim cok.destek oldu buradaki herkes insan boyle zamanlarda hem çaresiz hem guvenini kaybetmiş hem yanliz hissediyorcanım benim rabbime sığın seni en iyi O anlar O bilir,derdinin dermanı da O'nda
bol bol inşirah suresini oku rabbim yürek ferahlığı versin inşallah bir an evvel
rabbim büyük kuzum senin sınavın bu ,onların sınavı da bu ..inşallah yüz akıyla çıkacaksın kendini bırakma,evlatların için dimdik durmak zorundasın onların sana ihtiyacı var unutma sakınSagol tatlim cok tesekkur ederim cok.destek oldu buradaki herkes insan boyle zamanlarda hem çaresiz hem guvenini kaybetmiş hem yanliz hissediyor
Ah o evlat sevgisi yokmu zaten rabbim saglikla tez zamanda hepinize nasip etsin aymira beni aglarken gorunce yuzume bakip bakip sebeklik yapiyor teyzesi bir görsenrabbim büyük kuzum senin sınavın bu ,onların sınavı da bu ..inşallah yüz akıyla çıkacaksın kendini bırakma,evlatların için dimdik durmak zorundasın onların sana ihtiyacı var unutma sakın
hic bilmiyorm ki cnm kol mu kasık mı,konusmak istemiyor fazla.Bizde sormuyorz.Dr muayenesi iste geçiştiriyor..Saolasın kuzum insallahyarın hee gelmiş valla ,koldan mı olacak kasık mı ,inşallah sağlıkla sonucu da güzel olsun cnm
inşaallah sonucu temiz çıkar canımhic bilmiyorm ki cnm kol mu kasık mı,konusmak istemiyor fazla.Bizde sormuyorz.Dr muayenesi iste geçiştiriyor..Saolasın kuzum insallah
amin canım aminn inşallah rabbim sağlıkla hayırla tezz zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsin.Ah o evlat sevgisi yokmu zaten rabbim saglikla tez zamanda hepinize nasip etsin aymira beni aglarken gorunce yuzume bakip bakip sebeklik yapiyor teyzesi bir görsensanki anlayipta güldürmek istermiş gibi kocaman oldu kuzu
inşallah cnm iyi cıkacakhic bilmiyorm ki cnm kol mu kasık mı,konusmak istemiyor fazla.Bizde sormuyorz.Dr muayenesi iste geçiştiriyor..Saolasın kuzum insallah
amin canım benim inşallahhh
inşallah rabbim sağlılkla hayırla güzel günler göstersin.
hadi bakalı inşallah kuşum yaa nasip kısmet olur inşallah zamanı geldiyse neden olmasın bir de onu dene
3.aşılama mı olacak bu şimdi senin ?
tamam cnım güncelliyorum yazmadıysam
kısmetlerim boşanmamı bekliyo anam bir boşanayım direk düğün yapacamKızzz hayırdır ne düğünüü
boşanmayı bekliyom kız nedense düğün yapasım geldi
ay kız tadını cıkar azcık özgürlüğün boşver ne düğünüboşanmayı bekliyom kız nedense düğün yapasım geldikoca olmasada o düğün olacak
rabbim inşallah nasip etsin sağlıkla kuzum son olsunYok canım ikinci aşılama olacak hayırlısı bakalım deniycez
günaydın Cansu cumkızlar günaydınnnn
nasılsın cnm benimgünaydın Cansu cum
hayırlısı olsun öncelikle, burda okuyunca netten baktım biraz.Hayırlısı olsun canım. İnş hersey yolunda gider.
Bende dün denixliye dr gittim bi ön görüşme yaptık şimdiye kadar olan tahlillerime baktı yaşında iyi yumurta rezervlerinde iyi gel mikroçipli aşılma yapalım. Mikroçiple gebelik oranlarï 1,5 kat arttı inş olacak eğer olmazsa öyle deneriz tüp dedi eşimle konuştuk ve mayıs raglisiyle mikroçipli aşılamaya başlıyoruz galiba. Bu arada ben sana yeni bat söyledim mi 14 mayıs canım
hiçççay kız tadını cıkar azcık özgürlüğün boşver ne düğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?