Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

10 seans gittim canim ilac vermek isterim ama emziriyorsun diyor vermiyor
canım benim rabbime sığın seni en iyi O anlar O bilir,derdinin dermanı da O'nda
bol bol inşirah suresini oku rabbim yürek ferahlığı versin inşallah bir an evvel

canım benim rabbime sığın seni en iyi O anlar O bilir,derdinin dermanı da O'nda
bol bol inşirah suresini oku rabbim yürek ferahlığı versin inşallah bir an evvel
Sagol tatlim cok tesekkur ederim cok.destek oldu buradaki herkes insan boyle zamanlarda hem çaresiz hem guvenini kaybetmiş hem yanliz hissediyor

Sagol tatlim cok tesekkur ederim cok.destek oldu buradaki herkes insan boyle zamanlarda hem çaresiz hem guvenini kaybetmiş hem yanliz hissediyor
rabbim büyük kuzum senin sınavın bu ,onların sınavı da bu ..inşallah yüz akıyla çıkacaksın kendini bırakma,evlatların için dimdik durmak zorundasın onların sana ihtiyacı var unutma sakın

rabbim büyük kuzum senin sınavın bu ,onların sınavı da bu ..inşallah yüz akıyla çıkacaksın kendini bırakma,evlatların için dimdik durmak zorundasın onların sana ihtiyacı var unutma sakın
Ah o evlat sevgisi yokmu zaten rabbim saglikla tez zamanda hepinize nasip etsin aymira beni aglarken gorunce yuzume bakip bakip sebeklik yapiyor teyzesi bir görsen sanki anlayipta güldürmek istermiş gibi kocaman oldu kuzu

Ah o evlat sevgisi yokmu zaten rabbim saglikla tez zamanda hepinize nasip etsin aymira beni aglarken gorunce yuzume bakip bakip sebeklik yapiyor teyzesi bir görsen sanki anlayipta güldürmek istermiş gibi kocaman oldu kuzu
amin canım aminn inşallah rabbim sağlıkla hayırla tezz zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsin.
kıyamam ona bennn güzel yavrucumm rabbim yüzünü güldürsün inşallah .onlar hissediyorlar he rşeyi kuzum

Yok canım ikinci aşılama olacak hayırlısı bakalım deniycez

hayırlısı olsun öncelikle, burda okuyunca netten baktım biraz.
dediğin gibi tutma ihtimali daha yüksek diye yazılmış.
fiyatı hakkında bildin var mı? işlemler diğer aşılamayla aynı mı? farkları neler anlatabilcen mi

KıZlar merhaba ben yeniyim bu topikte valla topik topik geziyorum benim durumumda olan bulurum diye hiç çatlatma iğnesi vurulan var mı eğer vurulduysa 10. Gün test yapan var mı benim 10. Gün testim böyle çıktı da

Eklentiler

• IMG_3021.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…