Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah cnm böbrek deme ne zorlamıştı beni tam da tedavi öncesi şimdi dha iyi misin ,bol su iç ,dışarıda bi müddet salata yeme ,bir de ayaklarını üşütme . kıyamam
günaydın cnm,ağrı kesiciler biraz hafifletti daha iyiyim saolasn kuzum.
Sen napıosun

sağol cnım benim nasılsın iyi misin bulantılar geçti mi
Iyıym sukur canm 4 5 gundur kusmuyodum dun sabah cıkardm bugun ıyıym yıne.arada yokluyo o kadar da olur dıyorm ılk bastskı gıbı kalmadı 3.ay bıtcek cuma gunu o yuzden azalıyo sanırm.persembede ıkılı trst ve kontrol ıcın gıdıcem ıns.bır aydr gormuyorm merak edıyorm nasıl buyudu mu dıye.oyle boyle gecıyo zaman duamdasınız unutmadm hıc ıns olacak hayırlısıyla

günaydın cnm,ağrı kesiciler biraz hafifletti daha iyiyim saolasn kuzum.
Sen napıosun
eğer böbrek olduğundan eminsen ihmal etme ürolojiye git kuzum kum döküyo olabilirsin ,başlangıçta ara ara yoklarmış beni yoklamadı ama son dökme evresinde dayanılmaz oluyor inşallah tekrarlamaz kuşum.
ben napim bildiğin gibi iyiyim çok şükür iş çok yoğun bu ara ona koştur koştur

canımmmm mrb hatırladım tabii hatırlmam mı nasılsın bebişler napıyor büyümüşlerdir
Kötüyüm canim cok zor zamanlar geçiriyorum yiprandim yoruldum cocuklar icin ayakta kalmaya çalışıyorum eylul ilk okula basladi kucuk kuzu 10 aylik oldu büyüyorlar sen nasılsın

olur arada o kadar kendini hatırlatıyor sana minnak :) buradayım diyor
amin inşallah cnm rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşalalh

Uzun bir aradan sonra Gunaydinn cansu1109 hatirladinmi beni
Günaydın, bende hatırladım Eylül diyince, 2. bebeğine hamile kalmaya çalışıyordun. Maaşallah 10 aylık olmuş bile. Sanki o zama ismin sima88 di sadece. benim hatrımda öyle kalmış, Allah içindeki sıkıntıyı hayra çıkarsın, ferahlık versin inş.

ne oldu canım benim hayırdır ya
Benim bu hamileligim cok sorunluydu biliyorsun surekli dustu düşecek hastahanelerden çıkamadim o aralarda esimin patronunun karisinin ona ilgisini farkettim mesajlar atmis resim cekmis benim esimle insrgtma koymus hediyeler almalar falan isten cikmasini istedim ben o kadar s.erefszimiym diye kendini savundu yalanlar soyledi inanmak istedim döndüm ama kadinin ilgisi devam etti o arada sikintilardan sancilarim basladi 5 aylik hamileydim bebek ölür dogarsa diye yine hastanelerde yatirildim mecburen ilgilendi dogum yaptim morluklarla parfum kokulariyla gelmeye basladi eve yada gelmemeye sonra senden nefrer ediyorum hiçbirininizi istemiyorum diye kavgalar evden kovdu beni 40i yenj cikmisti bebegin patronunun karisini aldi kacti sonra cocuklardanda bendende tiksiniyormus keske olmasalardi hayatımin hatasiydiniz dedi kadinla acik sacik resimlerini atti sonra bosadi beni 8 aydir n cocuklari goruyor ne nafaka veriyor ölü sayiyormus bizi o yanindaki bosansin dugun yapacakmis davetiye bile yollayacakmis bana ustelik kadin hamile dusunebiliyormusun

Evet canim sifresini unuttum zaman gecince yeni actim mecburen sen nasilsin

Oyyy kuzum tanımıyorm senı ama cok uzuldum allah bıldıgı gıbı yapsn onları pıslıkler ne desem az gelır onlara kurban olsn sana ve cocuklarına.ıns rabbım sana daha guzel kapılar acar bu dunyanın ahıretıde var gorur onlar serefsızler.

Evet canim sifresini unuttum zaman gecince yeni actim mecburen sen nasilsin
Çok şükür iyiyiz bizde beklemeye devam, yazdıklarını okudum arkadaşım. Allah c.c. önce sana sabır,güç, kuvvet versin. Sonrada o adama hidayet versin. Buraya yazarken bize hiç aksettirmemiştin, düzgün bir aile yaşantınız vardı. Özellikle sen Eylül için çok düşünceli davranırdın, hamileliğinin sorunlu geçtiğinide hatırlıyorum. Neyse bugünlerde geçer elbet ama yapan yaptığıyla kalır. Sen çocukların için ayakta durmaya, güçlü olmaya çalış. Şimdi nerdesin, geçimini nasıl sağlıyorsun

olur arada o kadar kendini hatırlatıyor sana minnak :) buradayım diyor
amin inşallah cnm rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşalalh
Aynen hatırlatıyor kendını unutma benı dıye.3.ay bıtcek ben 1.5 kılo almısım ya cok mu. tedırgın olmaya basladm korkuyorm cok alırsam dıye

Amin tsk ederim bende sadece ilahi adaleti bekliyorum kucuk kizim birsey anlamiyor ama buyugunu zaptedemiyorum babamin sesini bile unuttum anne diye agliyor sarilmak istiyorum diyor devamli pedagoglarda okulu etkilendi falan rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canım ne diyorsun sen ya allah onun belasını versin ... pisliğe bak sen... canım böyle birinden çocuklarını ve erken kurtardığın için kendini şanslı say ve şükret allah'A.bırak kendi pisliğinde boğulsun...
allah en güzel şekilde verir mükafatını.sen sarıl yavrularına ...rabbim büyük hiç merak etme aç mezarı yok... herkesin rızkını verir rabbim ama iyi ama kötü bi şekilde yaşamaya devam.. annenlerle misin napıyosun şuan ..mahkemede bir şey vermedi mi hakim peki ? bişeyini almadın mı .
ay çok sinirlendim canım ya

canım ne diyorsun sen ya allah onun belasını versin ... pisliğe bak sen... canım böyle birinden çocuklarını ve erken kurtardığın için kendini şanslı say ve şükret allah'A.bırak kendi pisliğinde boğulsun...
allah en güzel şekilde verir mükafatını.sen sarıl yavrularına ...rabbim büyük hiç merak etme aç mezarı yok... herkesin rızkını verir rabbim ama iyi ama kötü bi şekilde yaşamaya devam.. annenlerle misin napıyosun şuan ..mahkemede bir şey vermedi mi hakim peki ? bişeyini almadın mı .
ay çok sinirlendim canım ya

Ins bu gunler de gecer.ama onlar danmasın kı senın yuvanı yıkarak gunahsız cocukları uzerek mutlu olacaklarını zannetmesınler.onlar suan hulyadalar uyanınca gec olacak ama son pısmanlık fayda vermıyo ımtıhan dunyası rabbım senı ıns duze felaha cıkarır ıns canm sadece sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…