Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

cansu1109 ya katılıyorum kesinlikle yardım al..Devlet ssksı olmayan sadece kayıt ücreti alarak bakıyor bildiğim.Özele gidemezsen bile devlete git bacım ama mutlaka psikolojik destek al..Bir de lütfen ise basla..Kıızın küçükmüş ama annen filan idare edemez mİ?Büyüğe ancak destek alarak yol gösterebilirsin,giden gitmiş ah vahla vakit kaybetme basla biyerden hayata cnm.İnsallahhh hersey düzelecek bak göreceksin

Kızzz hayırdır ne düğünüü

Bu adam bu ise girene kadar boyle degildi canim cok düzgün bir evliligim vardi benim hatta televizyonda gorse boyle bisiyi beddua okurdu yazik o cocuklara diye inan hala soktayim
Allah ıslah etsin canım. Yolunu şaşırmış onlar. Çocukların için kendi yoluna bak canım merak etme yuva yikanin yuvası olmaz hiç bir zaman. O kadın senin kocana kuyruk salladiysa başka birgun de başkasına yapar.

10 seans gittim canim ilac vermek isterim ama emziriyorsun diyor vermiyor

Calisamiyorum ki annem kalp hastası arada spazm geciriyor kol agrilari oluyor bebegimi kucagina alamadigi oluyor bazen kendine guvenemiyor o yuzden bide büyük kizim okula gidiyor getir gotur yapmasi gerekiyor ayni zamanda idare edemem diyor hakli olarak o kadar koseye sıkıştımki

Insallah canim rabbim yasattigini yaşatsın o mutlular ki simdi

iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın ? kv nasıl oldu,
sahi bebiş seninki de anjiyo olacaktı oldu mu nasıl iyi mi babyloading87
iyim canım uykusuzluktan kurtulamadım sadece :) ameliyattan sonra tekrar kalp ritminde bozukluk oldu ama şuan iyiye gidiyor Allah nasip kısmet eder ise 1 kaç güne çıkaracaklarmış

Hayırlısı olsun canım. İnş hersey yolunda gider.
Bende dün denixliye dr gittim bi ön görüşme yaptık şimdiye kadar olan tahlillerime baktı yaşında iyi yumurta rezervlerinde iyi gel mikroçipli aşılma yapalım. Mikroçiple gebelik oranlarï 1,5 kat arttı inş olacak eğer olmazsa öyle deneriz tüp dedi eşimle konuştuk ve mayıs raglisiyle mikroçipli aşılamaya başlıyoruz galiba. Bu arada ben sana yeni bat söyledim mi 14 mayıs canım

amin canım benim inşallahhh
inşallah rabbim sağlılkla hayırla güzel günler göstersin.
hadi bakalı inşallah kuşum yaa nasip kısmet olur inşallah zamanı geldiyse neden olmasın bir de onu dene
3.aşılama mı olacak bu şimdi senin ?
tamam cnım güncelliyorum yazmadıysam

iyim canım uykusuzluktan kurtulamadım sadece :) ameliyattan sonra tekrar kalp ritminde bozukluk oldu ama şuan iyiye gidiyor Allah nasip kısmet eder ise 1 kaç güne çıkaracaklarmış
valla uykusuzluk hep var kuzum ya
hadi maşallah canım çok şükür iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…