Iyiyim kuzum sen nasılsın?nasılsın cnm benim
ben de iyiyim canım benimm çok şükür iş pek yoğun bu aralar koştur koşturum hepIyiyim kuzum sen nasılsın?
iğneler hormon içerdiği için bu gibi durumlara sebep olabiliyor kesin sonuç için 14.günü beklemelisin ve mümkünse kan vermek en doğru sonucu verir sana..10.gün çok erkenKıZlar merhaba ben yeniyim bu topikte valla topik topik geziyorum benim durumumda olan bulurum diye hiç çatlatma iğnesi vurulan var mı eğer vurulduysa 10. Gün test yapan var mı benim 10. Gün testim böyle çıktı da
Evet haklısın inş 14. Günde de böyle sonuç çıkariğneler hormon içerdiği için bu gibi durumlara sebep olabiliyor kesin sonuç için 14.günü beklemelisin ve mümkünse kan vermek en doğru sonucu verir sana..10.gün çok erken
Bir de testler bekledikçe daha da koyulaşır mı canım benimki öyle olmuş baksana biriğneler hormon içerdiği için bu gibi durumlara sebep olabiliyor kesin sonuç için 14.günü beklemelisin ve mümkünse kan vermek en doğru sonucu verir sana..10.gün çok erken
Kolay gelsin canım.ben de iyiyim canım benimm çok şükür iş pek yoğun bu aralar koştur koşturum hep
sağol canım benim hepimize , muhabbet döndüremiyoruz özledim vallaKolay gelsin canım.
inşallah canımEvet haklısın inş 14. Günde de böyle sonuç çıkar
testler de 5dk sonra geçerliliğini kaybeder diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi test olaylarında çok iyi değilim en garantisi kan ..Bir de testler bekledikçe daha da koyulaşır mı canım benimki öyle olmuş baksana bir
Anladım canım yine de yardımcı olmaya çalıştığın için tşk ederim valla şu 4 gün bir geçse sanki yıl gibi geldi banatestler de 5dk sonra geçerliliğini kaybeder diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi test olaylarında çok iyi değilim en garantisi kan ..
valla ya benimde patronlar çıkmıyor bu ara ofisten. bebiscom la laves de yoğun galibasağol canım benim hepimize , muhabbet döndüremiyoruz özledim valla
benim psikolojim bozuk arkadaşım, ilk haftadan patronla oğlu internet paketinin adil kullanım hakkını dolduruyorlar, bana kalan kablumbağa hızında internet... bide girdikçe bdv de gebelikte,rdan burdan ne kadar konu varsa okuyorum sonra davul gibi bi kafayla tüm gün geziyorumvalla ya benimde patronlar çıkmıyor bu ara ofisten. bebiscom la laves de yoğun galiba
Yuh ya nasıl başarıyorlar doldurmayı sınırlı ufak paket mi alıyorlar? Okuma canım fazla valla insan okudukça daha da stres yapıyor yaa.benim psikolojim bozuk arkadaşım, ilk haftadan patronla oğlu internet paketinin adil kullanım hakkını dolduruyorlar, bana kalan kablumbağa hızında internet... bide girdikçe bdv de gebelikte,rdan burdan ne kadar konu varsa okuyorum sonra davul gibi bi kafayla tüm gün geziyorum
bebek istiyom ama bennnay kız tadını cıkar azcık özgürlüğün boşver ne düğünü
sınırsız paket ama 2 kişi altından girip,üstünden çıkıyor. çok sinir bozucu bişi, bi para transferi 1dk kadar sürerken böyle olunca en az 10 dk ..böyle iş biter mi.Yuh ya nasıl başarıyorlar doldurmayı sınırlı ufak paket mi alıyorlar? Okuma canım fazla valla insan okudukça daha da stres yapıyor yaa.
malesef adet oldummmmm bu ayda bi igne kullancaz .shu huuu senin bat geçeli olmuş epey ,ne durumdasınAsksevgihuzur
listeye devam etmiceksin herhalde bat bildirmediğine göre.malesef adet oldummmmm bu ayda bi igne kullancaz .s
Sinirler. Uff bazen öyle oluyor ya sen ne kadar uzak durmaya calissanda her baktığın yerde karşına çıkıyor.sınırsız paket ama 2 kişi altından girip,üstünden çıkıyor. çok sinir bozucu bişi, bi para transferi 1dk kadar sürerken böyle olunca en az 10 dk ..böyle iş biter mi.
evet bende okumuyayım diye uğraşıyorum ama sanki gözüme gözüme giriyor konularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?