ben de şimdi rahat bi nefes aldım gibi bugünlükkk :)
napalım bacaklarımı sıkıştırmaktan uyuştularr :) ped yok kız yanımdaa adet olduğuma bile üzülemedim doya doyaaa.Kızlarrr işlerimi bitirdim sayılır napıyosunuzzzzzzzzz
kendi dr aradım müsayit değil ki dönüş yapmadı. laf arasında adet olduğumu söylerken soracağım şimdi ne yapacağız diye yine iğne derse ondan önce bi başka yere görüneceğim aynı şeyi söylerse kendi dr devam ederim söylemez ise hangisi mantıklı geliyorsa oraya devam. özele gidiyorum öylede para vercem böylede...yani bana da çok mantıklı gelmedi açıkcası,yaşında da bi sıkıntı yok hani beklemenin sorun olacağı . iğneden rahatsız olduğunu söylemiştin ,başka bi dr.la daha görüşmende fayda var bence de cnm
napalım bacaklarımı sıkıştırmaktan uyuştularr :) ped yok kız yanımdaa adet olduğuma bile üzülemedim doya doyaaa.
gören olsa dicek adet mi oldun pansuman mı yaptırdın belli değil
pamuğu enli tarafına güzelce sargı bezi geçtim kağıt havlunun ortasına koyup iç çamaşırıma yerleştirdim.
kendi dr aradım müsayit değil ki dönüş yapmadı. laf arasında adet olduğumu söylerken soracağım şimdi ne yapacağız diye yine iğne derse ondan önce bi başka yere görüneceğim aynı şeyi söylerse kendi dr devam ederim söylemez ise hangisi mantıklı geliyorsa oraya devam. özele gidiyorum öylede para vercem böylede...
ayyy kıyamam yaaa :).hahahahah ay ilahii annem derdiki eskide iç çamaşırımız yoktu köyde yaşıyolar bezleri koyardık yürüdükçe aşağı inerdi
öyle canım sonuçta bana verdiği ilaç öyle boş bi ilaç değil yan etkisi çok letroks diye bir ilaç ne için kullanıldığına bi bakın netten. ben burda kullanan hiç kimseye ratlamadım. bide arkasından iğne patlatıyorrr... nevrim dönüyor valaaaaynen canım herzaman farklı doktor fikri almak iyidir.
kadın milletinin yapamayacağı şey yoknapalım bacaklarımı sıkıştırmaktan uyuştularr :) ped yok kız yanımdaa adet olduğuma bile üzülemedim doya doyaaa.
gören olsa dicek adet mi oldun pansuman mı yaptırdın belli değil
pamuğu enli tarafına güzelce sargı bezi geçtim kağıt havlunun ortasına koyup iç çamaşırıma yerleştirdim.
bence de canım bi görüş bakalım ne diyecek ,duruma göre hareket edersin..kendi dr aradım müsayit değil ki dönüş yapmadı. laf arasında adet olduğumu söylerken soracağım şimdi ne yapacağız diye yine iğne derse ondan önce bi başka yere görüneceğim aynı şeyi söylerse kendi dr devam ederim söylemez ise hangisi mantıklı geliyorsa oraya devam. özele gidiyorum öylede para vercem böylede...
bayaaaa ağır bi ilaçmış canım yaa ama yan etkilerde de vajinal kanama diyor allah allah çok enteresan ya 2ay denemede olmayan dr nelere başvurmuş ..öyle canım sonuçta bana verdiği ilaç öyle boş bi ilaç değil yan etkisi çok letroks diye bir ilaç ne için kullanıldığına bi bakın netten. ben burda kullanan hiç kimseye ratlamadım. bide arkasından iğne patlatıyorrr... nevrim dönüyor valaaa
gıybet yok gıybet yokhadi o zaman dedikodu yapalım.kimi, çekiştirsek
öyle canım sonuçta bana verdiği ilaç öyle boş bi ilaç değil yan etkisi çok letroks diye bir ilaç ne için kullanıldığına bi bakın netten. ben burda kullanan hiç kimseye ratlamadım. bide arkasından iğne patlatıyorrr... nevrim dönüyor valaaa
aminn canımmm amiinnnallahım çabalarımızın sonucunu hayırlı kılsın
gıybet yok gıybet yokgüzel şeylerden bahsedelim de şu bulutlu hava dağılsın...
azrass kuzucukkkk bugün işlerden kaldıramadı başını
aminn canımmm amiinnn
ovüde çift görüp göbek atanlarınkinide boşa çıkartmasınnn
sen onun bide ne için kullanıldığını kimlerin kullandığını okudun mu Allah muhafaza.bayaaaa ağır bi ilaçmış canım yaa ama yan etkilerde de vajinal kanama diyor allah allah çok enteresan ya 2ay denemede olmayan dr nelere başvurmuş ..şimdi iyice tırstım he benim 5ay oldu dr.kimbilir neler yapacak
sen onun bide ne için kullanıldığını kimlerin kullandığını okudun mu Allah muhafaza.
bende geçen kanserden şüphelendi tetkit falan da yapmıştı dr. solda kist sağ kasığımda ise da anlayamadığı bi parça lekelenme gibi bişi oluşmuştu. sonra kendiliğinden küçüldü ve kayboldu şükür ..
zannedersem gebelikte ve emzirme esnasında oonlarında oluşma ihtimali azalıyor diye verdi. aceleside ondan yani
gimemiş hali buysa artııkkk iyileri düşünemiyorum maşallahhhhayy çok göbek attım ama çifti görünce attım sonrasında çalışma çok iyi gitmedi allah hayırlısını versin
aminnnnnhangi ilacın yan etkisi yokki allah sağlık sıhhat versin hepimize inşallah kurtulursun kısa zamanda o ilaçlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?