Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kadınlara dinlenmek yok kuzummm kolay gelsin arada kücük es'ler ver kendine
Sagol canm dınlenmeden olmuyo zaten.bı de bu hafta yuruyuse basladm 45 dakka yuruyorm hantal olmayaym dıye.baktm bacaklarım kılo almaya baslamıs bebıs degıl ben kılo alıyorm.bugun ıkılı testımın sonucu cıktı cok sukur cok ıyı degerlerım bunuda atlattık sıra ıkı jafta sonra cınsıyete ınsaallah ama 100 de 80 kız hıssedıyorm bakalm dogru mu

hehe iyi hadi güneş de var bugün ben de iyi kalktım çok şükür öğlen bastırır kesin
iyiyim kuşum çok şükür .
yrn kaçta randevun
Ay basmasın cok isim var,aksam kına hamamına gitcem.Ayda bir hamama gitmiş oluyorum bu kınalar sayesinde10.30 da randevu cnm.Ben enfeksiyondan süpheleniyrum.3 gün var regliye akıntım var sarı sarı bakalım ne dicek..

çok dengesiz insan var canım ya para her insanda durmuyor ne yazık ki pislikler
Onların derdi ne biliyor msun sanıyorlar ki biz onlara muhtacız.Asla değiliz.Müsterisi gelir nasılsa patrondan korkar bisey diyemez der carlar,patronu gelir nasılsa isten atmamdan korkar der carlar,sanırsın rızkımızı onlar veriyor.
Halbuki; Rızkımı veren Hüda dır kula minnet eylemem diye ne güzel demiş Nesimi

Selamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
Dün yazamadım çünkü aşılamam oldu mikroçipli. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı..

Selamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
Dün yazamadım çünkü aşılamam oldu mikroçipli. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı..
aleyküm selam canımm senin de kandilin mübarek olsun.
ay bak ne kdr güzel mübaek gün olmuş aşılaman rabbim inşallah OL der

sen sormadan bişey demez o uyuşuk
sakin sakin cvplar verir
allah allah sarı akıntı bazen de belirti ama bişey demiyorum hadi ben .yrn gitmeden testi yapmayı sakınnn unutma sakınnnnnnn

sen sormadan bişey demez o uyuşuk
sakin sakin cvplar verir
allah allah sarı akıntı bazen de belirti ama bişey demiyorum hadi ben .yrn gitmeden testi yapmayı sakınnn unutma sakınnnnnnn
testler de bozukmudur nedir,biri doğru cıkıo biri hic çizgi cıkmıyo,taa gecen sene 40lı almışım gittigidyordan,kurtlandılar mı naptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…