- 21 Ağustos 2015
- 32.052
- 97.311
- 598
- 38
Yemek bende de yok sorma,difrize bezelye attım gecen hafta onlardan asırıyorumayy valla sorma ben de2 haftadır bişey yapamamıştım dün yaptım baya bi ev kendine geldi.
ütülerim duruyor ama 3makine ütü yapcam .bu akşam ağdamı halletmem lazım ymeeğim de yok offffffffffff offff offfff
bilmiyorum ki cnm hiç anlamam benKızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?
mantıklı kuzum yap yap ..Yemek bende de yok sorma,difrize bezelye attım gecen hafta onlardan asırıyorumEnginar istedi cnm ,dolma yapıp atcam bide dolaba,bari zeytinyağlı yemeğim olsun
Abowwww manyk mı neyok kız 52 kilo falan... kadın manyak bee dominant hiç gelemem öyle tiplere tabii ki kilo önemli ama bu da keyfinden almıyor ki .yemiceksin diyormuş atcaksın aklından .. h
E dr görmedi mi sonucunu cnmKızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?
arkadaş da değiştircek zaten doğuma girmiyormuş hatunAbowwww manyk mı neAy bende gelemem.Asılasın beni,giderim başka dra öyle yaparsa Zaten gezmediğim dr kalmadı son aylarda
Ya onu bende okudum yorumlarda,hatta dorukta bi kadın komaya girmiş ya anestezi iğnesinden,bu doğumda yokmuş,diyomuski doğumda olmam gerektiğini bilmiyordum.arkadaş da değiştircek zaten doğuma girmiyormuş hatunbaşka dr yönlendiriyomuş sen git git doğuma girme ne faydası var o zaman bana
bence de aşını yapsınbaksın çorbasına
Multikistik Over (MCO) deyimi asıl olarak bir hastalığı, Polikistik Over (PCO) ise bu hastalığın da içinde bulunduğu bir sendromu tanımlamaktadır. Sendrom ; belli bir hastalığa bağlı olarak vücutta meydan gelen tüm arazları içeren klinik görünümün toplamını ifade etmektedir. Yani ;Kızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?
Valla cıldrımamak isten bile değil cnm,devleti de aynı özeli debabyloading87 cansu1109 doktor hiç birşey demiyor ki yanındakiler git kan ver dedi sonucu da şuradan al dedi. Sonuclara da zaten baska birgune ogleden sonraya randevu alcakmissin pfff işkence yaa. Ozele gittim şimdi oda dolu sıra vermiyor
Kan vermedim kuzum çok sıra vardı beklemedim. Ozele gidecektim sıra yokmuş hafta icine randevu alacam oraya gidicem yaValla cıldrımamak isten bile değil cnm,devleti de aynı özeli deAnca para alsınlar, En yakın tarih nezman veriyolar randevu?
bence de en mantıklısı kuzum ... doğru karar almışsınız rabbim işinizi rast getirsinYa onu bende okudum yorumlarda,hatta dorukta bi kadın komaya girmiş ya anestezi iğnesinden,bu doğumda yokmuş,diyomuski doğumda olmam gerektiğini bilmiyordum.Yuh artık.Ben o günleri görürsem,sevil hnda devam ederim.Onun insanlığı flan 10 numara.Bütceden ötürü anlaşmalı hastane olsun bari dedik biz,sühendam 120 tl muayene +%20 kurum indirimi var bize.Sevil hn 180 tl muayene.E asılama da indirimli olck bizim.Dedik aynı prosedür ne gerek var
ay valla rabbim beterinden saklasın hastane kapılarında perişan etmesin kimseyibabyloading87 cansu1109 doktor hiç birşey demiyor ki yanındakiler git kan ver dedi sonucu da şuradan al dedi. Sonuclara da zaten baska birgune ogleden sonraya randevu alcakmissin pfff işkence yaa. Ozele gittim şimdi oda dolu sıra vermiyor
Amin kuzum ya insanlara insan gibi davranmiyorlar artık paran yoksa günlerce sürün diyorlar yaaay valla rabbim beterinden saklasın hastane kapılarında perişan etmesin kimseyi
Amin yavrum hepimizin inssbence de en mantıklısı kuzum ... doğru karar almışsınız rabbim işinizi rast getirsin
Özellerinde çoğu öyleki,özellerde kendi içinde özel diye ayrılıyor artık,özel diye gidiyosn çoğu yerde yüzüne bakmıyorlar inan.Allah ellerine düşürmesin ne diyimAmin kuzum ya insanlara insan gibi davranmiyorlar artık paran yoksa günlerce sürün diyorlar yaa
Ah kuzum ah aynen.Özellerinde çoğu öyleki,özellerde kendi içinde özel diye ayrılıyor artık,özel diye gidiyosn çoğu yerde yüzüne bakmıyorlar inan.Allah ellerine düşürmesin ne diyim
ben mahvoldum iş yoğunluğundan arkadaşımBitmeyen gün yapmıslaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?