Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aynen bizde sok olduk yok diyince,1 yıl gittim geldim dra insan bi rapora bakar yani.Evet yaptırcaz cnm gitmeden asılama için.Valla hergün farklı bisey cıkıyo.Allah sonumuzu hayır etsin

aynen öyle cnm benim kesinlikle hayırlı ve verimli olmuş.
rabbim kararlıyor vesile ediyor... biz bilemiyoruz iş uzadı diyoruz halbuki değil yoldaki taşları bir bir kaldırıyor güzel rabbim sonu çiçek bahçesi olsun inşallah

Hadı bakalm yuzduk yuzduk geldık bebıseee ıns tutacak su mubarek gunde rabbım buyuk canm cuma gunu mutlaka meryem suresı oku veya gıtmeden oku.kalbını tam tut acaba deme asla supheye dusme
canım benim çok sağol
aynen okuyorum cnm meryem suresi adadım zaten 41 tane duasını yapıcam inşallah.
rabbim büyük ol dedikten snra olmayacak şey yok ben elimden geleni yapayım duamı edeyim takdir rabbimin hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Amın canm ıns.bende hamıle kalmadan once okumustum 41 tane.o zaman 41 tane adadıysan transferden once dagıt da okunsun canm sonraya kalmasın oyle daha makbül

Aynen bizde sok olduk yok diyince,1 yıl gittim geldim dra insan bi rapora bakar yani.Evet yaptırcaz cnm gitmeden asılama için.Valla hergün farklı bisey cıkıyo.Allah sonumuzu hayır etsin
Canm hormon testı yaptırırken amh testde yaptır mutlaka yumurta rezervını gosterıyo.cunku bı cok yer sen soylemeyınce yapmıyo bu testı.fsh a bakıyolar rezervde ama o kesın degıl stresde etkılıyo fsh ı ama amh kesın sonuc verıyo

Amın canm ıns.bende hamıle kalmadan once okumustum 41 tane.o zaman 41 tane adadıysan transferden once dagıt da okunsun canm sonraya kalmasın oyle daha makbül
5tane kaldı cnm kendim okumak istedim o yüzden dağıtmadım bitirirm bugün yrn snra da duasını yapıcam nasipse.
inşallah cnm

Kız bakmamışlar mı bizim troidlere hakkaten ya,yada 2 senedir bana biri dememiş mi bu rapordo hormon yok troid yok300 tl muayene ücreti almayı biliyorlar ama

Bir adım daha yaklaştın canım hadi hayırlısı.. Valla ya hiç demediler hormonlar var ama troid falan demediler bide benim annede de troid var kafama takıldı şimdi. oraya gir buraya git ama biride tam anlamıyla herşeyi yapmıyor yaaa

artık otomatiğe bağlamış herkes sen sormadan söylemeden bilgi veren dr cok az kaldı .. ne yazık ki

Aynenyaa ben söyledikten sonra kendi kendimi de aşılayayım bari evde oldu olcak

Hadi gozun aydin cok yaklastin mutlu sona insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…