- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.274
- 598
- 38
Aynen bizde sok olduk yok diyince,1 yıl gittim geldim dra insan bi rapora bakar yani.Evet yaptırcaz cnm gitmeden asılama için.Valla hergün farklı bisey cıkıyo.Allah sonumuzu hayır etsinIyı bı doktormus kı baska bı yere yonlendırmıs sızı sukur.bu zamana kadar hormon tahlılı ıstenmemesı cok anormal ya ben 6.ayda gıttıgımde doktora ılk dedıgı sey adetın 3.gunu gel tahlılle bırlıkte bakaym demıstı.bu zamana kadar ıstemeyen doktor da mal mıs ne yalan soyleym.benm troıdım yuksektı hap kullandm ıkıncı aydı bebıs geldı bılmıyorm hap etkıledı mı.sen mutlaka o testlerı yaptır canm ıns hayırla sonuclansın bebıs gelsn
sor cnm benim sor ihmal etme önemli bi değer bu .kimilerinde sırf bu değer yüksek olduğu için bile gebelik oluşmayabiliyor.10 gün kaldı kuzum . bebiscom yazınca gördüm benimde troid tahlili falan yok gidince onuda sorayım
aminnn canım benimm inşallah rabbim sağlıkla hayırla ol der hepimiz içinHadi hayırlısı kuzum ya İnşaallah Rabbim ol der olur o minik mucize göbüşüne gelir..
aynen öyle cnm benim kesinlikle hayırlı ve verimli olmuş.Aynen koci sinirlendi biraz boşa zaman kaybı ozaman randevu alırken asılama yapmıyorz falan deselermis diyeErkek kafası düz mantık iste.Dedim ben bilgi alamıcaktım ozmn.Allah kararlıyor herseyi bak dedim.Bir bir öğreniyorz,engeller kalkıyor.Belki ben gidip Osmangazi tıpta asılama yapcaktım burası yapmıyorz biz deyip kapasa konuyu.Orda da aynı dışarı yollucaklardı yıkamaya.Benim en verimli dr randevum oldu dedim.Bundan sonra hayırlısı bacım.Yasayıp görcez
canım benim çok sağolHadı bakalm yuzduk yuzduk geldık bebıseee ıns tutacak su mubarek gunde rabbım buyuk canm cuma gunu mutlaka meryem suresı oku veya gıtmeden oku.kalbını tam tut acaba deme asla supheye dusme
Amın canm ıns.bende hamıle kalmadan once okumustum 41 tane.o zaman 41 tane adadıysan transferden once dagıt da okunsun canm sonraya kalmasın oyle daha makbülcanım benim çok sağol
aynen okuyorum cnm meryem suresi adadım zaten 41 tane duasını yapıcam inşallah.
rabbim büyük ol dedikten snra olmayacak şey yok ben elimden geleni yapayım duamı edeyim takdir rabbiminhakkımızda en hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Canm hormon testı yaptırırken amh testde yaptır mutlaka yumurta rezervını gosterıyo.cunku bı cok yer sen soylemeyınce yapmıyo bu testı.fsh a bakıyolar rezervde ama o kesın degıl stresde etkılıyo fsh ı ama amh kesın sonuc verıyoAynen bizde sok olduk yok diyince,1 yıl gittim geldim dra insan bi rapora bakar yani.Evet yaptırcaz cnm gitmeden asılama için.Valla hergün farklı bisey cıkıyo.Allah sonumuzu hayır etsin
5tane kaldı cnm kendim okumak istedim o yüzden dağıtmadım bitirirm bugün yrn snra da duasını yapıcam nasipse.Amın canm ıns.bende hamıle kalmadan once okumustum 41 tane.o zaman 41 tane adadıysan transferden once dagıt da okunsun canm sonraya kalmasın oyle daha makbül
Bende kendm okumustum.rabbım vesıle eylesın kabul olsn ıns canm5tane kaldı cnm kendim okumak istedim o yüzden dağıtmadım bitirirm bugün yrn snra da duasını yapıcam nasipse.
inşallah cnm
amin canım benim aminnn inşallahBende kendm okumustum.rabbım vesıle eylesın kabul olsn ıns canm
Aynen koci sinirlendi biraz boşa zaman kaybı ozaman randevu alırken asılama yapmıyorz falan deselermis diyeErkek kafası düz mantık iste.Dedim ben bilgi alamıcaktım ozmn.Allah kararlıyor herseyi bak dedim.Bir bir öğreniyorz,engeller kalkıyor.Belki ben gidip Osmangazi tıpta asılama yapcaktım burası yapmıyorz biz deyip kapasa konuyu.Orda da aynı dışarı yollucaklardı yıkamaya.Benim en verimli dr randevum oldu dedim.Bundan sonra hayırlısı bacım.Yasayıp görcez
Kız bakmamışlar mı bizim troidlere hakkaten ya,yada 2 senedir bana biri dememiş mi bu rapordo hormon yok troid yok300 tl muayene ücreti almayı biliyorlar ama
artık otomatiğe bağlamış herkes sen sormadan söylemeden bilgi veren dr cok az kaldı .. ne yazık kiBir adım daha yaklaştın canım hadi hayırlısı.. Valla ya hiç demediler hormonlar var ama troid falan demediler bide benim annede de troid var kafama takıldı şimdi. oraya gir buraya git ama biride tam anlamıyla herşeyi yapmıyor yaaa
Aynenyaa ben söyledikten sonra kendi kendimi de aşılayayım bari evde oldu olcakBir adım daha yaklaştın canım hadi hayırlısı.. Valla ya hiç demediler hormonlar var ama troid falan demediler bide benim annede de troid var kafama takıldı şimdi. oraya gir buraya git ama biride tam anlamıyla herşeyi yapmıyor yaaa
AMİN BACIMMMaynen öyle cnm benim kesinlikle hayırlı ve verimli olmuş.
rabbim kararlıyor vesile ediyor... biz bilemiyoruz iş uzadı diyoruz halbuki değil yoldaki taşları bir bir kaldırıyor güzel rabbimsonu çiçek bahçesi olsun inşallah
Allah kabul etsin kusummm5tane kaldı cnm kendim okumak istedim o yüzden dağıtmadım bitirirm bugün yrn snra da duasını yapıcam nasipse.
inşallah cnm
aminn cnm benim inşalllahAllah kabul etsin kusummm
Hadi gozun aydin cok yaklastin mutlu sona insaallahbence güzel haber kuzummm...böyle doktorlara rastlamak zor gerçekten.
sen nerden bileceksin onların sperm yıkamasınnı kötü olduğunu teslim edicez kendimizi.rabbim rast getirmiş işlerinizi ..çok şükür.
nevin'e bi ara ben de gitmeyi düşünmüştüm tüp olayı netleşmeden önce iyi bir dr. al bakalım randevunu rabbim büyük inşallah güzel olacak
tahlillerini de yaptır reglinin 2.günü hormonları yapıyorlar medicabilde fln yaptırabilirsin devlete gitmezsen.
ben de dün gittim cumartesi yapcak nasip olursa transferi .rahim duvarı güzel durumda dedi.bakalım dünya kdr ilaç verdi gene .ek ilaclara başladım.böyle yani bende de durumlar kuzum
inşallah canım benim çok teşekkür ederimHadi gozun aydin cok yaklastin mutlu sona insaallah
Günaydın seker.bızım azrasdan haber var mı ya ne yaptı onu merak ediyorm.en son laptop alıp gelıcem buraya dedı ama aylar gectıgünaydın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?