- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.271
- 598
- 38
maalesef negatif cnmGünaydın seker.bızım azrasdan haber var mı ya ne yaptı onu merak ediyorm.en son laptop alıp gelıcem buraya dedı ama aylar gectı
sorma kuzu yaa ben de öyleyim valla ..günaydınn bacılar
haftayı ortaladık yine ama ben de derman kalmadı ya,kolumu kaldırasım yok
Haydi ya çok üzüldüm şimdi.. umarim son mutsuz haber olur ondan duyacağımızmaalesef negatif cnm
dinleniyor şimdi .. bomba gibi dönecek inşalalh
Fena grip oldum bir desorma kuzu yaa ben de öyleyim valla ..
eyvahhh kuzu dikkat et vitamin fln al ihmal etme bak...Fena grip oldum bir detatil istiyr artık bünyeee
amin canım benim aminnnnnnnnn inşallahhh rabbimmmHaydi ya çok üzüldüm şimdi.. umarim son mutsuz haber olur ondan duyacağımız
günaydın canım bende bugün öyleyim yaa.. bide uykusuzluk vargünaydınn bacılar
haftayı ortaladık yine ama ben de derman kalmadı ya,kolumu kaldırasım yok
aaaa inşaallah canım yaa. dün bi yazı okudum çok hoşuma gitti ALLAH GECİKTİRİYORSA GÜZELLEŞTİRİYORDUR SABREDİN.maalesef negatif cnm
aminnn cnm benimm aminnnn inşallahh inanıyorum çok güzel olacak her şeyaaaa inşaallah canım yaa. dün bi yazı okudum çok hoşuma gitti ALLAH GECİKTİRİYORSA GÜZELLEŞTİRİYORDUR SABREDİN.
Hadı ya cok üzüldüm.ıns rabbım hayırlısıyla kendılıgınden verır de gerek kalmaz doktora bı daha.maalesef negatif cnm
inşallah canım benim inşallahHadı ya cok üzüldüm.ıns rabbım hayırlısıyla kendılıgınden verır de gerek kalmaz doktora bı daha.
o standart donanımda var galiba bizim bacımgünaydın canım bende bugün öyleyim yaa.. bide uykusuzluk var
höff hiç söylemeyin ya hele bu saatlerde batarya boşo standart donanımda var galiba bizim bacım
Günaydn canısıgünaydın canlar
napıyosun kuşşgünaydın bacılar
valla var sanırım yavrum yaGünaydn canısı
Heyecan var mı heyecan cmrtesi ye az kaldı
Napim ya 2 gündür fena gribim.Oructa tutamadım.Ses falan cıkmıyonapıyosun kuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?