- 21 Ağustos 2015
- 32.041
- 97.267
- 598
- 38
İyi yapmışsın düşünmemeye calısmakla bacm.İnsallah hayırlısı neyse o olsunvalla var sanırım yavrum ya
evi toparlamaya çalışıyorum işte bi yandan cmtsiyi düşünmemeye çalışıyorum :)
sen naptın bebiş aldın mı nevine randevu
inşallah canım inşallahİyi yapmışsın düşünmemeye calısmakla bacm.İnsallah hayırlısı neyse o olsunAma dualarımız o bebisin bu göbeğe gelmesi yönünde
Nevine randevu haziran ortası gibi veriyolar doluymuş.Kararsız kaldım.11 i bat ya 3.güne alayım direk diyorum.Hem konuşsun hem baksın(bi akıllı benim çaktırma)
hay allah kuzum ya geçmiş olsun çok dikkat et havalar tam ısınmadı ayaklarını fln üşütme emi .ilaç alıyor musunNapim ya 2 gündür fena gribim.Oructa tutamadım.Ses falan cıkmıyoSürünüyorum bildiğin
Beni bilyorsun bugun alıyorum desem yaz sonu anca gideriminşallah canım inşallah
aynenyoğun oluyor o .. valla al bence de bir anevvel 13üne ..bekleme o da dolmasın.
hahah deli kız arayayım alalyım ben senin için böyle olmucak buBeni bilyorsun bugun alıyorum desem yaz sonu anca giderim
AHAHAH alcam alcam bugun yarınhahah deli kız arayayım alalyım ben senin için böyle olmucak bu
Günaydın cnm.Etmeye çalışıyoruz ama gecen hafta yağmur yedimgünaydın kızlarr...babyloading87 dikkat et canım ya geçmiş olsun.
Aldım biseyler ilaç cnm bugün daha İyiyim bakalımhay allah kuzum ya geçmiş olsun çok dikkat et havalar tam ısınmadı ayaklarını fln üşütme emi .ilaç alıyor musun
ihmal etme bak 3.günün önemli kaçırma bi taşla iki kuş yapalımAHAHAH alcam alcam bugun yarın
cumartesi cnm nasipse ..hadi inşallah hayırlarla sonuçlansın hepimizin cnmmmcansu1109 canım ne yaptın? Transfer ne zaman? Benim yarın aşılama var
yok yok ihmal yok artıkihmal etme bak 3.günün önemli kaçırma bi taşla iki kuş yapalım
aferin benim akıllı bıdığımayok yok ihmal yok artık
aferin benim akıllı bıdığıma
nasılsın kuşum nsıl oldun iyileşebildin mi biraz.hayırlı cumalar kızlaar
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?