Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın kızlar
Arefeniz mübarek olsun,mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah
Hepinize mutlu,huzurlu,sağlıklı bayramlar

Gunaydın seker nasıl gectı bayram.bızım kı oturmakla gectı elın menleketlerınde ıns dıger bayrama aılemızle oluruz da gıderz buradan
valla benim de kv dandinlemekle geçti,yani bildiğin bana kendini dandinletti 2 günKızları yoktu tatile çıktılar.Koci dedi gideceğiniz yere arayın biz siizi götürürüz.Anam bu bi kapıdan cıkıyo diyoki yol üstünde bilmem kim var 5 dk ona da uğrayalım.Hadi diyorz kırmayalım uğrayalım ordan cıkıyo başka bi kapı en son bi kapıdan çıktık tam bu bi kapı daha diyodu (2.gün de bu arada)dedim beni eve bırak siz devam edin.Ben dedim devam edemicem evde isim dolu ben geziyorum kapı kapı dedimÖylelikle bıraktı kız yakamızı.Allah affetsin ama kurbana hic dedim bana bulaşmayın .Dünde dedik biraz nefes alalım sahil kenarında takıldık.İns ailenizle nice bayramlarınız olur kuzummm

ohh maşallah fırsat bu fırsat demiş :) çokda sıcaktı yaa. hele bu hafta sonu izmirde hava sıcaklığı 43 leri gösteriyor yaa

günaydın kızlar, geçmiş bayramınızı kutlarım.
çok yorgun hissediyorum kendimi.
çalışmaya mecalim yok gibi, ama sorsan 3 gün tatil yaptık.

günaydın kızlar, geçmiş bayramınızı kutlarım.
çok yorgun hissediyorum kendimi.
çalışmaya mecalim yok gibi, ama sorsan 3 gün tatil yaptık.
günaydın canım. seninde geçmiş bayramın kutlu olsun. dimi yaa heryerlerim ağrıyo bide hasta oldum ben hepten kötüydüm yeni yeni kendime geliyorum.

Amın canm ıns.ınsanlar yaslandıkca gezmeye daha cok dusuyo gordugum kadarıyla.sızıde buldu tam gaz devam rabbım yardm etsn allahtan kaynanam kayınbabam yok bazen annemlerı bıle cekemıyorm cok karısıyolar.yada bızde mı oyle olucaz galıba ayyy dusunemıyorm yokya ben karısmam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…