Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın canım. seninde geçmiş bayramın kutlu olsun. dimi yaa heryerlerim ağrıyo bide hasta oldum ben hepten kötüydüm yeni yeni kendime geliyorum.
gelmiş geçmiş olsun.
patron bi uğrayıp gitti allahtan, sabahtan beri bi adapte olamadım işime.
 
bizim bu hafta sonu zor. biz genelde çeşme yi tercih ediyoruz tavsiye ederim.
gitmediğim bir yer olsun istiyorum, bakınayım azıcık daha. bikaç yer var suyu için soğuk diye uyarmışlar bide serinlicez diye hasta gelmiyeyim, anında boşluklarım ağrıyor
 
kız bizim ki bir de sorsan sevmez gezmeyi,yersenAnjiyo olup 2 gün sonra sünnet düğününe gitmişti okadar olmayız herhalde
 
kız bizim ki bir de sorsan sevmez gezmeyi,yersenAnjiyo olup 2 gün sonra sünnet düğününe gitmişti okadar olmayız herhalde
Valla vurdum duymazlık da ıyı bı yonden ne guzel hayatlarını yasıyolar ıste.tabı o sırada baskalarının hayatlarınıda karıstırıyolar haberlerı yok.
 
günaydın kızlar, izmirin bu sıcağında cam açık yattım diye sabah bademciklerim şiş kalktım. Boşuklarımda ağrıyor. Patronu aradım açmadı, eve gidiyorum ben diyecektim. Kimsede yok oturdum kaldım. Keşke gelmeseydim. Hadi uyku mahmurluğuda vardır açılınca daha iyi olurum dedim ama tam tersi oldu sanki.
Umutların tükenmediği güzel ve sakin bir gün olsun.
Akşam eşimin iş arkadaşına gittik, 3 kızları var. Hanımı anlatıyor. 4 yıl çocuğumuz olmadı, 5. yıl tedaviyle hamile kaldım ve büyük kızım dünyaya geldi. Ardından 4 yıl sonra kendiliğimden hiç haberim olmadan ikizlere hamile kaldım. Bu çocuk işleri hiç belli olmuyor diyor.... Naiplerinde varmış olmuş. Bizler içinde en hayırlı, sağlıklı ve sabrımız tükenmeden rabbim nasip etsin
 
Gecmıs olsn canm nane lımon ıc bı de karbonatla gargara ıyı gelıyo dıye bılıyorm.ıns sızede nasıp olacak canm rabbım hayırlısıyla gondersn melegını
 
Gecmıs olsn canm nane lımon ıc bı de karbonatla gargara ıyı gelıyo dıye bılıyorm.ıns sızede nasıp olacak canm rabbım hayırlısıyla gondersn melegını
eve bir gidebilsem ne bulsam içicem. Oruçtan çıktık, bir yandan iş, bi yandan araya bayram koşuşturması derken vücut sinyal veriyor sanırım. Oturduğum yerde vücudum sallanıyor.
Rabbim benimle birlikte bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. Yan komşumuzunda 11 yaşında bir kızı var, kim sorsa istemiyorum diyormuş. Meğerse olmuyormuş onunda. Ramazanda hamile kalmış. Ben koca ramazan yan gelip yattım ..
 
Canm doktora gıt cıkusta rapor versn vermıyosa ızın al hıcbırsey senden saglıgından onemlı degıl ıkı gun rapor versn 3 gun dınlen pazartesıne kadar ıyı olur.rabbım ol derse hersey oluyo hersey vaktıne esır ıns senın ıcınde o vakıt yakındr.sınava gırıcem dugun borcu var dıye 6 7 ay korunduk sonrada 9 ay bekledık olmadı en sın doktora gıdecektık hasta olunca. cok sukyr gerek kalmadı bebıs gelmıs bıze.o korundugum gunlere bıle uzuluyorm suan ama onu yaptıranda rabbım.o yuzden bebıs 1 yadına gelınce 2 cıyı hemen ıstıyorm ıns nasıp olursa.
 
yok burda rapor geçerli değil, tek olduğumdan sorun oluyor. izin vermeme gibi bir lüksü yok. ayağımda tendomlardan sıkıntı yaşadığımda doktor basmasan iyi olur dediğinde bile işe geldim. gidicem diyorsamda gitmem gerekiyordur. oda bunun bilincinde.
sorma bende eşim arık korunmayalım dediğinde bir hesap yapmıştım bebiş kışamı gelsin. hasta olsun doğar doğmaz diye... görüyormusun garantilemişliği, ince detayı... bilemedik ki hesapda olan değil nasipte olan geliyor insanın başına. ilk günden beri korunmayalım diye yalvardı resmen eşim hiiç tınlamadım 1 yılı geçtikten sonra oda artık biraz biraz sıcak bakıyordum tam bir itekde yoktu... derken bu günlerede geldik.
Seninde gönlüne göre olsun inş.
 
O zaman versn ızın bı zahmet.amın canm cumlemızın rabbım gonlunde olanı hayırlısıyla versn ıns
 
Amin canım. Böyle hikayeler bana umut veriyor. 2.5 yıl oldu bizim nasipimiz ne zaman yaşayıp göreceğiz tatlım. Çok geçmiş olsun. Biz de didimdeyiz esiyor ama annem ler izmir de yanıyormuş vallahi. Hafta sonu kaç bir yerlere sen de.
 
Gecmis olsun tuh gidebilsen eve keske. Rabbim verecek elbette ne zaman ne durumda bilemeyiz. (Amin. )
 
bende o yüzden yazdım hepimizie umut olsun inş.
bizde 2 yılı devirdik.
dün ne kadar hevesliydim, bu gün hasta kalktım ya gözüm bişi görmüyor hafta sonunu düşünüyorum halim olucak mı gitmeye diye :)
. işlerim var halledeyim gidicem evime inş.
seninde sefan olsun, ohh mis gibi hava
 
Gecmis olsun tuh gidebilsen eve keske. Rabbim verecek elbette ne zaman ne durumda bilemeyiz. (Amin. )
salliala sen bana zaten hep umut oldun ama azimin özellikle maaşallah subhanallah, taktire şayandı....
yün korseyle geldim işe, oruçtan sonrada halsizlik vardıda bugün bi ayrı oldu.
gitmiyonuz mu bi yerlerde sizde, adetten olmuş sorayım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…