The new hamile mi ?2.çocukda sarılık olarak meydana çıkıyor genelde uyuşmazlık dedi.
bende ilacı varsa, önlemi alınıyorsa onun için panikleyemem arkadaşım.
Ne yapılıyorsa yapılır gerektiği zaman.
Dinlenemiyorum gündüzleri işler yoğun, akşamlarıda olabildiğince dikip ayakları uzanıyordum. Bu aralar uzanmalar horlamaların yerini aldı sanırım. akşam eşim yoktu uzandığım yerden yatak odasına gidebilmek için dua ediyordum allahı nolur biri beni oraya götürsün diye:)
bu arada the new'i hatırlarsın. senle bir hamile kalmıştı. mart anneleri topiğinde.2. ye hamile. konuşmak nasip olmadı henüz. zannedersemde unutmuşturbeni...
Amin inşallah. Rabbim kucağına da almayı nasip etsingeçen cumartesi günüydü randevum duyduk çok şükür. rabbim daimi etsin inş.
allah c.c. isteyen herkese buayda olmadı dedirtmeden nasip etsin.
evet 2. ye kalmış, süpriz oldu diye yazmış. öyle okudum.The new hamile mi ?ne güzel yaaa bu topikteydi önceden demi
amin arkadaşımAmin inşallah. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin
Amin canım.. Allah ım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin.hayırlı evlat olsun. sanki kız gibi geldi bana ya hayırlısıgeçen cumartesi günüydü randevum duyduk çok şükür. rabbim daimi etsin inş.
allah c.c. isteyen herkese buayda olmadı dedirtmeden nasip etsin.
yok canım değil civanperçemi ve aslanpençesi ikisi birlikte gebe kalmak için diye okumuştum. Ama bugün ilaçlarımı aldım antibiyotik ve fitil vermiş doktor belki zrarı olur diye içmiycem onu. buca tıpa gidiyordum canım ben doktorum 3 er gün tınaztepe 3 gün buca da olduğu için değiştirdim ege yaşama gittim bu defa. gördüğüm kadarıyla çok kapsamlı bir hastane değil en azından bi kaç tedaviye devam ederim aşılama var mı bilmiyorum yoksa yine başka doktor yolları görünecek malaesef.ayperri hangi doktora gittin sen bu sefer canım? Önceki doktorun Alsancakta bir doktordu sanırım. Civanperçemini adet sancısı için mi başlayacaksın?
İlki nasıl olmuştu peki aşılama tüp falan mı yoksa kendiliğinden mi oldu? Bu arada gülücük işareti koyayım derken ağlamaklı olanı koymuşum yanlışlıklaevet 2. ye kalmış, süpriz oldu diye yazmış. öyle okudum.
ilkince biraz bekleyip 2. nin pat diye gelmesi gerçekten bizler için büyük bir süpriz.
Anladım canım doktor ve hastane önemli.yok canım değil civanperçemi ve aslanpençesi ikisi birlikte gebe kalmak için diye okumuştum. Ama bugün ilaçlarımı aldım antibiyotik ve fitil vermiş doktor belki zrarı olur diye içmiycem onu. buca tıpa gidiyordum canım ben doktorum 3 er gün tınaztepe 3 gün buca da olduğu için değiştirdim ege yaşama gittim bu defa. gördüğüm kadarıyla çok kapsamlı bir hastane değil en azından bi kaç tedaviye devam ederim aşılama var mı bilmiyorum yoksa yine başka doktor yolları görünecek malaesef.
amin arkadaşım, kim duysa hamile olduğumu direk kız diyor. hayırlısı inş. nasılsa öyle olsun.Amin canım.. Allah ım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin.hayırlı evlat olsun. sanki kız gibi geldi bana ya hayırlısı
yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden olmuştu.İlki nasıl olmuştu peki aşılama tüp falan mı yoksa kendiliğinden mi oldu? Bu arada gülücük işareti koyayım derken ağlamaklı olanı koymuşum yanlışlıkla
sabah aç karnına ikisinden 1er çay kaşığı koyup demle iç, yatmadan öncede aynı şekilde. günde iki kez.laves35 arkadaşım civan perçemi ve aslan pençesi karışımının tarifini verebilir misin acaba ?
Kaynayan suya mı atacağım yoksa kaynamış suya mı? Bitkiyi koyduktan sonra altı kapalı mı olacak?sabah aç karnına ikisinden 1er çay kaşığı koyup demle iç, yatmadan öncede aynı şekilde. günde iki kez.
hem adet sancısına hem kaliteli yumurta büyüyüp gelişmesinde faydalı diye biliyorum.
Canısı izindeydim:)Napıosn,nasıl gidiyoobabyloading87 nerelerdesin kuzum ?
ouvv çok ayrıntıya girdin sen :)Kaynayan suya mı atacağım yoksa kaynamış suya mı? Bitkiyi koyduktan sonra altı kapalı mı olacak?
hoşgeldin.Slm kızlarrr
İzindeydim gecen hafta.
Bu hafta iznin acısını çıkardılar,basımı kaşıtmıyorlar saolsunlar.
Bende değişiklik yok.Kız kardeşim 2.ye hamile :)Hafta bası öğrendik.Onla hasır nesiriz.Bende durumlar böyle.Sizde ne var ne yok?
hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin kuzum. bizde de aynı diyebilirim. Bi doktora gittim geldim enfeksiyon var dedi ilaç verdi şuan onları kullanıyorum bakalım. Bende izne çıkmak istiyorum ama tek başımayım burda nasıl yapacam bilmiyorum hiçCanısı izindeydim:)Napıosn,nasıl gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?