- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Ben de kullandım bu karışımdan, sadece sabahları kullandım. Göz kararı 1 2 gr ikisindende kaynayınca 3 dk sonra kapatıp, 5 dk dinlendirip içiyordum. İlk zaman acı geliyordu tadı, bal da kattım , bir zararı Yok. Yumurtlamaya kadar kullanacaksın.Kaynayan suya mı atacağım yoksa kaynamış suya mı? Bitkiyi koyduktan sonra altı kapalı mı olacak?
Teşekkürler canımBen de kullandım bu karışımdan, sadece sabahları kullandım. Göz kararı 1 2 gr ikisindende kaynayınca 3 dk sonra kapatıp, 5 dk dinlendirip içiyordum. İlk zaman acı geliyordu tadı, bal da kattım , bir zararı Yok. Yumurtlamaya kadar kullanacaksın.
nasıl geçti, polipler dediğin nasıl alındı .Güünaydın bacılar
1 haftalık tatilden sonra geldim bugun ise.
Gecen hafta salı poliplerim alındı sükür sonundaEkime kadar durcaz dedi dr.Kendine gel,ekimde asılama dedi.Siz de ne var neyok?
Hersey yolundadır umarımm
geçmiş olsun canım. Hadi hayırlısı artık inşaalah önün açılmıştır.Güünaydın bacılar
Gecen hafta salı poliplerim alındı sükür sonundaEkime kadar durcaz dedi dr.Kendine gel,ekimde asılama dedi.Siz de ne var neyok?
Hadı bakalm basladın yolun acık olsn ıns canm.hep bakıyordm ses cıkmıyodu topıkten.ıns eylulde kendılıgınden gelır bebıs de surprız yapar annesıneGüünaydın bacılar
Saolasın cnm.Bugun kontrol var öğleden sonra.Patalojiye yollamıştı alınanları dr,temiz çıkar ama her ihtimale karsı dedi.İns bakalım ilk adımı attık hayırlısı neyse o olsungeçmiş olsun canım. Hadi hayırlısı artık inşaalah önün açılmıştır.
2 hafta izin kullandım iste tatil bitti geldik yine iseHadı bakalm basladın yolun acık olsn ıns canm.hep bakıyordm ses cıkmıyodu topıkten.ıns eylulde kendılıgınden gelır bebıs de surprız yapar annesıne
Benim 30 yasında ilk anestezi deneyimim:)Ben daha anesteziyi vurdu hemen bayılcakmıyım derken bayılmısımnasıl geçti, polipler dediğin nasıl alındı .
gelmiiş geçmiş olsun.
zor olan kısmını atlattın. eğer sorun oysa zaten aşılamaya gerek bile kalmaz.
Aminn canımm cok saolasınbabyloading87 yolundan bir taş daha kalktı canım geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini de alırız inşallah en yakın zamanda
Ins olur canm rabbım buyuk.bende gecen hafta hastanede yattım bır hafta.sol bacagım sıstı ve agrıdan yuruyemedm.doktora gıttım ultrasonla baktı ve sol bacakta toplar damar tıkanmıs kasıklarıma kadar kan akımı olmadıgı ıcın olmus tabıı bebegın etkısı de var.onla ugrastm sabah aksam ıgneye basladık sukur agrım azaldı yuruyebılıyorm ama cok ayakta kalmam yasak.lohusalıktan sonra bı 9 ay daha kullancakmısım ıgneyı.bı yere cıkamıyorm ayaktan ve sıcaktan dolayı.tayınde bellı olmadı hala.valla karambole yasayıp gıdıyorm.bu cuma ızne cıkıcak esım.menlekete gıdıcez tayın beklemekle olmuyo artıkk.daha bebıse hıcbırsey almadm tayın cıkıcak dıye.yanı derdım ve ısım cok yaz yaz bıtmez kusum.benden boyle2 hafta izin kullandım iste tatil bitti geldik yine iseYaa doğl yoldan umudum kalmadı artık,Allah büyük tabi ama Eylülde keşke olsa 2.09 evlilik yıl dönümüm 4 bitti 5e gircz Hayırlısı artık cnm.Sen napıosn
hoppala o nerden cıktı kızIns olur canm rabbım buyuk.bende gecen hafta hastanede yattım bır hafta.sol bacagım sıstı ve agrıdan yuruyemedm.doktora gıttım ultrasonla baktı ve sol bacakta toplar damar tıkanmıs kasıklarıma kadar kan akımı olmadıgı ıcın olmus tabıı bebegın etkısı de var.onla ugrastm sabah aksam ıgneye basladık sukur agrım azaldı yuruyebılıyorm ama cok ayakta kalmam yasak.lohusalıktan sonra bı 9 ay daha kullancakmısım ıgneyı.bı yere cıkamıyorm ayaktan ve sıcaktan dolayı.tayınde bellı olmadı hala.valla karambole yasayıp gıdıyorm.bu cuma ızne cıkıcak esım.menlekete gıdıcez tayın beklemekle olmuyo artıkk.daha bebıse hıcbırsey almadm tayın cıkıcak dıye.yanı derdım ve ısım cok yaz yaz bıtmez kusum.benden boyle
Aynen canm.amın cok sagol.evet az kaldı valla cabuk gecıyo bana gunler daha dun gıbı takvımın 6 haftalık gosterdıgı.bugun 28 dıyo az kaldı darısı sıze olsn ıns hayırlısıylahoppala o nerden cıktı kızCok geçmiş olsun bebisimmm Allah kolaylık versin hamile halinde yorma kendini,sonucta hersey olacağına varıyor Az kalmış doğıuma da kız,hayırlısıyla al ins kucağına yavrm
Gecmis olsun atlatmışsın col sevindim umarim sonuclar da temiz çıkar. Eylule gelsin mutlu haber insaallahBenim 30 yasında ilk anestezi deneyimim:)Ben daha anesteziyi vurdu hemen bayılcakmıyım derken bayılmısımHic hisstmedim o yüzden.Sonrasında az kanama oldu tabi ama suan kesildi cnm.Valla dr sürekli aynı seyi söylüyor,hatta esimin yanında söylemeyin Sevil hn umutlanmasın dedim en sonunda.Doğalda olabilir diyo ama ben artık onu görmezden geliyırm.Sen napıson bebis nasıl annesi
Gecmis olsun çok Allah korusun ikinizi de. Isler boter sen once kendinizi düşün alisveris hicbirsey degil inan ki bir gunluk şey. Aklina takayim.deme oyle seyleri hicIns olur canm rabbım buyuk.bende gecen hafta hastanede yattım bır hafta.sol bacagım sıstı ve agrıdan yuruyemedm.doktora gıttım ultrasonla baktı ve sol bacakta toplar damar tıkanmıs kasıklarıma kadar kan akımı olmadıgı ıcın olmus tabıı bebegın etkısı de var.onla ugrastm sabah aksam ıgneye basladık sukur agrım azaldı yuruyebılıyorm ama cok ayakta kalmam yasak.lohusalıktan sonra bı 9 ay daha kullancakmısım ıgneyı.bı yere cıkamıyorm ayaktan ve sıcaktan dolayı.tayınde bellı olmadı hala.valla karambole yasayıp gıdıyorm.bu cuma ızne cıkıcak esım.menlekete gıdıcez tayın beklemekle olmuyo artıkk.daha bebıse hıcbırsey almadm tayın cıkıcak dıye.yanı derdım ve ısım cok yaz yaz bıtmez kusum.benden boyle
Amın canm cok sagol.annemde oyle dedı bı gunde gıder alırız bı yerden bebısı takma kafana dedı.belırsızlıkler ınsanı yoruyo ıste.rabbım saglık versınde gerısı bos zaten.Gecmis olsun çok Allah korusun ikinizi de. Isler boter sen once kendinizi düşün alisveris hicbirsey degil inan ki bir gunluk şey. Aklina takayim.deme oyle seyleri hic
Hayırlı cumalar bacım.Öyle oldu ya,sonuc olarak doğuramadık sayfada yazck bisy kalmadıHayırlı cumalar kızlar kimseler kalmamış sayfada...
Herşeyin hayırlısı canım yazacak tek şey doğurmak değil kiHayırlı cumalar bacım.Öyle oldu ya,sonuc olarak doğuramadık sayfada yazck bisy kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?