Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Allahtan bu topiktesin. yoksa sana yere yat ve ölü taklidi yap derdim:)başka topikde bu soruyu sorsan millet topa tutar dalga mı geçiyon diye:)hadi maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende 102 sandım 10.2 ymiş

kzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş
Aslında tam tersı bılıyomusun.Abddeyım eger her hangı bı sorun yoksa ılk 3 aylık denemede 10 kısıden 7 sının gun asırı ılıskıyle bebegı oluyomus.Kalan 3 kısınında 6 ay sonra yanı 6 aydan sonrada hamıle kalabılırsın ama oran duser o oranda su sekılde hesaplanıyo yumurtlama problemın var yada hormon o ay duzene gırıyo sak oluyo bebek sans tamamen 1 sene beklemenın bı mantıgı yok dedı doktorum 6 ay bekle 6 ay sonra sperm rahım fılmı dedı.Hatta ıstersenız sıpermı aradan hemen cıkarım dıye soyledı.Burda yonlendırme guzel ama hastane masrafları ucuk

hadi ya boşuna bekledim yani 6 ay neyse vardır bunda da bir hayır demekten başka bişey yok..

Simdi doktor en son iliskimi sordu oda ayin 21.nde idi zaten ayiptir soylemesi belimin tutulma sebebi de o ondan da 1hafta once olmustu daha da oncesini hatirlamiyorum 21 ve 23 tarihlerinin ovu testini yollasam sizce 21nde hamile kalmis olabilir miyim

yslpsln tebrik ederim canim.Allah c.c.sagliqla kucagina almayi blnasib etsin.gozunuz aydin olsun

Bunlar

Eklentiler

• 20151023_203107.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20151023_203116.webp
    5 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
Hosbulduk kasimda ask baskadir

Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
ben de goruyorum sanki o ikinci cizgiyi

Tatlim2. Ciziyi görüyorum ama bata ne kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…