bende 102 sandım 10.2 ymişAllahtan bu topiktesin. yoksa sana yere yat ve ölü taklidi yap derdim:)başka topikde bu soruyu sorsan millet topa tutar dalga mı geçiyon diye:)hadi maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aslında tam tersı bılıyomusun.Abddeyım eger her hangı bı sorun yoksa ılk 3 aylık denemede 10 kısıden 7 sının gun asırı ılıskıyle bebegı oluyomus.Kalan 3 kısınında 6 ay sonra yanı 6 aydan sonrada hamıle kalabılırsın ama oran duser o oranda su sekılde hesaplanıyo yumurtlama problemın var yada hormon o ay duzene gırıyo sak oluyo bebek sans tamamen 1 sene beklemenın bı mantıgı yok dedı doktorum 6 ay bekle 6 ay sonra sperm rahım fılmı dedı.Hatta ıstersenız sıpermı aradan hemen cıkarım dıye soyledı.Burda yonlendırme guzel ama hastane masrafları ucukkzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş
. KoymamisimAllahtan bu topiktesin. yoksa sana yere yat ve ölü taklidi yap derdim:)başka topikde bu soruyu sorsan millet topa tutar dalga mı geçiyon diye:)hadi maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi ya boşuna bekledim yani 6 ayAslında tam tersı bılıyomusun.Abddeyım eger her hangı bı sorun yoksa ılk 3 aylık denemede 10 kısıden 7 sının gun asırı ılıskıyle bebegı oluyomus.Kalan 3 kısınında 6 ay sonra yanı 6 aydan sonrada hamıle kalabılırsın ama oran duser o oranda su sekılde hesaplanıyo yumurtlama problemın var yada hormon o ay duzene gırıyo sak oluyo bebek sans tamamen 1 sene beklemenın bı mantıgı yok dedı doktorum 6 ay bekle 6 ay sonra sperm rahım fılmı dedı.Hatta ıstersenız sıpermı aradan hemen cıkarım dıye soyledı.Burda yonlendırme guzel ama hastane masrafları ucuk
olsun 10.2 olsun bizim olsun102 değil banucugum 10.2
Ay bilmiyorumki simdi esas doktorumu aradim degerin baya dusuk heveslenme dedi ama ilac yumurtlamana engel değil bilakis kolaylastirir dedi neyse bi baklim bakalim
şimdiii geldimmm toplantılarrrr işlerrr bunaldım bugün yaaa hala işteyim ve büyük ihtimal çooookkk geç çıkacammmm
evet canim,burasi insana morel veriyo.kirmizi kart alib devre disi oldum-diyom kocama.wakalasa biliyosam sizdendir.hepimizin iyi haberin burda licaz insallah,kasimda,aralikdaolsun 10.2 olsun bizim olsunburası mucizeler topiği kuzum, 100 de olur o değer 1000de...
Huuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
Hosbulduk kasimda ask baskadirselamlarrr kızçelerray bugün hiiiççç bakamadım buralara ancak şimdi oturdum pc nin başına maşallahhh enerji tavan yinee kırmızıları görenler varmış, sağlık olsun canlar kasımda bekleyenler kulubüne hoşgeldinizz!!
Ayyy canimm gozun aydin cok sevindim darisi basima insallahh ya. Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsinHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
ben de goruyorum sanki o ikinci cizgiyiKizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
canım ben de 102 sandım.5 üstü pozitif diyorlar ama tam bilemedim ki şimdi kaç gün geçti senin?ama bence bebişin seninle. olmasaydı direkt 0 çıkardı bence.. Koymamisim
Tatlim2. Ciziyi görüyorum ama bata ne kadar varKizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Hayırlı olsun bayağa ikinci çizgi oben de goruyorum sanki o ikinci cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?