Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canlarımm ,
ben de çıkıyorum..
sabah görüşürüz kısmetse öpüyorum hepinizi ,sağlıcakla kalın güzel haberler alalım gün güzelliklerle doğsun inşallahhh

KIzlare biliyorsunuz belim tutulmustu doktorum ilac yada igneye izin vermedi telefonda suan acildeyim gebelik suphesi var diye test yapildi sonuclari bekliyorum

canlarımm ,
ben de çıkıyorum..
sabah görüşürüz kısmetse öpüyorum hepinizi ,sağlıcakla kalın güzel haberler alalım gün güzelliklerle doğsun inşallahhh
canım nöbetlerden görüşemiyoruz.ben geliyorum sen gidiyorsun.allah kolaylık versin senin de bata az kalmışş.belki haftaya senin de mutlu haberlerini alırız.benim 5 gün gecikti am test negatif.gelecek aylara bakıcaz artık.

inşallah kasın sana uğurlu gelir canım üzülme nolur.
İLK iki y çok takmıştım sonradan alıştım:)18 ekim battı.10 ekimden beri acaba mı diyordum am son iki gündür-hatta testi yapmadan önce-nedense umudumu yitirmiştim.bakalım kasımda bebiş başkadır diyelim

yok mu kimsecikler herkes yemekte mi yoksa

heyoooo ben burdayım canım test negatif demişssin ama 5 gün gecikme için şüpheli sanki
ya böyle umutlandırmayın beni inanmazsınız bir mide bulantısı anlatamam kusma yok ama midem çok bulanıyor.olsa testte muahakkak çıkardı.ama ben genelde düzensizimdir özellikle bebek düşündüğümüzden beri iyice sapıttı.

kolay gelsin canım yokluğun hissediliyo koş gelll işten sonra
ayyy kafayı yemek üzereyim yaaaaaaaaa valla çıldırmama az kaldı onlar işlerin içine ediyo en eski olduğumdan toplamak bana kalıyo gözlerim çift görüyo artık herşeyi kahve içiyorum ama yok odaklanamıyorum artıkkkkk yarında burdayım büyük ihtimal pazar da gelecem

kzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…