Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Anladım çok doğru stres başlı başına problem adetin düzensizse gebelik zorlaşıyor çünkü zamanında oluşup çatlayamıyor hayırlısı

yslpsln 21 in de yumurtlamışssın ama bu nasl kanda gebelik olarak çıkıyo 2 günde.yani 21indeki ilişkiden öncesine ait bi gebelik sanki
benim de bildigim 2gunde dollenme olmaz olsa bile hormonu salgilanmaz kafam karisti ama o bir hafta oncesinde de oldu eminim daha oncekilerini hatırlamıyorum doktor catala cikarip bakmak istedi ama belim tutuk yuruyemiyirum bile kendi doktorum yarin sabah cagirdi catala cikmadan baska yolu yokmu bunun ya devlet hastanesindeyim suan

anne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)
yani tabiki tam o gecemi oldu bilmiyorum ama annem evliliginden22gun sonra adet olmasi gerekiyormus gecikmis suphelenmia hamile ,)

eski zamanlarda daha mı kolaymış bilemedim valla?

Oyl
oylemi diyosun. Napalim hayirlisi olsun yarin anlarim heralde beta yukselmisse pozitif demektir dimi yada adet olana kadar yukselir soonra adetle gidermi

belkide daha kolaymış .beslenmemiz eskilerdeki gibi değil tümden hormon katkı maddesi ve birçok kimyasal yiyoruz içiyoruz soluyoruz.ve tabi yaşlarımız annelerimizden daha büyük gebelik için.

evey canim,daha kolaymis.simdi yediyimiz yiyicekler,yutdugumuz hava,kullanilan bezler hepsi hastalikli.o yuzden gebelik sorunu artiyo.o zamanlar her kesin 8-10cocugu oluyodu,seney biri,bazisini da evde,tarlada doguryordular

Anladım çok doğru stres başlı başına problem adetin düzensizse gebelik zorlaşıyor çünkü zamanında oluşup çatlayamıyor hayırlısı
adet düzensizliğinin tanımı tam olarak ne?
mesela normalde yani son 4 aya gelene kadar 29 ile 33 gün arasında mutlaka olurdum ben. adet düzensizliği için de 21 günden az 35 günden çok deniyor ama.

belkide daha kolaymış .beslenmemiz eskilerdeki gibi değil tümden hormon katkı maddesi ve birçok kimyasal yiyoruz içiyoruz soluyoruz.ve tabi yaşlarımız annelerimizden daha büyük gebelik için.
yedklerimiz konusunda okey ama başka topicten bi arkadaş vardı 19 yaşında o da aylardır uğraşıyordu.

burada bi arkadaş vardı miranda o da amerikada yaşıyordu oradaki sitenin birine bizim verilerimizi girdi ilk ay gebe kalma ihtimali %20 ye yakn 2.ay %30 larda diye yükselerek 6.ayda%85 lere çktğını söylemişti o sitenin verilerine göre

banucum,fikirlerimiz ayniymis.evet,annelerimiz 20-22yasinda en gec anne olmuslar.benim yas 28,ya sizde kac?

hatta o amerikan sitede yaşı büyük olanların yüzdeleri daha küçük çkmıştı.

Valla doguran sımdıde doguruyo yakın arkadasla beraber evlendık aynı ay o 4 aylık hamıle ben fos dıgerı 3 hafta oldu 5 haftalık hamıle bır dıgerı bı kere adet oldu hamıle kaldı malesef dustu.Bende tık yok.O degıl en cok ben ıstıyodum evleneyım hemen dıyodum. Zaten 2 ay ılıskıye gıremedım 2 ay sonra bu ay olacak yuppppı dedım hanı ılıskı var ya bebek olur kırmızılar geldı.Bu ay yıne kırmızılar geldı.Ins kasımda ask baskadır

tabiki istisnalar var yani.ama erken yaştaki yumurtanın kalitesi de sözkonusu
ben strese bağlıyorum ama bayram tatilinde bi konu açıldı babamın halası 44 yaşındayken kızının düğün günü çocuk aldırdığını anlattı. hatta ben o olayın şaşkınlığını üzerimden atamamışken olaydan 2 yıl sonra da torunlarımın sünnet zamanı da aynı şekilde 12 haftalık bebek aldırdım dedi. hatta aman hala yakında düğün falan olursa dikkat et dedim,güldü

arkadaşlar sırasını savmış .sıra sana gelmiş. inşallah kasım senin ayın olur:)

tabiki istisnalar var yani.ama erken yaştaki yumurtanın kalitesi
Valla doktorum bana soyledıgım sekılde anlattı oyle olunca bu ay bol bol agladım cunku kasım 3. denemem olucak.Ihtımal azalıyo dıye uzuldum.Eger senın soyledıgın gıbıyse 4 ayım daha var sonuca ulasmama ama acıkcası bana 6 aydan sonra beklemek pek mantıklı gelmıyo zaten

canım bu ay benimde büyümedi sıkıntı yapma bu hiç büyümeyecek anlamına gelmiyor. birdahaki ay şansımız daha yüksek sıkıntı yapma normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…