Anladım çok doğru stres başlı başına problem adetin düzensizse gebelik zorlaşıyor çünkü zamanında oluşup çatlayamıyor hayırlısıtedaviye falan başlamadım canım.4 aydır istiyorum doktora da gitmedim ovulasyon testi falan da yapmadım.sadece rutin çalışmalara devam:)ben bebek sahibi olamamanın önündeki en büyük engelin stres olduğuna inananlardanım.onun için ilk 6 ay hiç bir şey yapmayacağım diye karar verdim. hayatımda ilk gebelik testini bu sabah yaptım ve negatifi gördüm:)bakalım artık ocakta da hala hamile kalamamış olursam dr a gidip eşimle beraber bi muayene olurum diye düşünüyorum.
benim de bildigim 2gunde dollenme olmaz olsa bile hormonu salgilanmaz kafam karisti ama o bir hafta oncesinde de oldu eminim daha oncekilerini hatırlamıyorum doktor catala cikarip bakmak istedi ama belim tutuk yuruyemiyirum bile kendi doktorum yarin sabah cagirdi catala cikmadan baska yolu yokmu bunun ya devlet hastanesindeyim suanyslpsln 21 in de yumurtlamışssın ama bu nasl kanda gebelik olarak çıkıyo 2 günde.yani 21indeki ilişkiden öncesine ait bi gebelik sanki
yani tabiki tam o gecemi oldu bilmiyorum ama annem evliliginden22gun sonra adet olmasi gerekiyormus gecikmis suphelenmia hamile ,anne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)
eski zamanlarda daha mı kolaymış bilemedim valla?benim de bildigim 2gunde dollenme olmaz olsa bile hormonu salgilanmaz kafam karisti ama o bir hafta oncesinde de oldu eminim daha oncekilerini hatırlamıyorum doktor catala cikarip bakmak istedi ama belim tutuk yuruyemiyirum bile kendi doktorum yarin sabah cagirdi catala cikmadan baska yolu yokmu bunun ya devlet hastanesindeyim suan
yani tabiki tam o gecemi oldu bilmiyorum ama annem evliliginden22gun sonra adet olmasi gerekiyormus gecikmis suphelenmia hamile ,)
oylemi diyosun. Napalim hayirlisi olsun yarin anlarim heralde beta yukselmisse pozitif demektir dimi yada adet olana kadar yukselir soonra adetle gidermiBelli canım ama sen yınede cok kaptırma kendını bende sabah test yaptım hafıf sılıktı hemen ardında adet oldum.
Benım arkadasım 3 haftalık evlı 5 haftalık hamıle son adet tarıhıne gore hesaplıyolar ya hemen o gece hamıle kalmıs
belkide daha kolaymış .beslenmemiz eskilerdeki gibi değil tümden hormon katkı maddesi ve birçok kimyasal yiyoruz içiyoruz soluyoruz.ve tabi yaşlarımız annelerimizden daha büyük gebelik için.eski zamanlarda daha mı kolaymış bilemedim valla?
adet düzensizliğinin tanımı tam olarak ne?Anladım çok doğru stres başlı başına problem adetin düzensizse gebelik zorlaşıyor çünkü zamanında oluşup çatlayamıyor hayırlısı
Hayırlısı ıns senınledırOyl
oylemi diyosun. Napalim hayirlisi olsun yarin anlarim heralde beta yukselmisse pozitif demektir dimi yada adet olana kadar yukselir soonra adetle gidermi
yedklerimiz konusunda okey ama başka topicten bi arkadaş vardı 19 yaşında o da aylardır uğraşıyordu.belkide daha kolaymış .beslenmemiz eskilerdeki gibi değil tümden hormon katkı maddesi ve birçok kimyasal yiyoruz içiyoruz soluyoruz.ve tabi yaşlarımız annelerimizden daha büyük gebelik için.
burada bi arkadaş vardı miranda o da amerikada yaşıyordu oradaki sitenin birine bizim verilerimizi girdi ilk ay gebe kalma ihtimali %20 ye yakn 2.ay %30 larda diye yükselerek 6.ayda%85 lere çktğını söylemişti o sitenin verilerine göreAslında tam tersı bılıyomusun.Abddeyım eger her hangı bı sorun yoksa ılk 3 aylık denemede 10 kısıden 7 sının gun asırı ılıskıyle bebegı oluyomus.Kalan 3 kısınında 6 ay sonra yanı 6 aydan sonrada hamıle kalabılırsın ama oran duser o oranda su sekılde hesaplanıyo yumurtlama problemın var yada hormon o ay duzene gırıyo sak oluyo bebek sans tamamen 1 sene beklemenın bı mantıgı yok dedı doktorum 6 ay bekle 6 ay sonra sperm rahım fılmı dedı.Hatta ıstersenız sıpermı aradan hemen cıkarım dıye soyledı.Burda yonlendırme guzel ama hastane masrafları ucuk
tabiki istisnalar var yani.ama erken yaştaki yumurtanın kalitesi de sözkonusuyedklerimiz konusunda okey ama başka topicten bi arkadaş vardı 19 yaşında o da aylardır uğraşıyordu.
Valla doguran sımdıde doguruyo yakın arkadasla beraber evlendık aynı ay o 4 aylık hamıle ben fos dıgerı 3 hafta oldu 5 haftalık hamıle bır dıgerı bı kere adet oldu hamıle kaldı malesef dustu.Bende tık yok.O degıl en cok ben ıstıyodum evleneyım hemen dıyodum. Zaten 2 ay ılıskıye gıremedım 2 ay sonra bu ay olacak yuppppı dedım hanı ılıskı var ya bebek olur kırmızılar geldı.Bu ay yıne kırmızılar geldı.Ins kasımda ask baskadıreski zamanlarda daha mı kolaymış bilemedim valla?
ben strese bağlıyorum ama bayram tatilinde bi konu açıldı babamın halası 44 yaşındayken kızının düğün günü çocuk aldırdığını anlattı. hatta ben o olayın şaşkınlığını üzerimden atamamışken olaydan 2 yıl sonra da torunlarımın sünnet zamanı da aynı şekilde 12 haftalık bebek aldırdım dedi. hatta aman hala yakında düğün falan olursa dikkat et dedim,güldütabiki istisnalar var yani.ama erken yaştaki yumurtanın kalitesi de sözkonusu
arkadaşlar sırasını savmış .sıra sana gelmiş. inşallah kasım senin ayın olur:)Valla doguran sımdıde doguruyo yakın arkadasla beraber evlendık aynı ay o 4 aylık hamıle ben fos dıgerı 3 hafta oldu 5 haftalık hamıle bır dıgerı bı kere adet oldu hamıle kaldı malesef dustu.Bende tık yok.O degıl en cok ben ıstıyodum evleneyım hemen dıyodum. Zaten 2 ay ılıskıye gıremedım 2 ay sonra bu ay olacak yuppppı dedım hanı ılıskı var ya bebek olur kırmızılar geldı.Bu ay yıne kırmızılar geldı.Ins kasımda ask baskadır
tabiki istisnalar var yani.ama erken yaştaki yumurtanın kalitesi
Valla doktorum bana soyledıgım sekılde anlattı oyle olunca bu ay bol bol agladım cunku kasım 3. denemem olucak.Ihtımal azalıyo dıye uzuldum.Eger senın soyledıgın gıbıyse 4 ayım daha var sonuca ulasmama ama acıkcası bana 6 aydan sonra beklemek pek mantıklı gelmıyo zatenburada bi arkadaş vardı miranda o da amerikada yaşıyordu oradaki sitenin birine bizim verilerimizi girdi ilk ay gebe kalma ihtimali %20 ye yakn 2.ay %30 larda diye yükselerek 6.ayda%85 lere çktğını söylemişti o sitenin verilerine göre
Ay ıns.Boyle daha cok stres yapıyo ınsanarkadaşlar sırasını savmış .sıra sana gelmiş. inşallah kasım senin ayın olur:)
canım bu ay benimde büyümedi sıkıntı yapma bu hiç büyümeyecek anlamına gelmiyor. birdahaki ay şansımız daha yüksek sıkıntı yapma normal bunlarSaol canım olabilir teşekkür ederim yumurtalarım büyümedi son olarak klomen kullandım 3 kere günde 5 gün adetimde yaklaşıyor büyümeyince aşılamada olamıyor sizce büyürmü yada adet olursam nasıl olur diye soruyum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?