Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

selam napıonuz bakam ben geldim süpürgemle.. inişe geçeyim uygun bir yere

kzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş
yook kız olan var arkadaşım kalmıştı :)

selamlarrr kızçelerr ay bugün hiiiççç bakamadım buralara ancak şimdi oturdum pc nin başına maşallahhh enerji tavan yinee kırmızıları görenler varmış, sağlık olsun canlar kasımda bekleyenler kulubüne hoşgeldinizz!!

kasımda aşk başkadır gülüm hoş geldin

özlemcan hoşgeldiiiiiiiinnnnn bende gündüz bakamıyorum ama kızların maaşallahı varr 500 sayfayı aştık

yslpsln canım senin bat. 7 kasım yazmışız ama değerin baya iyi çok erken öğrendiiinnAllah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amanın gelir gelmez bir hamişş!! süüpeerrr!!! hayırlı uğurlu olsunnn, darısı başımıza olsunn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süüüüüüüüüüüüüüüperrrrrr canım benim hayırlı olsuuuuunnn çok sevindim
ama aklim almiyir adet olabilmek icin bi ilac kullanirkeb nasil hamile kalabilirim muvize resmenn kizlar hastanedeyim eve gidince uzun uzun yazacam malum satim cok eski oldugu için tahmini kac haftalik bakilacak belimde tutuk oyle yatiyirum

ama aklim almiyir adet olabilmek icin bi ilac kullanirkeb nasil hamile kalabilirim muvize resmenn kizlar hastanedeyim eve gidince uzun uzun yazacam malum satim cok eski oldugu için tahmini kac haftalik bakilacak belimde tutuk oyle yatiyirum
ay evet bende onu düşünüyodum şimdi hatta eski mesajlarına bakıyodum bu kız adet olmaya çalışmıyomuydu diye yaz mutlaka sonucu kaç haftalıkmış, nasıl olmuş herşeyii anlattt

102 değil banucugum 10.2
Ay bilmiyorumki simdi esas doktorumu aradim degerin baya dusuk heveslenme dedi ama ilac yumurtlamana engel değil bilakis kolaylastirir dedi neyse bi baklim bakalim

Huuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
Allahtan bu topiktesin. yoksa sana yere yat ve ölü taklidi yap derdim:)başka topikde bu soruyu sorsan millet topa tutar dalga mı geçiyon diye:)hadi maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…