yook kız olan var arkadaşım kalmıştı :)kzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş
ya sen bi de bizim listeye bak bakıyım.yaşta önemliyook kız olan var arkadaşım kalmıştı :)
oda var cnm inşlahh çok bekletmez keratalarya sen bi de bizim listeye bak bakıyım.yaşta önemli
kasımda aşk başkadır gülüm hoş geldinselamlarrr kızçelerray bugün hiiiççç bakamadım buralara ancak şimdi oturdum pc nin başına maşallahhh enerji tavan yinee kırmızıları görenler varmış, sağlık olsun canlar kasımda bekleyenler kulubüne hoşgeldinizz!!
amanın gelir gelmez bir hamişş!! süüpeerrr!!!Huuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
özlemcan hoşgeldiiiiiiiinnnnn bende gündüz bakamıyorum ama kızların maaşallahı varr 500 sayfayı aştıkselamlarrr kızçelerray bugün hiiiççç bakamadım buralara ancak şimdi oturdum pc nin başına maşallahhh enerji tavan yinee kırmızıları görenler varmış, sağlık olsun canlar kasımda bekleyenler kulubüne hoşgeldinizz!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süüüüüüüüüüüüüüüperrrrrr canım benim hayırlı olsuuuuunnn çok sevindimHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
ay kuzum seni yeni farkettim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..ama toparlamışsın maşallahkasımda aşk başkadır gülüm hoş geldin
ayy çok sevindimm hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağınaHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
ole cnm geçti gittinişte napalım ucunda ölüm yok imtihanımız buymuş..ay kuzum seni yeni farkettim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..ama toparlamışsın maşallahher şerde vardır bir hayır
hiç sorma kuzum yaa 1 gün girmiyosun 200-300 mesaj birikmiş, hepsini oku okuyabilirsenözlemcan hoşgeldiiiiiiiinnnnn bende gündüz bakamıyorum ama kızların maaşallahı varr 500 sayfayı aştık
ayyyyyyyyyyyy hayırlı olsun canım benimmmm çok sevindimmmm süper haberler geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
amanın gelir gelmez bir hamişş!! süüpeerrr!!!hayırlı uğurlu olsunnn, darısı başımıza olsunn
ama aklim almiyir adet olabilmek icin bi ilac kullanirkeb nasil hamile kalabilirim muvize resmenn kizlar hastanedeyim eve gidince uzun uzun yazacam malum satim cok eski oldugu için tahmini kac haftalik bakilacak belimde tutuk oyle yatiyirumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süüüüüüüüüüüüüüüperrrrrr canım benim hayırlı olsuuuuunnn çok sevindim
ay evet bende onu düşünüyodum şimdi hatta eski mesajlarına bakıyodum bu kız adet olmaya çalışmıyomuydu diyeama aklim almiyir adet olabilmek icin bi ilac kullanirkeb nasil hamile kalabilirim muvize resmenn kizlar hastanedeyim eve gidince uzun uzun yazacam malum satim cok eski oldugu için tahmini kac haftalik bakilacak belimde tutuk oyle yatiyirum
Allahtan bu topiktesin. yoksa sana yere yat ve ölü taklidi yap derdim:)başka topikde bu soruyu sorsan millet topa tutar dalga mı geçiyon diye:)hadi maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Huuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?