canim kac gun gecti bilemiyorum cunku benim son adetim 22nisandi pkoluum adet olabilmek icin ilaclar kullandim ve aslinda suan da kullaniyorum doktorumun dedigine gore 7kasimda adet gorecektim ben de sastim vallacanım ben de 102 sandım.5 üstü pozitif diyorlar ama tam bilemedim ki şimdi kaç gün geçti senin?ama bence bebişin seninle. olmasaydı direkt 0 çıkardı bence.
var ama benim duzensiz ilac alcam diye doktor kan testi yaptirmisti 10,5 cikti beta yarin sabah yine yapcam yukseldimi diye ama dayamadim idrarda yaptimTatlim2. Ciziyi görüyorum ama bata ne kadar var
Canım benimde adetim yaklaştı ama yumurta takibi yaptırıyorum olmucam heralde demi büyümediler dahacanim kac gun gecti bilemiyorum cunku benim son adetim 22nisandi pkoluum adet olabilmek icin ilaclar kullandim ve aslinda suan da kullaniyorum doktorumun dedigine gore 7kasimda adet gorecektim ben de sastim valla
işte bu düzensizlik de zorluyor insanı. benim de düzensiz maalesef. güya düzenli olanların hamile kalma şansı bize göre daha fazlaymış(?)ama bence zamanı gelince oluyor.teste yumurtlamaya falan pek bakmıyor.ovulasyon kullanıp yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirip de hamile kalamayan da çok.ilk gece kalan da çok.canim kac gun gecti bilemiyorum cunku benim son adetim 22nisandi pkoluum adet olabilmek icin ilaclar kullandim ve aslinda suan da kullaniyorum doktorumun dedigine gore 7kasimda adet gorecektim ben de sastim valla
acaba o değer gebelikten mi yoksa kullanılan ilaçlardan mı?bende 102 sandım 10.2 ymiş
Benim genç kızlıktan beri düzensizdi adetim önlemini almadım şimdide öyle hayırlıdı inşallah biz elimizden geleni yapalımda allah bilir ilk geceden hamile kalanları tebrik ediyorum valla ve şaşırıyorumişte bu düzensizlik de zorluyor insanı. benim de düzensiz maalesef. güya düzenli olanların hamile kalma şansı bize göre daha fazlaymış(?)ama bence zamanı gelince oluyor.teste yumurtlamaya falan pek bakmıyor.ovulasyon kullanıp yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirip de hamile kalamayan da çok.ilk gece kalan da çok.
5. 6 gun
var ama benim duzensiz ilac alcam diye doktor kan testi yaptirmisti 10,5 cikti beta yarin sabah yine yapcam yukseldimi diye ama dayamadim idrarda yaptim
ona da ceket yöntemi diyorlar galiba sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki. diğer günler kafana göre.ilk gece ya da tek gece kalanlara şaşırıyorum.Benim genç kızlıktan beri düzensizdi adetim önlemini almadım şimdide öyle hayırlıdı inşallah biz elimizden geleni yapalımda allah bilir ilk geceden hamile kalanları tebrik ediyorum valla ve şaşırıyorum
ay ayni bizimkisi senin degerinle ilgili doktor ne dedi canim bana heveslenme dedi ben de eve gidince hemen yapacam bi idrar testi5. 6 gun
var ama benim duzensiz ilac alcam diye doktor kan testi yaptirmisti 10,5 cikti beta yarin sabah yine yapcam yukseldimi diye ama dayamadim idrarda yaptim
ben ilk gece cocuguyum meselaişte bu düzensizlik de zorluyor insanı. benim de düzensiz maalesef. güya düzenli olanların hamile kalma şansı bize göre daha fazlaymış(?)ama bence zamanı gelince oluyor.teste yumurtlamaya falan pek bakmıyor.ovulasyon kullanıp yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirip de hamile kalamayan da çok.ilk gece kalan da çok.
Sen nasıl bi tedavi görüyorsun ne aşamadasınona da ceket yöntemi diyorlar galiba sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki. diğer günler kafana göre.ilk gece ya da tek gece kalanlara şaşırıyorum.
anne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)ay ayni bizimkisi senin degerinle ilgili doktor ne dedi canim bana heveslenme dedi ben de eve gidince hemen yapacam bi idrar testi
ben ilk gece cocuguyum mesela
senin sorun ne canım bazen bazı şeyler gözden kaçabılıyorKızlar bana cvp vermediniz;(
bende gördüm, bende gördüümmm!!!Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Belli canım ama sen yınede cok kaptırma kendını bende sabah test yaptım hafıf sılıktı hemen ardında adet oldum.Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Benım arkadasım 3 haftalık evlı 5 haftalık hamıle son adet tarıhıne gore hesaplıyolar ya hemen o gece hamıle kalmısanne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)
ay ayni bizimkisi senin degerinle ilgili doktor ne dedi canim bana heveslenme dedi ben de eve gidince hemen yapacam bi idrar testi. Canim adetine daha var ikigun sonra yine kan yapdedi. Bunu dedigi gun idrar yestinde hic belli degildi simdi belli gibi yarim sabah yaptircam yine ama yukselmese belli olmazdi heralde idrar testindede
ben ilk gece cocuguyum mesela
tedaviye falan başlamadım canım.4 aydır istiyorum doktora da gitmedim ovulasyon testi falan da yapmadım.sadece rutin çalışmalara devam:)ben bebek sahibi olamamanın önündeki en büyük engelin stres olduğuna inananlardanım.onun için ilk 6 ay hiç bir şey yapmayacağım diye karar verdim. hayatımda ilk gebelik testini bu sabah yaptım ve negatifi gördüm:)bakalım artık ocakta da hala hamile kalamamış olursam dr a gidip eşimle beraber bi muayene olurum diye düşünüyorum.Sen nasıl bi tedavi görüyorsun ne aşamadasın
Saol canım olabilir teşekkür ederim yumurtalarım büyümedi son olarak klomen kullandım 3 kere günde 5 gün adetimde yaklaşıyor büyümeyince aşılamada olamıyor sizce büyürmü yada adet olursam nasıl olur diye soruyum dedimsenin sorun ne canım bazen bazı şeyler gözden kaçabılıyor
ben hala çıkamadımkiiiiiiiBende gec cikan gruptan merhabaaa herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?