Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım ben de 102 sandım.5 üstü pozitif diyorlar ama tam bilemedim ki şimdi kaç gün geçti senin?ama bence bebişin seninle. olmasaydı direkt 0 çıkardı bence.
canim kac gun gecti bilemiyorum cunku benim son adetim 22nisandi pkoluum adet olabilmek icin ilaclar kullandim ve aslinda suan da kullaniyorum doktorumun dedigine gore 7kasimda adet gorecektim ben de sastim valla

5. 6 gun
Tatlim2. Ciziyi görüyorum ama bata ne kadar var
var ama benim duzensiz ilac alcam diye doktor kan testi yaptirmisti 10,5 cikti beta yarin sabah yine yapcam yukseldimi diye ama dayamadim idrarda yaptim

canim kac gun gecti bilemiyorum cunku benim son adetim 22nisandi pkoluum adet olabilmek icin ilaclar kullandim ve aslinda suan da kullaniyorum doktorumun dedigine gore 7kasimda adet gorecektim ben de sastim valla
Canım benimde adetim yaklaştı ama yumurta takibi yaptırıyorum olmucam heralde demi büyümediler daha

işte bu düzensizlik de zorluyor insanı. benim de düzensiz maalesef. güya düzenli olanların hamile kalma şansı bize göre daha fazlaymış(?)ama bence zamanı gelince oluyor.teste yumurtlamaya falan pek bakmıyor.ovulasyon kullanıp yumurtlama öncesi ve sonrasını değerlendirip de hamile kalamayan da çok.ilk gece kalan da çok.

Benim genç kızlıktan beri düzensizdi adetim önlemini almadım şimdide öyle hayırlıdı inşallah biz elimizden geleni yapalımda allah bilir ilk geceden hamile kalanları tebrik ediyorum valla ve şaşırıyorum

ona da ceket yöntemi diyorlar galiba sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki. diğer günler kafana göre.ilk gece ya da tek gece kalanlara şaşırıyorum.

5. 6 gun

var ama benim duzensiz ilac alcam diye doktor kan testi yaptirmisti 10,5 cikti beta yarin sabah yine yapcam yukseldimi diye ama dayamadim idrarda yaptim
ay ayni bizimkisi senin degerinle ilgili doktor ne dedi canim bana heveslenme dedi ben de eve gidince hemen yapacam bi idrar testi

ben ilk gece cocuguyum mesela

yslpsln 21 in de yumurtlamışssın ama bu nasl kanda gebelik olarak çıkıyo 2 günde.yani 21indeki ilişkiden öncesine ait bi gebelik sanki

ay ayni bizimkisi senin degerinle ilgili doktor ne dedi canim bana heveslenme dedi ben de eve gidince hemen yapacam bi idrar testi

ben ilk gece cocuguyum mesela
anne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)

Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
bende gördüm, bende gördüümmm!!!

benim annem evlendiyi ay adet olmus.o bir ay olmus sanmis,ustine gormus her halde,az olmus ama dikkata almamis.o bir ay olmayinca fark etmis benim icinde oldugumu.her kes beni 8aylik dogmus sanmis,ama annemin hamile aldigi ay adeti az odugunu duyunca anlamislar

Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Belli canım ama sen yınede cok kaptırma kendını bende sabah test yaptım hafıf sılıktı hemen ardında adet oldum.
anne ve babanın evlilik yıldönümünden 9 ay 10 gün sonra mı doğmuşsun:)
Benım arkadasım 3 haftalık evlı 5 haftalık hamıle son adet tarıhıne gore hesaplıyolar ya hemen o gece hamıle kalmıs

Sen nasıl bi tedavi görüyorsun ne aşamadasın
tedaviye falan başlamadım canım.4 aydır istiyorum doktora da gitmedim ovulasyon testi falan da yapmadım.sadece rutin çalışmalara devam:)ben bebek sahibi olamamanın önündeki en büyük engelin stres olduğuna inananlardanım.onun için ilk 6 ay hiç bir şey yapmayacağım diye karar verdim. hayatımda ilk gebelik testini bu sabah yaptım ve negatifi gördüm:)bakalım artık ocakta da hala hamile kalamamış olursam dr a gidip eşimle beraber bi muayene olurum diye düşünüyorum.

senin sorun ne canım bazen bazı şeyler gözden kaçabılıyor
Saol canım olabilir teşekkür ederim yumurtalarım büyümedi son olarak klomen kullandım 3 kere günde 5 gün adetimde yaklaşıyor büyümeyince aşılamada olamıyor sizce büyürmü yada adet olursam nasıl olur diye soruyum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…