bence stres yapmamanın ilk şartı kimseye bebek düşündüğünü söylememek. mesela ben kimseye söylemiyorum. eşime bileAy ıns.Boyle daha cok stres yapıyo ınsan
Kımısınde ceket sendromu var ceketını at gebe Annem bana hemen hamıle kalmıs evlenmıs adet olmamıs kardesıme ıstedıgı ay hamıle kalmıs sonra baska ıstemıyomus ama dıger kardesıme korunurken hamıle kalmıs sonra yıne korunurken hamıle kaldı ama mıyomları var dıye dusdu oda guvenlık onlemlerını cogalttıben strese bağlıyorum ama bayram tatilinde bi konu açıldı babamın halası 44 yaşındayken kızının düğün günü çocuk aldırdığını anlattı. hatta ben o olayın şaşkınlığını üzerimden atamamışken olaydan 2 yıl sonra da torunlarımın sünnet zamanı da aynı şekilde 12 haftalık bebek aldırdım dedi. hatta aman hala yakında düğün falan olursa dikkat et dedim,güldü
ay esine soylemeden nasil oluyorbence stres yapmamanın ilk şartı kimseye bebek düşündüğünü söylememek. mesela ben kimseye söylemiyorum. eşime bile
Ben anama soyledım.Fena hata yaptım.Ama onumuzdekı aydan ıtıbaren kursa basladım deyıp korundugumu soylıycem yalan ama napıyım bı hafta onceden sormaya baslıyobence stres yapmamanın ilk şartı kimseye bebek düşündüğünü söylememek. mesela ben kimseye söylemiyorum. eşime bile
çok saol içim ferahladı bilmiyorum işte sorcak kimsede yok doktorda sel veriyo sır vermiyor çarşamba günü yine gitcem ozaman büyür inşallah seninkide benimkide:)canım bu ay benimde büyümedi sıkıntı yapma bu hiç büyümeyecek anlamına gelmiyor. birdahaki ay şansımız daha yüksek sıkıntı yapma normal bunlar
Gecmis olsun canim stres hep böyle etkiliyor herseyiAnladım çok doğru stres başlı başına problem adetin düzensizse gebelik zorlaşıyor çünkü zamanında oluşup çatlayamıyor hayırlısı
Ben 21 oldum bu ay 22 de en gec dogursam keske hattaaa bırazcık sanslıysammm 21 neden olmasınbanucum,fikirlerimiz ayniymis.evet,annelerimiz 20-22yasinda en gec anne olmuslar.benim yas 28,ya sizde kac?
benim bu ay yok canım yaa adetim geçti bir gittim benim tembel yumurta büyümüşte büyümüş ama zamanında çatlamadığından yumurtalık kisti oluşturmuş bu nedenle şuan adet olayım diye ilaç kullanıyorum :) bu ay küstüm ben o yumurtaya çatlamadı paso büyüyo geç kaldı ondan küstümm :)çok saol içim ferahladı bilmiyorum işte sorcak kimsede yok doktorda sel veriyo sır vermiyor çarşamba günü yine gitcem ozaman büyür inşallah seninkide benimkide:)
ah o sormalar yok mu.iyi niyetliler ama farkında olmadan strese sokuyorlar bizi.Ben anama soyledım.Fena hata yaptım.Ama onumuzdekı aydan ıtıbaren kursa basladım deyıp korundugumu soylıycem yalan ama napıyım bı hafta onceden sormaya baslıyo
evet bende araştırmalarımda duymuştum kist oluştunu sabırla beklicez napalım çatlatma iğnesimi yoksa aşılamamı yapıyorlar onu doktormu brlirliyorbenim bu ay yok canım yaa adetim geçti bir gittim benim tembel yumurta büyümüşte büyümüş ama zamanında çatlamadığından yumurtalık kisti oluşturmuş bu nedenle şuan adet olayım diye ilaç kullanıyorum :) bu ay küstüm ben o yumurtaya çatlamadı paso büyüyo geç kaldı ondan küstümm :)
canım bana çatlatma iğnesi yapıyor şuan sana öncerim kesinlikle çatlatma iğnelerini denemeden aşılama yaptırma ben yaptırdım ölüyordum az kalsın dengesiz doktor hiçbir tedavi uygulamadan direk aşılamaya gitti yumurtalarda aşırı gelişti ve ohss oluştu. birde adam aşılama yaptığı gün ilişkiye gir dedi oysaki ben kıpırdayamayacak haldeydim. hastahanede yatarak tedavi oldum az kalsın tüm ümitlerimi alıyordu elimdenevet bende araştırmalarımda duymuştum kist oluştunu sabırla beklicez napalım çatlatma iğnesimi yoksa aşılamamı yapıyorlar onu doktormu brlirliyor
anladım bana dediği klomen aşılaması yapıcaz sana dedi tabi işin ehli olması gerek hangi ildesin sencanım bana çatlatma iğnesi yapıyor şuan sana öncerim kesinlikle çatlatma iğnelerini denemeden aşılama yaptırma ben yaptırdım ölüyordum az kalsın dengesiz doktor hiçbir tedavi uygulamadan direk aşılamaya gitti yumurtalarda aşırı gelişti ve ohss oluştu. birde adam aşılama yaptığı gün ilişkiye gir dedi oysaki ben kıpırdayamayacak haldeydim. hastahanede yatarak tedavi oldum az kalsın tüm ümitlerimi alıyordu elimden
olay şöyle ki ilk ay ona da söyledim yok test yumurtlama çatlama falan baktım adete yakın o da acaba oldu mu falan demeye başladı hatta ağustosta adetim 1 hafta gecikti bayağı umutlanmış garibim. sonrasında adet olunca biraz garip olduk.ay esine soylemeden nasil oluyor
Cok haklısın.Bende yapabılsem keske boyle fena uzuluyorum benolay şöyle ki ilk ay ona da söyledim yok test yumurtlama çatlama falan baktım adete yakın o da acaba oldu mu falan demeye başladı hatta ağustosta adetim 1 hafta gecikti bayağı umutlanmış garibim. sonrasında adet olunca biraz garip olduk.
ilk 6 ay gebe kalmak çok zormuş dedim
her seferinde başlamasa bile adet belirtilerim başladı diyorum.
mide bulantısında ölüyo bile olsam çaktırmıyorum.
hamile kalanlar hissediyor ben de hissederim kesin bu ay yok diyorum o da pek takmıyor. zaten bana göre daha rahat ve olayları akışına bırakan biri eşim.
o da her ay stres yapsa yanmıştık valla
geçen ay beni rüyasında hamile olarak görmüş. ben bayağı bi düşünmüştüm acaba mı diye. ben de direkt tersi çıkar bu ay hamile olamam dedim o da gelecek aya olur falan dedi.
en doğrusu iki tarafta stres olunca fena insallah ruyasi gercek olur arkadaşımolay şöyle ki ilk ay ona da söyledim yok test yumurtlama çatlama falan baktım adete yakın o da acaba oldu mu falan demeye başladı hatta ağustosta adetim 1 hafta gecikti bayağı umutlanmış garibim. sonrasında adet olunca biraz garip olduk.
ilk 6 ay gebe kalmak çok zormuş dedim
her seferinde başlamasa bile adet belirtilerim başladı diyorum.
mide bulantısında ölüyo bile olsam çaktırmıyorum.
hamile kalanlar hissediyor ben de hissederim kesin bu ay yok diyorum o da pek takmıyor. zaten bana göre daha rahat ve olayları akışına bırakan biri eşim.
o da her ay stres yapsa yanmıştık valla
geçen ay beni rüyasında hamile olarak görmüş. ben bayağı bi düşünmüştüm acaba mı diye. ben de direkt tersi çıkar bu ay hamile olamam dedim o da gelecek aya olur falan dedi.
rüyadan sonra regl oldum canım ama ağustosta görmüştü. bu ay hamile olmadığımı görsün. tersine çıksın:)ayy iyice kafayıyedim benen doğrusu iki tarafta stres olunca fena insallah ruyasi gercek olur arkadaşım
ayyyy maaşallah annene ondaki doğurganlık birazcık bile bulaşsa sana ne mutluKımısınde ceket sendromu var ceketını at gebe Annem bana hemen hamıle kalmıs evlenmıs adet olmamıs kardesıme ıstedıgı ay hamıle kalmıs sonra baska ıstemıyomus ama dıger kardesıme korunurken hamıle kalmıs sonra yıne korunurken hamıle kaldı ama mıyomları var dıye dusdu oda guvenlık onlemlerını cogalttı
senin kaçıncı ayındı canı?.ben ilk ay çok üzülmüştüm de baktım faydası yok üzülmeyi bıraktım:)Cok haklısın.Bende yapabılsem keske boyle fena uzuluyorum ben
Ben kocaelideyim canım doktorumu değiştireli 3ay oldu daha ilk tedavisinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bu ay yumurtam büyümedi önümüzdeki aydan umutluyum :)anladım bana dediği klomen aşılaması yapıcaz sana dedi tabi işin ehli olması gerek hangi ildesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?