Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kımısınde ceket sendromu var ceketını at gebe Annem bana hemen hamıle kalmıs evlenmıs adet olmamıs kardesıme ıstedıgı ay hamıle kalmıs sonra baska ıstemıyomus ama dıger kardesıme korunurken hamıle kalmıs sonra yıne korunurken hamıle kaldı ama mıyomları var dıye dusdu oda guvenlık onlemlerını cogalttı

bence stres yapmamanın ilk şartı kimseye bebek düşündüğünü söylememek. mesela ben kimseye söylemiyorum. eşime bile
Ben anama soyledım.Fena hata yaptım.Ama onumuzdekı aydan ıtıbaren kursa basladım deyıp korundugumu soylıycem yalan ama napıyım bı hafta onceden sormaya baslıyo

canım bu ay benimde büyümedi sıkıntı yapma bu hiç büyümeyecek anlamına gelmiyor. birdahaki ay şansımız daha yüksek sıkıntı yapma normal bunlar
çok saol içim ferahladı bilmiyorum işte sorcak kimsede yok doktorda sel veriyo sır vermiyor çarşamba günü yine gitcem ozaman büyür inşallah seninkide benimkide:)

çok saol içim ferahladı bilmiyorum işte sorcak kimsede yok doktorda sel veriyo sır vermiyor çarşamba günü yine gitcem ozaman büyür inşallah seninkide benimkide:)
benim bu ay yok canım yaa adetim geçti bir gittim benim tembel yumurta büyümüşte büyümüş ama zamanında çatlamadığından yumurtalık kisti oluşturmuş bu nedenle şuan adet olayım diye ilaç kullanıyorum :) bu ay küstüm ben o yumurtaya çatlamadı paso büyüyo geç kaldı ondan küstümm :)

Ben anama soyledım.Fena hata yaptım.Ama onumuzdekı aydan ıtıbaren kursa basladım deyıp korundugumu soylıycem yalan ama napıyım bı hafta onceden sormaya baslıyo
ah o sormalar yok mu.iyi niyetliler ama farkında olmadan strese sokuyorlar bizi.

evet bende araştırmalarımda duymuştum kist oluştunu sabırla beklicez napalım çatlatma iğnesimi yoksa aşılamamı yapıyorlar onu doktormu brlirliyor

evet bende araştırmalarımda duymuştum kist oluştunu sabırla beklicez napalım çatlatma iğnesimi yoksa aşılamamı yapıyorlar onu doktormu brlirliyor
canım bana çatlatma iğnesi yapıyor şuan sana öncerim kesinlikle çatlatma iğnelerini denemeden aşılama yaptırma ben yaptırdım ölüyordum az kalsın dengesiz doktor hiçbir tedavi uygulamadan direk aşılamaya gitti yumurtalarda aşırı gelişti ve ohss oluştu. birde adam aşılama yaptığı gün ilişkiye gir dedi oysaki ben kıpırdayamayacak haldeydim. hastahanede yatarak tedavi oldum az kalsın tüm ümitlerimi alıyordu elimden

anladım bana dediği klomen aşılaması yapıcaz sana dedi tabi işin ehli olması gerek hangi ildesin sen

ay esine soylemeden nasil oluyor
olay şöyle ki ilk ay ona da söyledim yok test yumurtlama çatlama falan baktım adete yakın o da acaba oldu mu falan demeye başladı hatta ağustosta adetim 1 hafta gecikti bayağı umutlanmış garibim. sonrasında adet olunca biraz garip olduk.
ilk 6 ay gebe kalmak çok zormuş dedim
her seferinde başlamasa bile adet belirtilerim başladı diyorum.
mide bulantısında ölüyo bile olsam çaktırmıyorum.
hamile kalanlar hissediyor ben de hissederim kesin bu ay yok diyorum o da pek takmıyor. zaten bana göre daha rahat ve olayları akışına bırakan biri eşim.
o da her ay stres yapsa yanmıştık valla
geçen ay beni rüyasında hamile olarak görmüş. ben bayağı bi düşünmüştüm acaba mı diye. ben de direkt tersi çıkar bu ay hamile olamam dedim o da gelecek aya olur falan dedi.

Cok haklısın.Bende yapabılsem keske boyle fena uzuluyorum ben

en doğrusu iki tarafta stres olunca fena insallah ruyasi gercek olur arkadaşım

en doğrusu iki tarafta stres olunca fena insallah ruyasi gercek olur arkadaşım
rüyadan sonra regl oldum canım ama ağustosta görmüştü. bu ay hamile olmadığımı görsün. tersine çıksın:)ayy iyice kafayıyedim ben

ayyyy maaşallah annene ondaki doğurganlık birazcık bile bulaşsa sana ne mutlu

anladım bana dediği klomen aşılaması yapıcaz sana dedi tabi işin ehli olması gerek hangi ildesin sen
Ben kocaelideyim canım doktorumu değiştireli 3ay oldu daha ilk tedavisinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bu ay yumurtam büyümedi önümüzdeki aydan umutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…